Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar göbüşler ne durumda? Foto paylaşalım mı? Bu benim göbüşüm.. benimki kilolu biri gibi duruyor hamiş gibi değil sanki dimi ?

Evet kızlar bizde 25 haftalığız 6 ayda 7,5 kilo aldım. Akşamları çok feci şişiyorum o yüzden bu sabah fotosu
Maşallah maşallah :))ne tatlı görünüyorsunuz. benim ki 9 hafta 4 günlük ama koca gobegim oldu sizin haftalarda nasıl olacağım bilmiyorum :)

İnş yarın sonucun pozitif çıkar yerleşme kanaması olabilir uzan dinlen yorma kendini. Yarın test sonucuyla lekelenmeyi doktoruna söyle ilaç iğne yada önerilerde bulunabilir kesinlikle haberi olsun. Ben transferin 16. Günü 2-3 damla kurumuş leke görmüştüm çamaşırımda. Doktorum proluton iğne yaptırmıştı ayrıca kan uyuşmazlığımız var diye onun iğnesi de yapılmıştı ve 1 hafta rapor vermişti doktor işe gitmeyim diye. Test sonucun inş pozitif çıkar bize de haber ver lütfen

Canım bugün test gunumdu degerim 2.5 malesef kAnamaylab embiriyoyu atmış dedii üzgünüm devlete denemistim tek embiryoydu biras dinlenip tekrar yaptirmayi düşünüyorum ama en a bi beş ay dinlenip merak ettin için saol canimm

Bu ped ne içndi arkadaşlar

Canım benim yerleşme kanaması oldu. Bildiğin adet gibi çok korkuştum. Hatta arkadaşlar hatırlar çok ağlamıştım. Sonrası kahve akıntı olarak devam etti 12.aya kadar

Benimde midemde yanma cok var ve enson ölçtüğümüzde yuksekti tansiyon tuzu azaltıcm iyice artık o kesinde mide yanmasına ne yapıym bilmiyorum
Canım mide yanmasına süt al. bir yudum iç sonra bir yudum daha. Ama birden içme bana çok iyi geliyor

arkadaşlar sayfadan bildirim gelmediği için uzun süre giremedim yine.
Görüşemediğimiz zamandaki gelişmeleri anlatayım.
İkinci bebeğim nasip olursa kız.
Ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür sıkıntı yok.
2 haytayı bulan grip geçirdim. İlaç kullanmadığım için sanırım. Kulaklarımda tıkanıklık var. Burnumu sıkıştırınca açılıyor :)
Bir kaç sene öncede böyle olmuştu orta kulakta sıvı olduğu için tüp takıldı. Şimdi öyle bir şey olmayacağı için dr a da gitmedim.Sakız rahatlatır diye sakız çiğnemeye başladım. Tavsiyesi olan varsa dinlerim :)
Yalnız bende şişkinlik başladı patlayacak gibi oluyorm. Sanki hamileliğin son zamanları gibi her yemekten sonra şişiyorum. Çok erken değil mi daha 22.haftadayız.Şişkinlil için maden suyu içsem midem yanılor. Karbonat suya katıp içsem yan etkisi olurmu acaba bebeğe bana fikri olan var mı??
Bu orada doğuma annem gelemeyebilir gelsede 1 hafta 10 gün anca kalacak sanırım.Buna çok üzülüyorum. Gerçi ablam olacak ama oda kısa süreli kalır. Ben hep onlar 1 ay falan kalır diye düşünüyordum

Birde doğum korkum başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…