Canm randevum guzel gecti bi sorun.yok. boyumuz 32 kilomiz 930 masallah bebisime. Bende 1 kiilo 2oo gr almisim . sukur Rabbime ins evlatlarmzi bize.bagislarsirine82 canım yarın boyunu ve kilosunu söyler heralde. Ölçümlerin çıktısını da isteyebilir misin? Benim boy konusunda kafam karışık halen.
masalh cnm gozun aydn inslah rabbim sagliklada kucagimizada alirizCanm randevum guzel gecti bi sorun.yok. boyumuz 32 kilomiz 930 masallah bebisime. Bende 1 kiilo 2oo gr almisim . sukur Rabbime ins evlatlarmzi bize.bagislar
Maşallah canım çok sevindimCanm randevum guzel gecti bi sorun.yok. boyumuz 32 kilomiz 930 masallah bebisime. Bende 1 kiilo 2oo gr almisim . sukur Rabbime ins evlatlarmzi bize.bagislar
Canım ilk gebeliğimde bende de bir dönem olmuştu. Kadın doğumcunla ve nöroloji bölümü ile görüşmeni tavsiye ederimKızlar ellerim uyusuyor. Hatta uykudan uyandırıyor
gozun aydin canm sevindim benimde persembe gunu kontrolum var bizimde ciger gelistirici 30 yada 31 haftada vurulacak sanirm insalh hersey guzel gider Rabbimin izNiyle hepimiz sag salim kucagimuza aliriz zamani vakti geldiginde baska bisey dedimi doktrn kilosu nasillarmişGunaydin kizlar cuma 2 cmrt 2 amp ciger gelistiricisi yaptik cmrt randevumuz vardi 28+2 de 1100 gr 36 cm ler ikiside boyle kilo almaya devam ederlerse baska bi aksilik cikmazsa mayisin ilk haftasi 36 37 de aliriz dedi ama suyun gelir kanaman olur hemen alo diyosun aliyoruz o durumdada korkma Allahin izniyle ciger solunun sikintisi olmaz kilo alsinlar diye kuvoze girrler dedi yabi Allahin takdiri ama drlar yapilcak ne varsa yapiyo kizlar bizlerde dediklerini ikiletmiyoruz bundan sonrasi kismet Rabbim yardimcimiz olsun sizlerde gelismeler nasil bu arada bebisim gozlerini acmis bize bakiyodu ilk defa boyle net gorduk cok guzeldi
Amin canim aynen hepimizin Allah yardimcisi olsunMaşallah cnm ne mutlu sana ne guzel kilo aldıkça bebekler problemleride azalıyo su anda benimde tek istegim bebegin gelişiminin normal olması allahım yardım etsin hepimize
İgneleri yaptik kilolari gelisimleri de gayet iyi dedi boyle giderse gayet iyi dedi erken dogum olursa da korkmaAllahin izniyle solunum sikintisi yasamazlar dedi bide kan ve idrar tahlili yapalim dedi oyle tatlimgozun aydin canm sevindim benimde persembe gunu kontrolum var bizimde ciger gelistirici 30 yada 31 haftada vurulacak sanirm insalh hersey guzel gider Rabbimin izNiyle hepimiz sag salim kucagimuza aliriz zamani vakti geldiginde baska bisey dedimi doktrn kilosu nasillarmiş
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip etsin sanada cumlmizde masallahMerhaba annisler. Bende tüp bebek annisiyim 22. Haftadayiz. Beş yılın ardından tüp bebek sayesinde kızımız olacak çok şükür.
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip etsin sanada cumlmizde masallah
maasalh gozun aydin insalh rabim tamamina erdirir insalhMerhaba annisler. Bende tüp bebek annisiyim 22. Haftadayiz. Beş yılın ardından tüp bebek sayesinde kızımız olacak çok şükür.
amin cnm..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.maasalh gozun aydin insalh rabim tamamina erdirir insalh
Hayirlisi olsun canim Allah tezzamanda kavustursun seni de bizi de isteyen herkesi benim ilk denemem engin oralda tedavi gordm benArkadaşlar iyi aakşamlarben ilk ddeneme oolacak Bülenttirasa yyaptiricam siz kimde yaptınız ilk deneme migenel olarak
Cerrahpasada prof ayni zamanda muaynehanesi var oraya gttm bahceci laboratvra calisiyo valla ucrete gelince 10 bini gecti takiplerime de ona devam ediyormHiç duymadım nerdeki o doktr..tesekkur ederim sagolasin.ne kadar ücret odediniz acaba
Bende bahçecide yaptırdım cnm Aytun hanıma. ilk denememdi benimde 10 bini geçti hertürlü masraflarım cnm. Seninde hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar iyi aakşamlarben ilk ddeneme oolacak Bülenttirasa yyaptiricam siz kimde yaptınız ilk deneme migenel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?