Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canini sıkma canim. Stresten de.oluyo bebegin gelisimi onemli haftasina uygunmu bebegin. Bende cok onemli seyler temiyorum geceleri bi bardak sut sabah yumurtam var peynir. Muz yemek bebege kilo aldiriyo galiba . et agirlikli beslen biraz aksamlari kofte pirzola falan yap . istahin.ne durumda . benimki acildi bu ay baya bemde cok kilo alirim diye korkuyorum.gogus kagesime baski yapiyo son aylarda midem nefes bile almak zorlasiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun .

Ayrintilida benim.bebis gosterdi de cok guzel foto alamadik.elini emiyodu . dr bana benzetti goz yapısını falan bakalim. Benim gamzem var sanki onda da var gibi gordum bakalim dogdugunda.eli ayagi saglam.akli basinda olsun yeter.

hayirli cumalr kizlar benimde bugun tetoniz ignem vardi gittim saglik ocagina igne kalmamiş pazartesiye kaldi ignem benimde gogus kafesime baski yapiyor nefes alirken zorlaniyom yatakta donemiyom bazen uyuaniyomki sirt ustu yatmisim korkuyom sirt ustu yatmak yasak cunku ben halen yemek yapamiyorum kizlar kaynanam ne getirirse onu yiyorum itirazda edemiyom gene Allah razi olsun kadndan insalh hersey guzel gecer heoimiz icinn

Bir siredir anneannem rahatsiz canım. Bir kac gundurde hastanelerde çok yoruldum . Oyle çok aman aman istahim yok . Epey zamandirda et yiyemiyordum

Canım sıkma canını ilaç takviyesiyle düzelir kansızlığın. Bebiş senin depoları kullanıyordur takma kafana. Güzel beslenmeye çalış süt süt ürünleri et ürünleri ye her gün yumurta ye bol su iç canım.

Bebegimi ruyamda gordum kizlar dogmustu cok tatliydi . ne.guzel.bi duygu Yarabbim nasip.eyle.kucagimizda gormeyi

Gevmis.olsun canm Allah sifa versin . dikkat et kendine bebise ....sut unu ihmal.etme ic
Canlar güya güzel bir liste yapıp hergün almaya çalışacaktım öyle karar almıştım cuma ama uygulayamıyorum
Haftasonu tansiyonum çok düştü kafamı kaldıramadım. Sanırım yememekten kaynaklı üzülüyorum ya depolarımda boşalmasa bari.
BU ARADA YARIN TAHLİLİM VAR GLUKOZ 50 GR YAZIYOR. BU CANAN KARATAYIN KARŞI ÇIKTIĞI TAHLİL DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

cnm bende yaptirmistim gecn hafta cok sukur temiz cikti icinj ferah tut temiz cikar insalh

Slm kızlar. Bizimde kontrolümüz vardı sıpa ikidir yüz üstü yatıyor yüzünü yarım yamalak görüyoruz ama tıpkı babaya benziyor dedi drum. Bu ay 3,5 kilo almışım meyvenin dozunu kaçırdım biliyorum. Dr da günde bir porsiyona düşür meyveyi dedi. Bende çok seviyorum. Doğru düzgün et yada balık tüketeniyorum.Allahtan kilosu normal devam ediyor. Bakalım hayırlısı daha alışverişe başlamadık ama bebek arBasını yurt dışından aldık buradakinin yarı fiyatına geldi. Doğum çantasınıda hazırlarsam kalanını peyderpey alırız inşallah. 2-3 haftayada doğum iznine ayrılıcam sanırım. Sizler neler yaptınız alışveriş yapan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…