- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canini sıkma canim. Stresten de.oluyo bebegin gelisimi onemli haftasina uygunmu bebegin. Bende cok onemli seyler temiyorum geceleri bi bardak sut sabah yumurtam var peynir. Muz yemek bebege kilo aldiriyo galiba . et agirlikli beslen biraz aksamlari kofte pirzola falan yap . istahin.ne durumda . benimki acildi bu ay baya bemde cok kilo alirim diye korkuyorum.gogus kagesime baski yapiyo son aylarda midem nefes bile almak zorlasiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun .Kızlar canım sıkıldı bugün yaa.
Geçen aydan beri hiç kilo almamışım kan değerimde düşmüş 36 dan 30 a. Aile hekimi aylık kontrolümde çıktı.
Zaten uzun süredir üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye. Bu da üzerinec gelince canım sıkıldı. Akşamları salata ile et ye dedi. Haftaya üniversitede rutin tahlillerim ölçülecek hemogramada bakılacak bakalım kaç çıkar. ik haftaya yakın sabahları uyanmada çok zorlanıyordum zaten. Hamileliğin ilk dönemi gibi yani.
Ben canm kullaniyormKızlar d vit kullanan varmı
Bir siredir anneannem rahatsiz canım. Bir kac gundurde hastanelerde çok yoruldum . Oyle çok aman aman istahim yok . Epey zamandirda et yiyemiyordumCanini sıkma canim. Stresten de.oluyo bebegin gelisimi onemli haftasina uygunmu bebegin. Bende cok onemli seyler temiyorum geceleri bi bardak sut sabah yumurtam var peynir. Muz yemek bebege kilo aldiriyo galiba . et agirlikli beslen biraz aksamlari kofte pirzola falan yap . istahin.ne durumda . benimki acildi bu ay baya bemde cok kilo alirim diye korkuyorum.gogus kagesime baski yapiyo son aylarda midem nefes bile almak zorlasiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun .
Dünkü kontrolde gösterdi şükür gülüyordu küçük hanımcanm rengli ultrasinda gordunmu benimki yuzunu gostermedi de
Canım sıkma canını ilaç takviyesiyle düzelir kansızlığın. Bebiş senin depoları kullanıyordur takma kafana. Güzel beslenmeye çalış süt süt ürünleri et ürünleri ye her gün yumurta ye bol su iç canım.Kızlar canım sıkıldı bugün yaa.
Geçen aydan beri hiç kilo almamışım kan değerimde düşmüş 36 dan 30 a. Aile hekimi aylık kontrolümde çıktı.
Zaten uzun süredir üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye. Bu da üzerinec gelince canım sıkıldı. Akşamları salata ile et ye dedi. Haftaya üniversitede rutin tahlillerim ölçülecek hemogramada bakılacak bakalım kaç çıkar. ik haftaya yakın sabahları uyanmada çok zorlanıyordum zaten. Hamileliğin ilk dönemi gibi yani.
Ben kullanıyorum canım devit damlaKızlar d vit kullanan varmı
Geçmiş olsun ananene canımBir siredir anneannem rahatsiz canım. Bir kac gundurde hastanelerde çok yoruldum . Oyle çok aman aman istahim yok . Epey zamandirda et yiyemiyordum
Canım senin d vitamini ölçümün kaç çıkmıştı? Günde kaç damla kullanıyorsun?Ben canm kullaniyorm
Canm devit mi sormustu arkadas ben onu decavit anladim :) . damla.kullanmiyorum canm.demir ilaci kullaniyirmBen kullanıyorum canım devit damla
Gevmis.olsun canm Allah sifa versin . dikkat et kendine bebise ....sut unu ihmal.etme icBir siredir anneannem rahatsiz canım. Bir kac gundurde hastanelerde çok yoruldum . Oyle çok aman aman istahim yok . Epey zamandirda et yiyemiyordum
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMGeçmiş olsun ananene canım
Canini sıkma canim. Stresten de.oluyo bebegin gelisimi onemli haftasina uygunmu bebegin. Bende cok onemli seyler temiyorum geceleri bi bardak sut sabah yumurtam var peynir. Muz yemek bebege kilo aldiriyo galiba . et agirlikli beslen biraz aksamlari kofte pirzola falan yap . istahin.ne durumda . benimki acildi bu ay baya bemde cok kilo alirim diye korkuyorum.gogus kagesime baski yapiyo son aylarda midem nefes bile almak zorlasiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun .
Canım sıkma canını ilaç takviyesiyle düzelir kansızlığın. Bebiş senin depoları kullanıyordur takma kafana. Güzel beslenmeye çalış süt süt ürünleri et ürünleri ye her gün yumurta ye bol su iç canım.
Canlar güya güzel bir liste yapıp hergün almaya çalışacaktım öyle karar almıştım cuma ama uygulayamıyorumGevmis.olsun canm Allah sifa versin . dikkat et kendine bebise ....sut unu ihmal.etme ic
cnm bende yaptirmistim gecn hafta cok sukur temiz cikti icinj ferah tut temiz cikar insalhCanlar güya güzel bir liste yapıp hergün almaya çalışacaktım öyle karar almıştım cuma ama uygulayamıyorum
Haftasonu tansiyonum çok düştü kafamı kaldıramadım. Sanırım yememekten kaynaklı üzülüyorum ya depolarımda boşalmasa bari.
BU ARADA YARIN TAHLİLİM VAR GLUKOZ 50 GR YAZIYOR. BU CANAN KARATAYIN KARŞI ÇIKTIĞI TAHLİL DEĞİLMİ ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?