Ense kalınlığı için randevu al dedi doktorum kzuu kuzi gittim aldim Aslında tedavisi yoksa bende mi yaptirmasam karar veremiyorum.hmm anladım :)
Ben tedavi olmuyor diye biliyorum. O yüzden ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum
Belim kalınlaştı göbeğimde çok hafif çıktı. :) Sende durum nasıl? Transferde 42 kiloydumEnse kalınlığı için randevu al dedi doktorum kzuu kuzi gittim aldim Aslında tedavisi yoksa bende mi yaptirmasam karar veremiyorum.
Gobegin çıktı mi :)
Senin kilon iyiymis ben öncesi catlatma aşılama tüp derken 65i buldum 67de hamileligimdeydi tartildigimda çok almam inşallah ama benim baya çıktı hamile pantalonuna geçtim fırladı resmen gobegimBelim kalınlaştı göbeğimde çok hafif çıktı. :) Sende durum nasıl? Transferde 42 kiloydumşimdi 45 oldum çok şükür
Olsun bebişimiz sağlıklı olsun da kilo alınır verilir bir şey olmaz :)Senin kilon iyiymis ben öncesi catlatma aşılama tüp derken 65i buldum 67de hamileligimdeydi tartildigimda çok almam inşallah ama benim baya çıktı hamile pantalonuna geçtim fırladı resmen gobegim
Benimde tesellim i yönde:)( sağlığı yerinde olsunda veririm insallah diyorum :) hamilelikte çok olmazsam iyi olacak :))Olsun bebişimiz sağlıklı olsun da kilo alınır verilir bir şey olmaz :)
Aynen bende 36 numara ayagim sikiyo ayakkabilar 37e erken gecicez bu gidisle benim son aylarda olmustu oglumdaCanım benim nerde ise 3 ayıkken şişmeye başladı geniş uçlu bot aldım o yüzden. Oğlumda da öyleydi hatta tırnak batması başlamıştı.
Aynen cenezemiz vardi cok ayakda kaldm bide tuzda etkiliyo heralde . ama daha cok ayakda dyrdugumdan oldu galibaCanım tuzu azalt biraz tansiyonunu kontrol ettir bi de doktoruna söylersin kanda albumin böbrek testlerine vs bakar mümkün olduğunca ayağını bacağını yüksekte tut yere salık bırakma fazla
canm bende kan ilaci kullaniyom ama ishal yapmadi sadece tuvalete birazdah rahat cikiywom onceleri kapizlik vardj simdi iyim bende bebegimu hissediyom cok sukur haftaya cuma kontrolm var seker yuklemesi yapack dijtor bakalm artik hayirlisiKizlar iyi hafta sonlari . sizlere sorucam soramuyirum epeydr.dr un yazdigi kan ilaci ishal yapti bende. Sizlerde de oldumu . biraksammi acaba . sali gunu randevum. Hareketler ne durumda masallah hissediyorum artk disardan bile belli.oluyo bazen atışı. Ins detaylimda iyi gecer. Sizlerde durumlar neler
Başınız saolsun canımAynen cenezemiz vardi cok ayakda kaldm bide tuzda etkiliyo heralde . ama daha cok ayakda dyrdugumdan oldu galiba
Zaman nasil akiyo Rabbim kucagimizda gormeyide nasip etsin.ins iyi gecer seker yuklemesinde yaninda biri olsun ben ac gitmistim sekerimmi tansiyonummu dustu baya kotu olmustumcanm bende kan ilaci kullaniyom ama ishal yapmadi sadece tuvalete birazdah rahat cikiywom onceleri kapizlik vardj simdi iyim bende bebegimu hissediyom cok sukur haftaya cuma kontrolm var seker yuklemesi yapack dijtor bakalm artik hayirlisi
Dostlar saolsun canm saolasinBaşınız saolsun canım
Bence uzun kollu ve yarım kollu penye birkaç tane zıbın ve alt ayaklı pantolon al. Zaten havanın gidişatına gittiğin yere göre devamını alırsın. Çok kalın alma benceYa kızlarrrrrr
Alışverişe başlayan var mı?
Ben sanki ne yapacağımı ne alacağımı bilmiyorum. Kafam karıştı. Nasip olursa haziran başı doğum. Bayramda Erzuruma gidicem yazın orda olucam. Orası biraz daha iyi çok sıcak olmuyor buralar gibi sanırım ondan kafam karıştı. Oğuldan kaln bir kaç parça bir şey var orta renkler. Zıbın tulum alsam mı bilemedim.
Yeni doğan için neler almak lazımdı?
Havlusunu alayım diyorum mesela. Çantası. Oğluma şu içine konulan anakucakları varya hani elyaflı. Kızımda alsam mı bilmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz.
Ya canm.benmde kafam cok karisik aldim.biseyler.mayis da antepde havalar da cok sicak olmaz uzun kollu buraz alicam bebekler usur zatenUyku tulumu mesela yazlık mı almak lazım.
Tulumu kadifemi alayım penye mi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?