Aytun hanima bende muayne olmustum bir iki kez yumrta toplamami da kendisi yapti o da cok iyi bir doktor aynenBende bahçecide yaptırdım cnm Aytun hanıma. ilk denememdi benimde 10 bini geçti hertürlü masraflarım cnm. Seninde hayırlısı olsun inşallah
Raporsuz olunca fiyatlar ucuyo canim herkesede rapor cikartmiyolar malesefBana ilaç hariç 6250 denildi.ilacta raporla alicam..sizlerin beden 10 bin civarında sasirdim
Ciger gelistirici igneyi ikizlerde daha cok gerekli goruyolar galiba erken dogum riski daha cokya sanirim ondan bide zamanina yada yapilmasina dr karr veriyo bazilari yaptrmiyo ama normalde 28.haftadan sonra cigerleri kendi kendine gelismeye basliyo yani aslinda 30 31 den sonra sanirim gerek kalmiyo sen 31 gorunuyosun sanirim sen riski atlattigin icin sana yaptrmayabilir gerek gormeyeblir yani sen yine gttiginde sor druna aklinda kalmasinMrb kızlar şu ciger geliştirici iğne hakkında bilgi verirmisiniz? Benim doktorum hiç bahsetmemişti.
Yeni aramıza katılan arkadaşlarada hayırlısı olsun inşallah. Güzel sonuçlar alırsınız inş.
Ben tüp bebeği ankara başkent üniv. Yaptırdım. Dr um hulusi bülent zeyneloğluydu. Raporum olduğu için hastaneye 2500 ödedik ilaçlarada max. 600 civarı ödedik. Kontrollerimi başka hastanede devam ettim. orayada şimdiye kadar max. 2 bin ödemişimdir. Bütün kontrol tahlil tetkik
Maaşallah kuzuya :)Canm randevum guzel gecti bi sorun.yok. boyumuz 32 kilomiz 930 masallah bebisime. Bende 1 kiilo 2oo gr almisim . sukur Rabbime ins evlatlarmzi bize.bagislar
Canım aramızda fark var ama benimde yaklaşık bir aydır ellerim uyuşuyor gece yatarkenKızlar ellerim uyusuyor. Hatta uykudan uyandırıyor
Gözün aydın canım hoşgeldin aramızaMerhaba annisler. Bende tüp bebek annisiyim 22. Haftadayiz. Beş yılın ardından tüp bebek sayesinde kızımız olacak çok şükür.
Ben izmirde yaptırdığım için yorumsuzum :)Hiç duymadım nerdeki o doktr..tesekkur ederim sagolasin.ne kadar ücret odediniz acaba
Canım bebeğin hareketleri için erken olabilir. Ben ilk gebeliğimde 19 haftam dolunca bu gebeliğimde de 20-21 haftalıkken hissetmeye başladım. Bence kaygılanacağın bir durum yok. Doktoruna gidince danış sadeceKızlar mrb. Ben 17. Haftamdayım. gecen hafta 2-3 defa bi takım hareketler hissettim. Yada gaz hareketini bebek hareketi sandım. Bu hafta hiçbir belirti yok. Cok kaygılıyım.
Teşekkür ederim cnm..hoş buldum..Gözün aydın canım hoşgeldin aramıza
Bizim cinsiyetimiz kız. Bizde hareketlenme 19 haftadan önce kendi hissedeceğim kadar oluyordu. 14 Şubat sevgililer gününde de babalar gününe kendini gösterdi :)İlk ne zaman bebek hareketlerini farkettiniz? Kacıncı haftanızdaydınız. Paylasır mısınız. Benim bebeğim erkek. Erkek cocukları daha erken hareketlenirmiş. Tabi sehir efsaneleri bitmez ama. Cinsiyet belirtirseniz daha güzel olur. Tesekkurler.
Cnm ben 16. Haftalarda bişiler hissediyordum ama ilk hamileliğim olduğundan bilememiştim. Sonra 19-20 haftalarda daha belirgin hissetmeye başladım. Cinsiyetimiz erkekti. 17 hafta falan erken bence kygılanmaKızlar mrb. Ben 17. Haftamdayım. gecen hafta 2-3 defa bi takım hareketler hissettim. Yada gaz hareketini bebek hareketi sandım. Bu hafta hiçbir belirti yok. Cok kaygılıyım.
Saol canm.cumlesine maşallahMaaşallah kuzuya :)
Canim.erken.daha bende 19da hissetmeye basladm tam.olarak. kiz benimkide oglumda daha erken.hissetmistim.simdi disaridan bile belli oluyo tekmeler.bende cok.sorun.yapmistim kendime. Hiasetmiyorum diye ama her cocuk.bir olmuyoKızlar mrb. Ben 17. Haftamdayım. gecen hafta 2-3 defa bi takım hareketler hissettim. Yada gaz hareketini bebek hareketi sandım. Bu hafta hiçbir belirti yok. Cok kaygılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?