Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

sirine82 canım yarın boyunu ve kilosunu söyler heralde. Ölçümlerin çıktısını da isteyebilir misin? Benim boy konusunda kafam karışık halen.
Canm randevum guzel gecti bi sorun.yok. boyumuz 32 kilomiz 930 masallah bebisime. Bende 1 kiilo 2oo gr almisim . sukur Rabbime ins evlatlarmzi bize.bagislar

Gunaydin kizlar cuma 2 cmrt 2 amp ciger gelistiricisi yaptik cmrt randevumuz vardi 28+2 de 1100 gr 36 cm ler ikiside boyle kilo almaya devam ederlerse baska bi aksilik cikmazsa mayisin ilk haftasi 36 37 de aliriz dedi ama suyun gelir kanaman olur hemen alo diyosun aliyoruz o durumdada korkma Allahin izniyle ciger solunun sikintisi olmaz kilo alsinlar diye kuvoze girrler dedi yabi Allahin takdiri ama drlar yapilcak ne varsa yapiyo kizlar bizlerde dediklerini ikiletmiyoruz bundan sonrasi kismet Rabbim yardimcimiz olsun sizlerde gelismeler nasil bu arada bebisim gozlerini acmis bize bakiyodu ilk defa boyle net gorduk cok guzeldi

gozun aydin canm sevindim benimde persembe gunu kontrolum var bizimde ciger gelistirici 30 yada 31 haftada vurulacak sanirm insalh hersey guzel gider Rabbimin izNiyle hepimiz sag salim kucagimuza aliriz zamani vakti geldiginde baska bisey dedimi doktrn kilosu nasillarmiş

İgneleri yaptik kilolari gelisimleri de gayet iyi dedi boyle giderse gayet iyi dedi erken dogum olursa da korkmaAllahin izniyle solunum sikintisi yasamazlar dedi bide kan ve idrar tahlili yapalim dedi oyle tatlim

Arkadaşlar iyi aakşamlarben ilk ddeneme oolacak Bülenttirasa yyaptiricam siz kimde yaptınız ilk deneme migenel olarak

Arkadaşlar iyi aakşamlarben ilk ddeneme oolacak Bülenttirasa yyaptiricam siz kimde yaptınız ilk deneme migenel olarak
Bende bahçecide yaptırdım cnm Aytun hanıma. ilk denememdi benimde 10 bini geçti hertürlü masraflarım cnm. Seninde hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…