- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Camasirda ıslanma fitilden dolayi die düşünüyorum gunde 3 kere değiştiriyorum henüz kusma yok ana bulantim yemekten sonra oluyor, gaz azaldi ama yinede devam ediyor, yan yatamiom nieyse bilmiyom hep sırt üstü yatabiliyorum ilerde sola yatmak daha uygunmus öyle okudum. Hala merdivenden uzak duruyom ve 4/5 gibi uykuyla boğuşuyorum sonra yeniliyorum isyerinde bile uyukluyorum; ) cig ete dokunmuyorum parazit bulasma ihtimali cokmus hatta cig et kestigimiz bicak tabagi bile henen ozonluyorum, su icemiyorum 2 litre oda cookk zor, simdilik bu kadar aklima gelen...kizlar neler yediginizi nasil beslendiginizide yazalim ki birbirimize faydamiz olsun ben gunde 3 ceviz yogur meyve kabizlik olmasin diye kayisi hosafi ki isede yariyor haftada balik dojtorun ette ye dedi âma kokusuna dayanamiyorum bu arada ben ne bekarken nede evlendikten sonra bu hayatima kadar kusmuş biri degilim gecen cuma kustum ve inanilmaz rahatladim hemşirem bana gunde 3 litre su ic dedi icemiyom ama icmeye calisiyom bu arada kizlar camasirlaruniz islaniyormu ben hergun degistiriyom arada baş agrisi oluyor bende kontrole gitim doktorum bebisim oynamaya durmuş dedi kolunu kaldirmisti babaya aklima ne geldiyse yazdm belki birbirimize faydamiz olur bende ayin 25 de 12 hafta olacm belki hoca jeli keser
Cnm ben yeme konusunda muzdaribim malesef. Kendimi bildim bileli istahsizim. O yuzden pek bisey yiyemiyom uhuhuhukizlar neler yediginizi nasil beslendiginizide yazalim ki birbirimize faydamiz olsun ben gunde 3 ceviz yogur meyve kabizlik olmasin diye kayisi hosafi ki isede yariyor haftada balik dojtorun ette ye dedi âma kokusuna dayanamiyorum bu arada ben ne bekarken nede evlendikten sonra bu hayatima kadar kusmuş biri degilim gecen cuma kustum ve inanilmaz rahatladim hemşirem bana gunde 3 litre su ic dedi icemiyom ama icmeye calisiyom bu arada kizlar camasirlaruniz islaniyormu ben hergun degistiriyom arada baş agrisi oluyor bende kontrole gitim doktorum bebisim oynamaya durmuş dedi kolunu kaldirmisti babaya aklima ne geldiyse yazdm belki birbirimize faydamiz olur bende ayin 25 de 12 hafta olacm belki hoca jeli keser
Evet canim engin orala gidiyorum muaynanesine onnla devam ediyoum takiplere bugun kontrolum vardi 12 +5 olduk ense kalinligi normalmis ikili test i ikizlerde gereksiz oldgundan yapilmiyomis onn yerine yeni bi test varmis kan alip yurtdisina gonderiyolarmis 3000tlmis fiyati 28 yasindasin onida cok gerekli gormuyorum dedi 1 ay sonra tekrr kontrolum var cinsiyetlerini soylicek insallh omega ve kalsiyum basladi ferro sanol decavit kullanyorm folik asiti kes dedi onn disinda progestan depot igne verdi haftada 1 olucam 30 haftaya kadar bol su iciyorm badem ceviz findik kuru baklagil sebze bol meyve yiyorm etle aram yok haftaa 1 mutlaka balik yiyorm.2 kez yemek lazmmis ama yumrtayla cok aram yok hergun yemek lazm ama ben hergun yiyemiyorum ama yiyebilen yesin bol bolCnm seninde ikizdi galiba hangi doktora gidiyorsun gittigin yedigin içtiğin konusunda biraz bilgi verirmisin
Teşekkür ederim cok faydali aciklamalar olmus benim icin... maddi acidan acilamiyorum şimdilik Gogsen Hoca ama sonrasinda ne olacak kime devam edecem bilemedim zamanim daha var henuz 6 haftalik misminiciklerEvet canim engin orala gidiyorum muaynanesine onnla devam ediyoum takiplere bugun kontrolum vardi 12 +5 olduk ense kalinligi normalmis ikili test i ikizlerde gereksiz oldgundan yapilmiyomis onn yerine yeni bi test varmis kan alip yurtdisina gonderiyolarmis 3000tlmis fiyati 28 yasindasin onida cok gerekli gormuyorum dedi 1 ay sonra tekrr kontrolum var cinsiyetlerini soylicek insallh omega ve kalsiyum basladi ferro sanol decavit kullanyorm folik asiti kes dedi onn disinda progestan depot igne verdi haftada 1 olucam 30 haftaya kadar bol su iciyorm badem ceviz findik kuru baklagil sebze bol meyve yiyorm etle aram yok haftaa 1 mutlaka balik yiyorm.2 kez yemek lazmmis ama yumrtayla cok aram yok hergun yemek lazm ama ben hergun yiyemiyorum ama yiyebilen yesin bol bol
Aynen canim yani bu testleri yapinca sonucu degistrcek bi tedavi bisey olsa keske ama sonuc degismiyo malesef Allahim cumlemize saglikli eli ayagi duzgun hayrli evlatlar nasip etsin bugun son keZ allttan bakti bidaha bakmicak Allah yardimcimiz olsn 1 kilo aldim buarada 52 kiloyla tedaviye basladin suan 53 kgyumTeşekkür ederim cok faydali aciklamalar olmus benim icin... maddi acidan acilamiyorum şimdilik Gogsen Hoca ama sonrasinda ne olacak kime devam edecem bilemedim zamanim daha var henuz 6 haftalik misminicikler)
Darısı tüm isteyenlerin ve hamilelerin başına canimAyyy ne tatli yaaa) tututu masallah; ))
kizlar neler yediginizi nasil beslendiginizide yazalim ki birbirimize faydamiz olsun ben gunde 3 ceviz yogur meyve kabizlik olmasin diye kayisi hosafi ki isede yariyor haftada balik dojtorun ette ye dedi âma kokusuna dayanamiyorum bu arada ben ne bekarken nede evlendikten sonra bu hayatima kadar kusmuş biri degilim gecen cuma kustum ve inanilmaz rahatladim hemşirem bana gunde 3 litre su ic dedi icemiyom ama icmeye calisiyom bu arada kizlar camasirlaruniz islaniyormu ben hergun degistiriyom arada baş agrisi oluyor bende kontrole gitim doktorum bebisim oynamaya durmuş dedi kolunu kaldirmisti babaya aklima ne geldiyse yazdm belki birbirimize faydamiz olur bende ayin 25 de 12 hafta olacm belki hoca jeli keser
Canim benim midem kötü oldugu için beslenmeme dikkat edemiyorum. Ama zararlilardan uzak duruyirum .cunku oglumda kitabim vardi en sonunda kitaotan bile tiksinmistim . Ilk 3 ayda bebek bizden beslendiği icin cok onemsemiyorum .inşallah midem duzelirde 4ayda beslenmeme dikkat ederim . Bu arada hafif enfeksiyon vardi bende . Dr sıvı tuket dedi. Sudan tiksiniyorum degimde digervsivi gidalardanda olur dedi. Bende heceleri içiyorumkizlar neler yediginizi nasil beslendiginizide yazalim ki birbirimize faydamiz olsun ben gunde 3 ceviz yogur meyve kabizlik olmasin diye kayisi hosafi ki isede yariyor haftada balik dojtorun ette ye dedi âma kokusuna dayanamiyorum bu arada ben ne bekarken nede evlendikten sonra bu hayatima kadar kusmuş biri degilim gecen cuma kustum ve inanilmaz rahatladim hemşirem bana gunde 3 litre su ic dedi icemiyom ama icmeye calisiyom bu arada kizlar camasirlaruniz islaniyormu ben hergun degistiriyom arada baş agrisi oluyor bende kontrole gitim doktorum bebisim oynamaya durmuş dedi kolunu kaldirmisti babaya aklima ne geldiyse yazdm belki birbirimize faydamiz olur bende ayin 25 de 12 hafta olacm belki hoca jeli keser
Ben progestan iğne ve clexane iğne devam ediyorum şimdilik canımKizlar hala progestan fitil progestan igne ve hibor yada clexsan kullananlar varmi yada hangi haftada bitirdiniz?
Aynen cnm bende kullanıyorum arti fitilde varBen progestan iğne ve clexane iğne devam ediyorum şimdilik canım
Canım inş yarın keseyi görürsün tatlım bizi de haberdar etKizlar bende yarin kese icin gidicem 15.gun kan degerim 5900 du bu degerle alttan bile goremedi tabi dis gebelige de benzemiyo erken dedi ama bu stresle zaman gecmiyo kafayi yemek uzereyim deger cok yuksek degil mi tek embriyo
Güzel haberlerini bekliyoruz umarım keseni görürsün dualarimiz seninle pembepanter58Canım inş yarın keseyi görürsün tatlım bizi de haberdar et
Cok saolun ins yarin benim icin hayirli bi gun olurGüzel haberlerini bekliyoruz umarım keseni görürsün dualarimiz seninle pembepanter58
canım inşallahhayırlısı ile bugün keseyi görürsünKizlar bende yarin kese icin gidicem 15.gun kan degerim 5900 du bu degerle alttan bile goremedi tabi dis gebelige de benzemiyo erken dedi ama bu stresle zaman gecmiyo kafayi yemek uzereyim deger cok yuksek degil mi tek embriyo
Hayırlı olsun canm benimde acilde gittigimde 5000de goremedi sorun etme 7. Haftamda dr um. Gordu keseyi bende senin gibi cok korktum .stres yapma dıs gebelikde agrı kanama falan oluyo. Bebisin senle insaAllahKizlar bende yarin kese icin gidicem 15.gun kan degerim 5900 du bu degerle alttan bile goremedi tabi dis gebelige de benzemiyo erken dedi ama bu stresle zaman gecmiyo kafayi yemek uzereyim deger cok yuksek degil mi tek embriyo
Cok saol canim icimi rahatlattin Allah razi olsun evet ne agri ne kanama bugun gidip ogrenicem ins gorurum canimHayırlı olsun canm benimde acilde gittigimde 5000de goremedi sorun etme 7. Haftamda dr um. Gordu keseyi bende senin gibi cok korktum .stres yapma dıs gebelikde agrı kanama falan oluyo. Bebisin senle insaAllah
Canimm cok sukur gordumm Allahim bu nasil stresmis cok mutluyum Rabbim tum isteyenlere nasip etsinnCanım inş yarın keseyi görürsün tatlım bizi de haberdar et
Gözün aydın canım. Seni anlıyoruz çünkü hepimiz aynı stresi yaşadık.İnşallah hayırlısı ile her aşamayı atlatırız.Canimm cok sukur gordumm Allahim bu nasil stresmis cok mutluyum Rabbim tum isteyenlere nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?