Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

hmm anladım :)

Ben tedavi olmuyor diye biliyorum. O yüzden ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum
Ense kalınlığı için randevu al dedi doktorum kzuu kuzi gittim aldim Aslında tedavisi yoksa bende mi yaptirmasam karar veremiyorum.
Gobegin çıktı mi :)

Ense kalınlığı için randevu al dedi doktorum kzuu kuzi gittim aldim Aslında tedavisi yoksa bende mi yaptirmasam karar veremiyorum.
Gobegin çıktı mi :)
Belim kalınlaştı göbeğimde çok hafif çıktı. :) Sende durum nasıl? Transferde 42 kiloydum şimdi 45 oldum çok şükür

Belim kalınlaştı göbeğimde çok hafif çıktı. :) Sende durum nasıl? Transferde 42 kiloydum şimdi 45 oldum çok şükür
Senin kilon iyiymis ben öncesi catlatma aşılama tüp derken 65i buldum 67de hamileligimdeydi tartildigimda çok almam inşallah ama benim baya çıktı hamile pantalonuna geçtim fırladı resmen gobegim

Senin kilon iyiymis ben öncesi catlatma aşılama tüp derken 65i buldum 67de hamileligimdeydi tartildigimda çok almam inşallah ama benim baya çıktı hamile pantalonuna geçtim fırladı resmen gobegim
Olsun bebişimiz sağlıklı olsun da kilo alınır verilir bir şey olmaz :)

Canım tuzu azalt biraz tansiyonunu kontrol ettir bi de doktoruna söylersin kanda albumin böbrek testlerine vs bakar mümkün olduğunca ayağını bacağını yüksekte tut yere salık bırakma fazla
Aynen cenezemiz vardi cok ayakda kaldm bide tuzda etkiliyo heralde . ama daha cok ayakda dyrdugumdan oldu galiba

Kizlar iyi hafta sonlari . sizlere sorucam soramuyirum epeydr.dr un yazdigi kan ilaci ishal yapti bende. Sizlerde de oldumu . biraksammi acaba . sali gunu randevum. Hareketler ne durumda masallah hissediyorum artk disardan bile belli.oluyo bazen atışı. Ins detaylimda iyi gecer. Sizlerde durumlar neler

canm bende kan ilaci kullaniyom ama ishal yapmadi sadece tuvalete birazdah rahat cikiywom onceleri kapizlik vardj simdi iyim bende bebegimu hissediyom cok sukur haftaya cuma kontrolm var seker yuklemesi yapack dijtor bakalm artik hayirlisi

canm bende kan ilaci kullaniyom ama ishal yapmadi sadece tuvalete birazdah rahat cikiywom onceleri kapizlik vardj simdi iyim bende bebegimu hissediyom cok sukur haftaya cuma kontrolm var seker yuklemesi yapack dijtor bakalm artik hayirlisi
Zaman nasil akiyo Rabbim kucagimizda gormeyide nasip etsin.ins iyi gecer seker yuklemesinde yaninda biri olsun ben ac gitmistim sekerimmi tansiyonummu dustu baya kotu olmustum

Ya kızlarrrrrr
Alışverişe başlayan var mı?
Ben sanki ne yapacağımı ne alacağımı bilmiyorum. Kafam karıştı. Nasip olursa haziran başı doğum. Bayramda Erzuruma gidicem yazın orda olucam. Orası biraz daha iyi çok sıcak olmuyor buralar gibi sanırım ondan kafam karıştı. Oğuldan kaln bir kaç parça bir şey var orta renkler. Zıbın tulum alsam mı bilemedim.
Yeni doğan için neler almak lazımdı?
Havlusunu alayım diyorum mesela. Çantası. Oğluma şu içine konulan anakucakları varya hani elyaflı. Kızımda alsam mı bilmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz.

Bence uzun kollu ve yarım kollu penye birkaç tane zıbın ve alt ayaklı pantolon al. Zaten havanın gidişatına gittiğin yere göre devamını alırsın. Çok kalın alma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…