Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Merhaba kızlar ben sadece vajinal jel kullanıyorum ve folik asit geçen sene ilk denememde ek.ilaçlar vardi ama bu sene yok zaten aynı merkezde yaptırmadim.crinojel e sadece devam.ediyorum

Tabiki. Canm saglıklı olsunlarda .oglum erkek ıstıyo babamız kız ben hıc ayırt etmıyorum valla evlat olsunda.su ikili test stresinide atlatsaydık.

Merhaba kızlar ben sadece vajinal jel kullanıyorum ve folik asit geçen sene ilk denememde ek.ilaçlar vardi ama bu sene yok zaten aynı merkezde yaptırmadim.crinojel e sadece devam.ediyorum
Her doktor faklı dior.. inşallah gözden kacirmiyordur bazı seyleri... gerci yeni kontrol etti ama yinede hormon ilaci ya bebeklerime zarar verir die korkum var

Progestan bitti almadım insAllah bi sorun olmaz ıgne crınone jel var 3 atda bırakıcaz ıgneyıde heralde benim eski dr um daha onceki hamileligimde bi sorun olmadıgı icin keseriz dedi

Cnm hulusi hoca cok yogun biliyorsun gebelikte tek olunca takipmetmiyor. Ayni hastaneden baska birine yonlendirdi fakat hastane genel olarak cok kalabalik. Bizim hastanede daha once hamile kalip devam eden arkadasim bana gitme cok kalabalik hocayida begenmedim dedi. Fakat basta baska doktora gitmeyince herseyimide o biliyor diye devam etti baskentte dogurdu. Bende onu bildigimden hulusi hocayi birakmadan zaten cukurambarda koru hastanesi var orada ayli hanim var tup bebekten oncede ona kontrole giderdim. Ona dondum geri hastane cok buyuk ve tesekkullu bebk yogun bakimi var suit odalari var. ben birde dogum sigortasi yaptirinca 5500 civari dogumda dahil 2 gece konaklama aradaki 10 doktor kontrolu ve tahliller ucretsiz oluyor. Baya uygun oluyor. Cunku sadece doguma 5-6 bin veren tanidiklarim vardi. Allah kismet ederse memnunumda kalabalikta degil hoca iyi ilgileniyor vs.

Önümüzdeki hafta ikili tarama testimiz var . Olumlu hayırlı haberler aliriz inşallah. 12 hafta bitince folik asiti bitirip kan ilacina basliycaz . Sanırım 2.oğlan geliyor . Dr pipi gibi gördüm ama beni yaniltabilir dedi . Teyzemiz anneannemiz ve kuzenimiz pek sevinmeyecek ha bir de abbimiz kız istiyordu

Cnm bence sen pihtilasma testini iyi bir hematologda yaptirmadan igneyi birakma. Hibor malesef cok yakiyor ama ben alistim gibi. Sonra bu bebegi 6 yilda zor buldum kucuk ihmallerle kaybetmek istemedigim icin canim acisin napiyim katlanirim. Riske edemem heleki arkadaslarimdan ve bizim gelinimiz 3 dusuk yapti bu pihtilasma belasi yuzunden. Bebekler 3 aya kadar besleniyor ama asil 3 aydan sonra pihtilasma artiyor ve bebekler beslenemiyor.

Baska diyecegim yok herkes dikkat etsin kizlar cok optum sizi. Bu arada biz ikili testi gectik sukur yasim disinda risk gormedi dr um . Darisi size

Benm drum da 15.ve 17.gun tahlil istedi canm rahat ol normal protokol bu

Himm tmm aklımda bulunsun bende ikiz olunca kime devam etsemki diyordum Gogsen hoca ben bakarım derse ona devametmeyi düşünüyorum simdilik... malum bastan beri o takip ediyor.. ama ikiz knusunda uzman mi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…