Plasentam son kontrolde olması gereken yere yukarıya kaymıştı şükür. O konuda bi sıkıntı yok. Bahar hanım 8inde dönüyormuş 9una randevu aldım bi de ona kontrol olucam. Aynı gün yani ikimizin. İnş hep güzel haberler alırız canım. Bu arada sankoda detaylıyı radyoloji uzmanı yapıyormuş galiba. Abdullah bey radyologa yönlendiriyormuş diye duydum canımCanim kontrolun iyi gecmis sevindm.plasentanin durumu nedir. Yolundadir ins hersey .bizimki 9 subat bakalim nasil gecicek
Canım doktorum iç çamaşırında sıvı görür şüphelenirsen üstüne pedi bastır ve bi tane de çamaşırına takarsın dedi. Şimdilik gelmiyor bişey şükür. O nedenle takmıyorum ben de.Bulduguna sevindim peki kullandınmı imsallah yoktur sızıntın ben şimdilik gerek gormüyorum galiba dr da normal dedı ya bide gunluk ped kullanmayı bıraktım iç çamaşırı takibi daha kolay oluyo ayırt etme acısından ama bigün ihtiyac duyarsam rica ederim senden cok sagolasın
Canım bu haftalarda detaylu ultrason rutin öneriliyor yapılıyor zamanını geçirmeden doktorunu ara sor hatırlat bence. Şeker yükletmeni kesinlikle yaptır hiçbir zararı yok. Bak benim iki gebeliğimde de yapıldı ve şeker çıktı şimdi diyette ve evde şeker takibindeyim şeker yüksek gidip bebeğim zarar görmesin diyemrb kizlar bende 4 gün once uaptirdim tetenoz asisini haleen aģriyor sisti igne yeri ebe agor bisey kaldirma dedi benim doktor hic detayli ultrasondan bahsetmiyor ayin 12 sine şeker yükletmem var kimileri yaptir diyor kimileri yaptirma diyor doktorum yap dedi kararsiz kaldim halen yatiyorjm zaman hizla bi geceydi kizlar bisey daha soracm ben simdi ozel doktora gidiyorum ama gazi eşi oldugum icin butun tahlil muane girişleri yatişlerim ucretsiz once doktorum cok iyi ilgileniyordu sonra kendisi dedi senin eşin gazimi evet dedim eger dedi sezaryana gelirsen hastaneye giriş yaparken gazi esiyim deme ki hemsireler daha iyi ilgilene ondan sonra doktorunda bana karsi sanki ilgisi düstu yada banami oyle geldi ya
Cok.iyi canm.Maşallah. ins hayirli haberler aliriz.bende.oyle tahmin etmiştim. Heyecanliyim ya ins guzel geçer. Son 4 ay gecsin bi an once melegime kavusayimPlasentam son kontrolde olması gereken yere yukarıya kaymıştı şükür. O konuda bi sıkıntı yok. Bahar hanım 8inde dönüyormuş 9una randevu aldım bi de ona kontrol olucam. Aynı gün yani ikimizin. İnş hep güzel haberler alırız canım. Bu arada sankoda detaylıyı radyoloji uzmanı yapıyormuş galiba. Abdullah bey radyologa yönlendiriyormuş diye duydum canım
masalh yok ya cok kilolu durmuyon insalh saglikla dogar doģduktan sonra guzel guzel kilolar alirKızlar göbüşler ne durumda? Foto paylaşalım mı? Bu benim göbüşüm.. benimki kilolu biri gibi duruyor hamiş gibi değil sanki dimi ?
Yani benim kuzenimin 5. Ayinda hamile sanmazsin.yok.gibiydi.gobus kilo almasada olur icerudeki alsin yeter . benim 7.aydan sonra sol kaburgama vuruyo . nefes alamiyorum ins bunda boyle olmaz . yani karnin buyuk.olmasida sorunKızlar göbüşler ne durumda? Foto paylaşalım mı? Bu benim göbüşüm.. benimki kilolu biri gibi duruyor hamiş gibi değil sanki dimi ?
bende var canm dizjmin hemen ustu sisiyor bide ağri giriyor hem.saģ hem.sol.dizimeKizlar ayaginiz sisiyomu sislik varmi sizlerde.deelim.degilde ayagim sisiyo 2 gundur .cokmu tuzlu yiyorum acaba
Saol canım aminmasalh yok ya cok kilolu durmuyon insalh saglikla dogar doģduktan sonra guzel guzel kilolar alir
Canım tuzu azalt biraz tansiyonunu kontrol ettir bi de doktoruna söylersin kanda albumin böbrek testlerine vs bakar mümkün olduğunca ayağını bacağını yüksekte tut yere salık bırakma fazlaKizlar ayaginiz sisiyomu sislik varmi sizlerde.deelim.degilde ayagim sisiyo 2 gundur .cokmu tuzlu yiyorum acaba
canm korkma inslah hayirlisi olur benimde transferdn 7 8 gün sonra pembemsi kan geldi ayni adet agrilarm oldu sonra cok sukur yerlesmeymiş rabbime dua et bol bol insalh bebisin seninledirDeyimli tüp bebek annişleri size birsey danışmak istiyorum tüp bebek yaptık bizde yarın tey günum hersey olumluydu çok şükür 1 kalite bir adet yerleşim yapıldı ve benim 4 5 6 gün transferden snra adet ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç şükür bugjn onuncu günü yarın test günüm idrarda snra üç damla köyü kahve lekelenmem oldu ve kesildi bende korktum kızlar bu durumu yaşayan oldumu bir arkadas yerleşme kanaması korkma kahve oluyo dedi böyle bir deyimi olanlar yazabilir mi Allah Razı olsun❤
Deyimli tüp bebek annişleri size birsey danışmak istiyorum tüp bebek yaptık bizde yarın tey günum hersey olumluydu çok şükür 1 kalite bir adet yerleşim yapıldı ve benim 4 5 6 gün transferden snra adet ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç şükür bugjn onuncu günü yarın test günüm idrarda snra üç damla köyü kahve lekelenmem oldu ve kesildi bende korktum kızlar bu durumu yaşayan oldumu bir arkadas yerleşme kanaması korkma kahve oluyo dedi böyle bir deyimi olanlar yazabilir mi Allah Razı olsun❤
İnş bende hayırlı haberler alırım teşkil ederim mesaj için canlar ikinizedeBenimde Başıma geldi. Hatta tahlile gitmeyi gerek bile duymamıştım, tutmadı diye.. Kıymetlim Mayıs'ta Doğdu .. Rabb herkeese nasip etsin ..
Aynen oyle canim vakit gelip geciyor evleneli 4 yil oldu ama hâlâ kucagim boşbenim eşimin sperm değerleri düşük ve sağlıksızdı. normal yoldan uzun bir tedavi süresi gerekiyordu biz vakit kaybetmek istemedik sonuçta yaş gelip geçiyor
Cok tatlisin...ben 16+3 um sanki ayniyiz ben devasa bi karinla gezicem galibaKızlar göbüşler ne durumda? Foto paylaşalım mı? Bu benim göbüşüm.. benimki kilolu biri gibi duruyor hamiş gibi değil sanki dimi ?
Benimde midemde yanma cok var ve enson ölçtüğümüzde yuksekti tansiyon tuzu azaltıcm iyice artık o kesinde mide yanmasına ne yapıym bilmiyorumkizlar benim midem bulaniyor birazda tansiyonum dusuk normalmi midemde taş gibi sanki niye boyle oldu bu haftalrda normalmj acaba
Benimde basima geldi canim.hala da yasiyorumDeyimli tüp bebek annişleri size birsey danışmak istiyorum tüp bebek yaptık bizde yarın tey günum hersey olumluydu çok şükür 1 kalite bir adet yerleşim yapıldı ve benim 4 5 6 gün transferden snra adet ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç şükür bugjn onuncu günü yarın test günüm idrarda snra üç damla köyü kahve lekelenmem oldu ve kesildi bende korktum kızlar bu durumu yaşayan oldumu bir arkadas yerleşme kanaması korkma kahve oluyo dedi böyle bir deyimi olanlar yazabilir mi Allah Razı olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?