Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar merhaba sizinde hala zaman zaman kasık ağriniz yada Krampiniz oluyor mu kendimi. Dinler hale geldim; (
Oluyor canım. Benim özellikle gece yatarken çok kasılmalarım oluyr ki dr normal dedi. Çok sık ağrı sancı olursa pembe akıntı olursa haberleşelim dedi

Gunaydın kızlar benimde oluyo kasık agrılarım. Benim canım hic bisey istemiyo. Hic asermem yok. Sadece nescafe istıyo onuda icmiyorum zarar verir diye .bas agrılarım oluyo ilac almıyorum direniyorum. Onun hari inde bi sorun yok. Şükur bugunumuze.bol bol c vitamini alın kızlar soguk algınlıgına karsı.

bEN SOĞUĞU ALDIM BİLE CANIM YA. İKİ GECE NANE LİMON İÇTİM. BİRAZ RAHATLATTI. TAVSİYESİ OLAN VAR MI

Hamilelik programı indirmistim telefonuma. Bu haftada bebegimdeki gelisimi anlatıyo minik fasulyem buyumus baya
Bebeğiniz 12. Haftasında ortalama 5 cm ve 14 gram kadar.

Kulakları olması gereken yere doğru ulaşmış ve gözleri de yerini bulmaya başlamıştır. Bu görüntüsü ile artık tam bir insan yüzünden bahsedebilmek mümkündür.

Sıkı durun karnınızdaki yavru artık parmak emebiliyor, ağzını açıp kapatabiliyordur. Böylece sindirim sistemine ait ipuçları da alınmış olur. Bu hareketlerle ilkel olarak sindirimin başladığından söz edebilmek mümkündür.

Ayak parmakları bebeğiniz kıvrılabilecek ve göz kasları da çalışacaktır. Ağız hareketleri yapabilecek miniğiniz dışarıdan dürtü alabilseydi tepki verebilecek kadar aşama kaydetmişti…

Bağırsakları da bebeğin göbek kordonunun içerisinde büyüyor ve kısa bir zamana kadar böbrekleri idrar çıkarmaya başlayacaktır.

Sistem ana hatları ile oluşmuştur ve geriye kalan haftalarda bu sistem tamamen olgunlaşacak, yapılanacak ve hayatta kalabilmesi için doyurucu yetiye ulaşacaktır. Sinir sistemi gelişmekte olan bebeğinizin beyin gelişimi ne kadar iyi olursa hayatta yaşayacağı süreçte o kadar verimli olacaktır. Anne karnındaki bebeğin sağlıklı gelişebilmesi için yeterli oranda vitamin ve minerallere ihtiyacı vardır. Özellikle omega 3 kaynağı bol alınmalı ve kalsiyum, protein de alınarak bebeğin gelişimi desteklenmelidir.

Bebeğinizin kalp atışları henüz oldukça hızlı seyretmektedir. Dakikada 150nin üzerinde atıyor olması sizi şaşırtmasın. Bebeğinizin göbek bağı bu haftalara kadar oluşmuştur, ancak büyüyüp gelişmesi devam etmektedir. Bu bağ anne ile bebek arasında kapı oluşturacak oksijen ile besinlerin bu bağ ile bebeğe geçişini sağlayacaktır. Bu açılardan göbek bağı son derece önemlidir.

kiz lar dua edin benim dün hastaneye yatirdi doktor bi gün once si akşam saat 3te hafif kanamam oldu cok korktum cok agladim doktor yatiş verdi bu sabh taburcu oldum kanama varmiş iceride kese icinde degil altindaymis ignelr vuruldu kan uyuşma ognesi vuruldu pregostan ilaca basladm simdi bu gun cuma ben buradaki butun tanidigim tanimadigim arkadaşlara dua ettim ne olur sizde bana dua edin bebegime bisey olmasin 5 sene sonra hamile kaldim tup bebekle rabbim saglikla kucagimiza versin Allah kimseye bebegini kaybedecekmis duygusu vermesin cok zor ne olur dua edin simdi yatiyom kalkmamami soledi doktorum sagli sollu vurulan kalcadaki ignelerden donemiyom bile

Canim yaa gecmis olsun Allahim bian once sifa versin ben 13 haftalik oldum hic kanamm olmadi ama drum her ihtimale karsi haftalik depo progestan verdi banada sag salim kucagimiza alana kadar normal bi gebelik tadamicaz biizm kaderimiz bu Rabbim hepimizin yardimcisi olsn

saol cnm insalh hersey guzel gecer hep tetbirliyiz diger hanileler gibi tat alamiyoz bunada sukur tâbi

Allahim bebisini sana bagislasin insallah canim kaybetmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim insallah hayirlisijla kucagina alirsin dikkat et kendine

Canim Allah yardimcin olsun bebegin seni birakmasin cok dikkat et ins sag salim kucagina alicaksin inaniyorum ben cektigimizi Rabbim goruyo Ona emanet

Programın adı ne canım?

Canım geçmiş olsun inş bişey olmayacak bebişine Allahın izniyle. Doktor ne diyorsa yap tatlım dualarımız seninle. Sizde de mi kan uyuşmazlığı var? Kan uyuşmazlığı iğnesinden önce test yaptı mı doktorun?

Canım depo progestan dediğin proluton iğne dimi? Ne zamana kadar devam edilcekmiş? Haftada bir mi yaptırıyorsun?

Allahim bebisini sana bagislasin insallah canim kaybetmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim insallah hayirlisijla kucagina alirsin dikkat et kendine
Tatlım nasılsın seni merak ediyordum hep. İnş iyisindir. Senin durumun için neden neymiş söyledi mi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…