Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canım benim Allahtan hayırlısı inş. Umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna.

Geçmiş olsun canım istersen bi KBB doktoruna görün gebeliğe göre ilaç verir yada önerilerde bulunur. Şişkinlik için az az sık sık ye. Yasak değilse yemek sonrası kısa yürüyüşler yada hareket yap bol su iç canım

Canım ya ben hala su ile barışamadım . Tadı iyi gelmiyor Tavsiyelerine uyucam canım :)

Canım ilki normal doğumdu ve zor oldu sanıyorum ondan korkular sardı beni Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Bi arada ilkim oğlan

Nasıl tespit ettiniz peki canım öyle bir durum olduğunu. Benim sürekli akıntım var sarımsı
Benim 1-2 kez iç çamaşırına birden bi sıvı boşaldı idrar mı amniyon mu bilemedim doktorum bu pedi önerdi canım. Çamaşırımdaki sıvı renksizdi akıntı gibi durmuyordu

Canım ilki normal doğumdu ve zor oldu sanıyorum ondan korkular sardı beni Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Bi arada ilkim oğlan
İyi o zaman bi kız bi erkek inş bu sefer doğumun iyi geçer sonrakiler daha kolay olur genelde. İlk bebeğin kaç kilo doğmuştu?

Mrb kizlar, benim bugun bacagimda kramp oldu. Bir kac kez daha olmustu ama bugunku kadar siddetli degildi. Yeterince kalsiyum magnezyum alamadigimiz icinmi oluyor acaba. Cunku gunde en fazla bir bardak sut bir kase yogurt yiyebiliyorum

Mrb kizlar, benim bugun bacagimda kramp oldu. Bir kac kez daha olmustu ama bugunku kadar siddetli degildi. Yeterince kalsiyum magnezyum alamadigimiz icinmi oluyor acaba. Cunku gunde en fazla bir bardak sut bir kase yogurt yiyebiliyorum
Canım ben magnezyum toz ve kalsiyum ilacı kullanıyorum bence doktoruna söyle ara sor muhtemelen ilaç verir özellikle magnezyum. Bacağındaki kasılmalar rahimde de olabilir çünkü

Öyle canım rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip etsin insallah. Cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu bu hafta kontrolum var belli olur mu acaba
Transferimiz aynı gün oldu galiba :) insanın kendiyle aynı dönemdeki hamileleri görmesi ne güzel.

Mide bulantını ne durumda benim sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yokluyor

Transferimiz aynı gün oldu galiba :) insanın kendiyle aynı dönemdeki hamileleri görmesi ne güzel.

Mide bulantını ne durumda benim sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yokluyor
10 aralık benimki senin ki ne zaman :) bulantilarim yeni uyandığımda oluyor bide acikinca öyle aşırı kusma falan yaşamadım. Ama et ve süt ürünleri yiyince direk bulantı ve çıkarmam başlıyor. Sende nasıl durumlar

Benim son regl 28 kasım Tarnsfer 5. gün blastokist embriyosu 17 aralıkta yapıldı. Eee aramızda bir hafta varsa doğum tarihleri nasıl aynı çıktı anlamadım :) Bulantıyı saymazsak çok iyiyim çok şükür

Adet tarihi 28 kasım benimde :)( adet tarihine göre hesapliyor ya doktorlar o yuzden aynı çıkmıştır ))

12 haftalikken ense kalınlığı ve ikili test için tarih verdi doktor eger Allah korusun birşey çıkarsa tedavi falan gibi birsey mümkün oluyor mu deneyimli anneler

Adet tarihi 28 kasım benimde :)( adet tarihine göre hesapliyor ya doktorlar o yuzden aynı çıkmıştır ))
hmm anladım :)
12 haftalikken ense kalınlığı ve ikili test için tarih verdi doktor eger Allah korusun birşey çıkarsa tedavi falan gibi birsey mümkün oluyor mu deneyimli anneler
Ben tedavi olmuyor diye biliyorum. O yüzden ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…