- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Ben izmirde oturuyorum tatlım..ben İstanbul'da yaşıyorum. 2. denemem. ilkinde test sonucum pozitif çıkmıştı ama doktorum kese göremedisen ???
Canim sana bisey daha sormak istiyorum cocugunun olmamasi icin bir sebep varmiydi yoksa sebepsizmiydi canim..ben İstanbul'da yaşıyorum. 2. denemem. ilkinde test sonucum pozitif çıkmıştı ama doktorum kese göremedisen ???
Ok sağol cnmAnladım canım bi de dahiliye doktoruna danışsan iyi olur onun alanına giriyor asıl canım
Hurişim senin ikinci bebişti değilmi. Ne güzel hareketlerini hissetmen. Ama ikinci hamileler daha erken hisseder demişlerde belki senin prenses nazından elini kolunu zor oynatmıştırCanım benim 2-3 gündür hareketlerini hisseder gibiyim
Evet canım 2. Hamileliğim. 1.de 20. Haftanın başında hissettim ve daha belirgindi bunda 21. Haftada hisseder gibiyim daha net değil ama bebişin hareketi gibi sanki yine de emin olamıyorum aslında 2.de daha erken hissetmem lazım tecrübeden dolayı ama dediğin gibi bu bebiş çooook nazlı kök söktürüyor banaHurişim senin ikinci bebişti değilmi. Ne güzel hareketlerini hissetmen. Ama ikinci hamileler daha erken hisseder demişlerde belki senin prenses nazından elini kolunu zor oynatmıştır
Prenses sağlıklıdır tabiki annesi Allahın izniyle. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallahKızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için çok da mutluyum aynı zamanda. İnş sağlıklıdır bebişim dualarınızı bekliyorum
benim eşimin sperm değerleri düşük ve sağlıksızdı. normal yoldan uzun bir tedavi süresi gerekiyordu biz vakit kaybetmek istemedik sonuçta yaş gelip geçiyorCanim sana bisey daha sormak istiyorum cocugunun olmamasi icin bir sebep varmiydi yoksa sebepsizmiydi canim..
Ayy çok heyecanlı harika bir duygu. Biz 19. Haftada girmiştik detaylıya. Yarım saat ekranda izledik ya bebişimizi harikaydı. Sanada iyi mıtlu seyirler siliyorum cnm. İnşallah herşey yolundadır bütün organları ve gelişimi tamamdır. Akşam haber edersinKızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için çok da mutluyum aynı zamanda. İnş sağlıklıdır bebişim dualarınızı bekliyorum
Benimde 10 gün sonra detaylı iple çekiyorum. Haftaya tetanoz aşısı var sizler yaptırdınız mı ?Kızlar sizlerin detaylı ne zaman?
Ben ilk gebeliğimde tetanoz aşımı olmuştum sadece son dozu (5. Dozu) unutmuştum yaptırmayı. 6.5 yıl geçti üstünden 1 doz yaptırsan yeterli dendiBenimde 10 gün sonra detaylı iple çekiyorum. Haftaya tetanoz aşısı var sizler yaptırdınız mı ?
Canim kontrolun iyi gecmis sevindm.plasentanin durumu nedir. Yolundadir ins hersey .bizimki 9 subat bakalim nasil gecicekKızlar sizlerin detaylı ne zaman?
20.haftada oluyo genelde ben yaptirmicam drum tup bebek.diye biraz ustune dusuyo yaptirms dedi.oglumda da yaptirmamistim zatenBenimde 10 gün sonra detaylı iple çekiyorum. Haftaya tetanoz aşısı var sizler yaptırdınız mı ?
Bulduguna sevindim peki kullandınmı imsallah yoktur sızıntın ben şimdilik gerek gormüyorum galiba dr da normal dedı ya bide gunluk ped kullanmayı bıraktım iç çamaşırı takibi daha kolay oluyo ayırt etme acısından ama bigün ihtiyac duyarsam rica ederim senden cok sagolasın
Ben ayrıntılımı coktan yaptırdım tetanoz aşılarımı da gebe kalmadan once tammlamıştım ama bence aşınızı olunBenimde 10 gün sonra detaylı iple çekiyorum. Haftaya tetanoz aşısı var sizler yaptırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?