Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canm benim oglandan kalan bebek arabasi vardi . ama pek saglam degil yeni aldik . travel sistem 700 e gitti gidiyorda sen ne aldin hangi marka. Krafton oyun.parkini birde ana kucagini aldik saglam.digerlerine gore. Biberon hastane cikisi biraz kiyafet kaldi. Ama.kizlar sanki yazlik cok.almayin son 80 yilin en sicak yaziymis badilerle gezicekler galiba

ay cnm masalh senin az kaldi bende bi 31 haftayi bulaydim 31 haftada doktorum ciger gelistirci vuracam dedi setninki boyle bisey varmi ben daha hic bisey almadim birazdaha gecsin

ay cnm masalh senin az kaldi bende bi 31 haftayi bulaydim 31 haftada doktorum ciger gelistirci vuracam dedi setninki boyle bisey varmi ben daha hic bisey almadim birazdaha gecsin
Ben de pers 28.haftdolduruyorum 28+1 de 2 doz 28+2 de 2 doz ciger gelistirici yapicaz bizde bu cuma ve cmrt 28den sonra cigerleri aslinda gelismeye basliyo kendi kendine igneyle dahada destekleniyo 28 i atlatinca Allahin izniyle biraz daha rahat olucaz kizlar insallah

Günaydın kızlar çok şükür son 3 ayımıza girdik artık ufaktan Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin. Ben daha pek alışveriş yapmadım kuzuma. Ufak bir iki çıt çıtlı badi aldım o kadar. Bu ay inşallah alışverişe çıkıp almayı düşünüyorum bende. Allahım aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Geceleri zorlanmaya başladınız mı artık. Benim uykularım bölünmeye başladı. Bu ay bende 3,5 kilo almışım iştahım çok açıktı. Bir anda şiştim anlayacağınız. Toplamda 7 kilo almış oldum
Doktorum şeker yüklemesi yapmak istemediğini şeker türevi şeyleri yemeyeceğine söz verirsen yapmayacağını söyledi. Bende söz verdim. Cumadan beride kullanmıyorum hiç bir şekilde.
Birde Cal d vita yazdı doktor ama piyasada bulamıyorum. Sizlere d vitamini takviyesi verdi mi doktor ve ne kullanıyorsunuz.

canm ben kan ilaci kullaniyom bende toplam 6 kilo almisim insalh saglikla dogururz beebeklerimizi geceleri bende yatamiyom bazen uyaniyomki sirrt ustu yatkisim cok korkuyom oyle olunca seker yuklemesini ben yaptim korkma cogu kisi yapma dedi banaa bi sikinti olmaz insalh

cnm doktorunmu dedi 28 haftada gel diye benim doktor 31 hafta vuracz dedi acaba bendemi erken vurdursam bi sikinti olurmu bilemedim simdi

Cnm bizim zaten ilk bebekya çok tecrübesizim. O yüzden ne alıp ne yapcam bilmiyorum nette araştırıyorum. Bebek arabasınıda çok araştırdım inglesina trlogy diye full araba ana kucağı bebeport bebek çantası yağmurluk falan aldık. Tek elle açılıp kapanıyor türkiyede bulduğum en ucuz fiyatın yarısına aldık. Birkaç arkadaşım hastane çıkısı verecek onları akmıcam sanırım. Ama hala bebek odası beşik şudur bıdur bilmiyorum. Oda alsakmı yoksa park yatakla bir süre yetinsekmi bilmiyorum. 7 senenin üstüne oluncada insan herşeyi en güzeli olsun istiyor ama kararsızım işte.

Ya bu ciger geliştirici falan nedir kızlar benim doktorum hiç bahsetmedi ve bende ilk defa duyuyorum

Ben şu ana kadar toplamda 10,5 kilo aldım. Son ay zaten 3,5 kilo aldım göbüş kocaman oldu topacık olcam sanırım

Canım ben bu konuda kararsız kalanlardanım. Oğlumun bebeklik giysilerinden giyilebilecek olanları kaldırmıştım. geçende kontrol ettim. 3 zıbın takımı 1 tulum ve irili ufaklı badileri var ama badiler yeni doğan için uygun mu bilemedim.Arkadaşlardan sağolsunlar duyan fazla alma verelim diyorlar. yinede ben almak istiyorum şöyle temiz yeni. mesela zıbın tıkımı alıcam. 2 tane daha alırsam heralde fazla olur diyorum. bir tane alsam yeterli gelir gibime gelir. Tulum 1 tane var bir kaç tane almam lazım. Ve badi. Şöyle pembeli pembeli :)
Örgü battaniye örüyorlar. Bir tane yumuşak bir battaniye alayım diyorum. Havlusu var ama geçen havlular gördüm çok hoşuma gitti bir tane alsam diyorum. Bebek arabasını yakın bir teyze kızının kaliteli bebek arabası varmış almasın demiş. O gelsin ondan sonra karar vereyim diyorum eski ise alırım. Oğlumu bebek arabasıda vardı ama lacivert olduğu için rengi gitti. Memlekette bırakmıştık ki belki de eltim atmış yada birine vermiştir bilemiyorum.
Mama sandalyesi hamak ve salıncak vericek bi arkadaşım.
YENİ DOĞAN İÇİN NELER LAZIMDI NELERİ DAHA ÇOK KULLANIRIZ BURADA PAYLAŞALIM. SENİN BEBEĞİN BİR AY ÖNCE GELİYOR AMA BİRKAÇ ARKADAŞLA NERDE İSE AYNI TARİHLERDE BEBEKLERİMİZ GELİCEK İNŞALLAH HAYIRLISI İLE :)

Bu arada geçen ay 40 günün üzerine 3 kilo almıştım. Ama bu ay hiç kilo alamadım. Biraz beslenmeme dikkat etmeye çalışıcam başarılı lorum inşallah. Doğum iznine 3 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum sıkıntı olmazsa inşallah. O da 20 mayısa denk geliyor.

sanirim cok cikmiş doktorun nededi benim bildigim kadariyla 141 sinir ama senin 155 doktoruna daniş ihmal etme cnm insalh bisey cikmaz
Doktorum il dışındaymış canım. Benimde internetten araştırdığım kadarı ile sınır 140 diyor. Ama mesela diğer değerlerimin başında yukarı ya da aşağı oklar var ki onlar değerlerin yüksek ya da düşük olduğunu gösteriyor. Bu değerin başında öyle bir işaret yok.Referans aralığı da yok. Ptesi 1 den sonra gelin dedi sekreter. Ama ben yarın arayıp cepten foto göndereyim diyorum. Ki hemoglobinimde 11. Kan ilacını görüşmeye gerek kalmadan artırır belki.

Canım bende ne yapacağımı bilmiyorum. Memleketim serin oluyor biraz ki bayrama memlekete gidip orada geçiricem yazı inşallah. Durduğumuz yerdede bebek kıyafeti bulunmuyor. İnternetten sipariş vermem gerekecek sanırım. Bir yandan da tedbirli gitmek istiyorum. Yani kafam karışık

Canım ben tranferden hemen sonra gece uykularım bölündü hem. kesintisiz uyuduğum gece sayısı 10 u geçmez. Bu aralarda akşam uykum geliyor ama yatağa girince uykum kaçıyor:) Göbeğimde büyüdüğü çin gece dönüşlerde sıkıntı oluyor tabi. Bazende yatarken rahat pozsiyon bulamıyorum. Ben toplamda 4 kilo aldım. Ama ilk kilo tartım 2 aylıkken oldu. Sanırım 5 kilo falan almış oldum

Bu arada şeker yüklemesi yapmak istemeyen nadir dr lardan birine denk gelmişsin :) tebrikler

Onun karşı çıktığı tahlil canım. Ama ben bir sağlıkçı olarak kesinlikle yaptırmanı öneririm hiçbir zararı yok. Ben ilk gebeliğimde de bunda da yaptırdım ve gebelik şekerim var evde kan şekeri takibi yapıyorum şeker yükleme testini yaptırmasam şekerimden haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim zarar görecekti

Piyasada yada depolarda yoksa doktorunla görüş muadilini verir doktorun canım. Benim d vitamini düzeyim ölçüldü düşük çıktı ilaç kullanıyorum canım devit 3 damla ve kalsiyum ilacı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…