- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canım ben normalde karşıydım ama internetten okuduğum kadarıyla verilen 100 gr şeker yüklemesini 3 dilim baklavadanda alıyormuşuz zaten. Gerçi ben çok tatlı yemiyorum ama bazen ağzım çok acıyınca acısı gidene kadar gofret vs yiyorumOnun karşı çıktığı tahlil canım. Ama ben bir sağlıkçı olarak kesinlikle yaptırmanı öneririm hiçbir zararı yok. Ben ilk gebeliğimde de bunda da yaptırdım ve gebelik şekerim var evde kan şekeri takibi yapıyorum şeker yükleme testini yaptırmasam şekerimden haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim zarar görecekti
Muhtemelen öyle olacak gibi. Peki haftaya ptesini beklesem dr um il dışında çünkü birebir yüzyüze görüşmek istiyorum. Geç kalmam deil miYüksek çıkmış canım. 100 gram şeker yükleme testi yapılır canım
Aynen canim dr kararlastiriyo sanirim zamanini 28 den sonra yapilmaya baslaniyo en erken benim ikiz ya erken dogum riskim daha cok heralde onn icin erken yapicazcnm doktorunmu dedi 28 haftada gel diye benim doktor 31 hafta vuracz dedi acaba bendemi erken vurdursam bi sikinti olurmu bilemedim simdi
O karin sertligine alis canim benimde ayni ve drum her gttigimde soyledigimde normal diyo kramplarda aynen banada giriyo Zaman zaman aynen magnezym eksikliginden oluyoYa kizlar sizlerde de karin sertligi varmi benimki sert giyo.sankibbana .dr uma sorucam.persembe gunu. Bide ayaklarima gece uykuda kramp giriyomagnezyum.eksikliginden heralde .oglumda da olmustu. Gunluk.bi.soda iciyorum zarari olmaz diye dusunuyorum.bu arada bende geceleri uykusuzum yatamiyorum nedensiz bir saga bir.sola uykum.gelmiyo uyusamda yarim.yarim rahat degilim.
25 hafta 6 gunluksun canim yarin 26 haftalik olcan pers 26+1 olcan busekil sayarsan kafan karismazSimdi ben 25 hafta bitiyo 26yami giriyrm.yoksa 26 bitiyomu daha cozemedim.bi.el atin 03 eylul sat
Yok canım bişey olmaz 3-5 günden. Sen artık günde 5-6 öğün şeklinde beslen düzenli dengeli beslen karbonhidratı azaltmaya çalış canım. Doktorun detaylı söyler zatenMuhtemelen öyle olacak gibi. Peki haftaya ptesini beklesem dr um il dışında çünkü birebir yüzyüze görüşmek istiyorum. Geç kalmam deil mi
Canım muhtemelen magnezyum verir bi de kalsiyum ve d vit takviyesi yapabilir canım. İnş kontrolün güzel geçerYa kizlar sizlerde de karin sertligi varmi benimki sert giyo.sankibbana .dr uma sorucam.persembe gunu. Bide ayaklarima gece uykuda kramp giriyomagnezyum.eksikliginden heralde .oglumda da olmustu. Gunluk.bi.soda iciyorum zarari olmaz diye dusunuyorum.bu arada bende geceleri uykusuzum yatamiyorum nedensiz bir saga bir.sola uykum.gelmiyo uyusamda yarim.yarim rahat degilim.
Canım senin bugün 25+6 olmuş yani 25 hafta bitmiş 26. Haftanın 6. Günü de dolmuş. Yalnız benim sat 6 eylül hamilelik takviminde doğum tarihi 12 haziran senin sat 3 eylülse takvimde doğum tarihi 9u olmalı o nasıl öyle çıkmış anlamadım?Simdi ben 25 hafta bitiyo 26yami giriyrm.yoksa 26 bitiyomu daha cozemedim.bi.el atin 03 eylul sat
Saol canm yarun soylucem dr a niye yazmadi magnezyum bilmiyorum .25 hafta 6 gunluksun canim yarin 26 haftalik olcan pers 26+1 olcan busekil sayarsan kafan karismaz
Canm.ben.detayli ultrasyinda fl ile 7yi carptm boy uzunlugunu oyle.tahmin ettim. Yazmiyomuydu neydi ama yarin sorarim .uzunlugunu .ins hersey yolunda gider.sirine82 canım yarın boyunu ve kilosunu söyler heralde. Ölçümlerin çıktısını da isteyebilir misin? Benim boy konusunda kafam karışık halen.
Bilmuyorumki canm .diger hesaplamalarda 9 haziran cikiyo.nasil olsa mayis sonu ins hayirlisiyla dogum :)Canım senin bugün 25+6 olmuş yani 25 hafta bitmiş 26. Haftanın 6. Günü de dolmuş. Yalnız benim sat 6 eylül hamilelik takviminde doğum tarihi 12 haziran senin sat 3 eylülse takvimde doğum tarihi 9u olmalı o nasıl öyle çıkmış anlamadım?
Yarin 26 bitiyor senin canım 1 gun var aramızdaSimdi ben 25 hafta bitiyo 26yami giriyrm.yoksa 26 bitiyomu daha cozemedim.bi.el atin 03 eylul sat
Benim gündüz daha cok birde akşam ytrken . Eltinin soylrfigini duymadim hickizlar bebişleeiniz gunduzmu gecemi daha cok tekmeliyor eltim dedi benim gece cok tekmeliyodu doguncada geceleri yatmiyodu diye varmi bole bisy gercektn acaba benimki gece gunduz ara ara durup tekmeliyor tekme atinca konusuyom aglumla ben elimi koydugumda tekme atmaya devm ediyor babasi koydugunda duruyor sanirim anneci olack bebisim
Ne içindi bu test canım? Gözünaydın diyelimKızlarrr genetik testim temiz çıktı. Cok sewindim. Sewgiler.
gozun aydin cnmKızlarrr genetik testim temiz çıktı. Cok sewindim. Sewgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?