Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Hurişim senin ikinci bebişti değilmi. Ne güzel hareketlerini hissetmen. Ama ikinci hamileler daha erken hisseder demişlerde belki senin prenses nazından elini kolunu zor oynatmıştır
Evet canım 2. Hamileliğim. 1.de 20. Haftanın başında hissettim ve daha belirgindi bunda 21. Haftada hisseder gibiyim daha net değil ama bebişin hareketi gibi sanki yine de emin olamıyorum aslında 2.de daha erken hissetmem lazım tecrübeden dolayı ama dediğin gibi bu bebiş çooook nazlı kök söktürüyor bana

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için çok da mutluyum aynı zamanda. İnş sağlıklıdır bebişim dualarınızı bekliyorum

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için çok da mutluyum aynı zamanda. İnş sağlıklıdır bebişim dualarınızı bekliyorum
Ayy çok heyecanlı harika bir duygu. Biz 19. Haftada girmiştik detaylıya. Yarım saat ekranda izledik ya bebişimizi harikaydı. Sanada iyi mıtlu seyirler siliyorum cnm. İnşallah herşey yolundadır bütün organları ve gelişimi tamamdır. Akşam haber edersin

Kendi doktorum özel bi nedenden ildışına çıkmış aynı klinikte diğer dr arkadaşı baktı çok şükür sıkıntı görmedi detaylı ultrasonda. Benim cadı kızımın pozisyonu uygun değildi dr pozisyonu uygun olsun hareket etsin diye sola yatırdı dolaştırdı çikolata yedirdi cadı birazcık değiştirdi pozisyonunu. 16sında kendi doktoruma kontrolüm var. İnsan hergün görmek istiyor bebişini

0 01_nisan canım o söylediğim pedden (alsense amniyotik sıvı sızıntı test pedinden) buldum antepte. Her kutudan 3 tane çıkıyor kutusu 15 tl. Eğer istersen 1 kutu kargolayabilirim sana halen gerek duyuyorsan

Benimde 10 gün sonra detaylı iple çekiyorum. Haftaya tetanoz aşısı var sizler yaptırdınız mı ?
Ben ilk gebeliğimde tetanoz aşımı olmuştum sadece son dozu (5. Dozu) unutmuştum yaptırmayı. 6.5 yıl geçti üstünden 1 doz yaptırsan yeterli dendi

Bulduguna sevindim peki kullandınmı imsallah yoktur sızıntın ben şimdilik gerek gormüyorum galiba dr da normal dedı ya bide gunluk ped kullanmayı bıraktım iç çamaşırı takibi daha kolay oluyo ayırt etme acısından ama bigün ihtiyac duyarsam rica ederim senden cok sagolasın

mrb kizlar bende 4 gün once uaptirdim tetenoz asisini haleen aģriyor sisti igne yeri ebe agor bisey kaldirma dedi benim doktor hic detayli ultrasondan bahsetmiyor ayin 12 sine şeker yükletmem var kimileri yaptir diyor kimileri yaptirma diyor doktorum yap dedi kararsiz kaldim halen yatiyorjm zaman hizla bi geceydi kizlar bisey daha soracm ben simdi ozel doktora gidiyorum ama gazi eşi oldugum icin butun tahlil muane girişleri yatişlerim ucretsiz once doktorum cok iyi ilgileniyordu sonra kendisi dedi senin eşin gazimi evet dedim eger dedi sezaryana gelirsen hastaneye giriş yaparken gazi esiyim deme ki hemsireler daha iyi ilgilene ondan sonra doktorunda bana karsi sanki ilgisi düstu yada banami oyle geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…