- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
cnm korkma benim doktorda 1 hafta onde giderler dedi tüp bebekler gerci benim tam ama ole bi ihtimal varmiş herzaman mesela benim dogum haziran 8 gibi ama doktorum 25 mayista alacz dedi dua et sikinti etme muberek günlerin yuzu suyu hürmetine ayrica bol bol sadaka verin doktorum bile diyor sadaka verinSlm kizlar bugun kotu yum doktor kontrolum vardi bir hafta geriden geliyomus bebegim kalp atisi vardi ama doktor pek olumlu konusmadi cok uzgunum bugun allahim sen bebegimi koru boyle olan duydunuzmu
Ne bileyim heran kalbi durabilir dedi uyuz pazartesi gene kontrolcnm korkma benim doktorda 1 hafta onde giderler dedi tüp bebekler gerci benim tam ama ole bi ihtimal varmiş herzaman mesela benim dogum haziran 8 gibi ama doktorum 25 mayista alacz dedi dua et sikinti etme muberek günlerin yuzu suyu hürmetine ayrica bol bol sadaka verin doktorum bile diyor sadaka verin
korkma olmaz inşalh bisey benim eltim korundu bu ay hamile oldugunu ogrendi kontrole gitmiş kalp atisina ama duymamiş doktor 1 haftaya atmis belki geriden geliyordur dedi yani Allahtan ümit kesilmezNe bileyim heran kalbi durabilir dedi uyuz pazartesi gene kontrol
Canim ya insallah toparlar dua edelim bende hep tedirgin yasiyorum acaba iyilermi gelisiyolarmi acaba birine bisey oldumu yani bugun de cok cok belim agriyo hepten tedirgin oldum bu bel agrisi korkututo beni haftaya cuma kontrolum var bakalim nasil gecicek gunler hersabah acaba kanamm oldumu diye uyaniyorum her tuvalete gidiste korkuyorum sizde biylemisiniz yoksa ben kafayi mi yiyorumSlm kizlar bugun kotu yum doktor kontrolum vardi bir hafta geriden geliyomus bebegim kalp atisi vardi ama doktor pek olumlu konusmadi cok uzgunum bugun allahim sen bebegimi koru boyle olan duydunuzmu
Genelde sat ile uyumlu oluyo canım hafta benim oyle oldu sat in neMerhaba kızlar herkesi tebrik ediyorum inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza aldırır...
Bişey soracaktım Haftaya keseyi görmeye gideceğim sizce kaç haftalıktır?
amin cnm 5 hafta 6 hafta gibi gözukuyor cnm ama kisiden kisiye degisir belkiMerhaba kızlar herkesi tebrik ediyorum inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza aldırır...
Bişey soracaktım Haftaya keseyi görmeye gideceğim sizce kaç haftalıktır?
Yok alttanÜsttenmi baktı canım belki ondan duyamamistır
Teşk.ederim bakalım göreceğiz:)amin cnm 5 hafta 6 hafta gibi gözukuyor cnm ama kisiden kisiye degisir belki
19 eylül sanırımGenelde sat ile uyumlu oluyo canım hafta benim oyle oldu sat in ne
5 haftalık oluyo muhtemelen hayrlısıTeşk.ederim bakalım göreceğiz:)
19 eylül sanırım
İnşallah kalp atışınıda duyarım...5 haftalık oluyo muhtemelen hayrlısı
Kese gorursun de kalp atısı duyulmaz sanırım dahaİnşallah kalp atışınıda duyarım...
Doğru söylüyorsun kalp atışını duyana kadar inanmıyorum da ondan sanırım :)Kese gorursun de kalp atısı duyulmaz sanırım daha
Hepimiz ayniyiz kalp atısını duysanda bıdahakı kontrole kadar yıne tedrgnlık acaba ıyimi bısey oldmu kalbı atıyomu hala dıye yasıyoruz ben duydm kalp atsını ama kontrole gdene kadr hep bu dusunceler kafamdaDoğru söylüyorsun kalp atışını duyana kadar inanmıyorum da ondan sanırım :)
Birleşme olmadı anladgm kadarıyla dişardn bişeyler olmus aennde etkilenip kasılman normal aynı durum bendede var doguma kadar yasaklılardanım arada boyle kacamaklar olucak yanı erkklere acyoruz da bızde ınsanız disardan etkileşimler ve sarsılmamak önemli bence .yani bende de bi çitr yuzeysel bişeyler oldu eşimle bende etkilendm haliyle kasılma oldu ve o gun ata ara kasık agrım oldu sonrasında da herhangı bı kanama bı aksı durum yasamadm bana gore ara ara boyle dısardan yuzeysel ve sarsıntısız temasların sakıncası yoktur ben dr degılım tabı ama en azndan kendımle alakalı boyle dusunup davranıyorm 1 sene den bahsedıyoruz illaki az cok bişeyler olur sennde agrınn yarın gecıcenı dusunuyorumkizlar bisey soracm cok afedersiniz biz 2 aydir ilişki yok doguma kadrda yok dedi doktor bugun yuzeysel oldu biraz ister istemez kadindada biraz hoşlânti oluyor yani kasilma oldu karnim ara ara cok ozur dilerim eşimi tutamadm ne yapayim ben ya kafam allak bullak oldu
saol cnm agrim simdi gecti işte ben tedirgin oldum ama dedigin gibi yani yüzeysel etkilenmemek elde degil ama iste insan korkuyorda sag salim bi doğuraydik hayirlisiyla eşimde kendince hakli biraz 2 ay oldu bisey yok ben yuzeysele de izin vermiyodum amam baktimki benlen ilgilenmiyosun diyince gozu disariya kacmasin sonucta erkek ay ne bilem ya her fedakarlik bizden oluyorBirleşme olmadı anladgm kadarıyla dişardn bişeyler olmus aennde etkilenip kasılman normal aynı durum bendede var doguma kadar yasaklılardanım arada boyle kacamaklar olucak yanı erkklere acyoruz da bızde ınsanız disardan etkileşimler ve sarsılmamak önemli bence .yani bende de bi çitr yuzeysel bişeyler oldu eşimle bende etkilendm haliyle kasılma oldu ve o gun ata ara kasık agrım oldu sonrasında da herhangı bı kanama bı aksı durum yasamadm bana gore ara ara boyle dısardan yuzeysel ve sarsıntısız temasların sakıncası yoktur ben dr degılım tabı ama en azndan kendımle alakalı boyle dusunup davranıyorm 1 sene den bahsedıyoruz illaki az cok bişeyler olur sennde agrınn yarın gecıcenı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?