Raporu merkez mi çıkartıyor bende tüp bebek deneyeceğim raporumu 6000"tlRaporsuz olunca fiyatlar ucuyo canim herkesede rapor cikartmiyolar malesef
Yok raporu hastanede cıkarıyosun galıba ve bazı sartları var ben alamadm alan arkadasşar daha iyi bilir ayrıntilariRaporu merkez mi çıkartıyor bende tüp bebek deneyeceğim raporumu 6000"tl
Hım anladım şartları biliyorum ben merkez rapor konusunda yardımcı oluyor sandım teşekkür ederimYok raporu hastanede cıkarıyosun galıba ve bazı sartları var ben alamadm alan arkadasşar daha iyi bilir ayrıntilari
Canım bizim de morfoloji sıfırdı sıfır morfolojı tup bebege engel degıl yada basarı sansını olumsuz etkılemez cok sukur ilk denememizde tuttu morfoloji sıfır demek cok kotu bişey degil canim uzulme canim moral ve umıt cok onemli bu işteArkadaşlar lütfen yardım bizde fun tüp bebek tedavisine başladık bende sorun yok, eşimin önceki testlerde morfoloji %3 tü fun yapıldı normal morfoloji sıfır yazıyor ya sıfır morfolojiyle tüp bebek yapan var mı? Ben iğnelere başladım eşimin sonuç yeni çıktı mail ime istedim geldi çok üzüldüm cumartesi muayeneye gideceğiz, bilgisi tecrübesi olan varsa çok rica ederim yazın
Allah razı olsun sizden rabbim çocuğunuza size sağlıklı güzel ömür versin ya testi gördüm şok oldum çok korktum herşeyle tek başıma mücadele ediyorum,kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum eşim bu konuda hassas bişey diyemiyorum testten bile bahsetmedim hastaneyi aradım mailime istedim geldi okadar içim rahatladı ki, bana da dua edin cumartesi muaneye gidicem tekrar teşekkür ediyorumCanım bizim de morfoloji sıfırdı sıfır morfolojı tup bebege engel degıl yada basarı sansını olumsuz etkılemez cok sukur ilk denememizde tuttu morfoloji sıfır demek cok kotu bişey degil canim uzulme canim moral ve umıt cok onemli bu işte
Rabbim hepimizi sevindirsin insallah seni cok iyi anliyorum bende esimin testini morfoloji sifiri gorunce zannetmistimki tup bebek icin bile saglikli sperm yok demek gibi gelmisti ama oyle degilmis insanin basina dunya yikiliyo sanki ne diyecegni bilemiyo esinle iletisimine cok dikkat et cok hassas bi durum.cunku cok anlayisli ve fedakar olmak gerekiyo biz kadinlara daha da cok buyuk gorev dusuyo dedigim gbi rahat ol canim moralinizi yuksek tutun sende esinde dr ne derse yapin dinleyin tedavini ilaclarini cok guzel dikktli kullan guzel beslen sende de sikinti yoksa Allahin izniyle sizde muradiniza erersiniz canimAllah razı olsun sizden rabbim çocuğunuza size sağlıklı güzel ömür versin ya testi gördüm şok oldum çok korktum herşeyle tek başıma mücadele ediyorum,kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum eşim bu konuda hassas bişey diyemiyorum testten bile bahsetmedim hastaneyi aradım mailime istedim geldi okadar içim rahatladı ki, bana da dua edin cumartesi muaneye gidicem tekrar teşekkür ediyorum
Bu arada kac yillik evlisin ne zamandr korunmuyosun benden kucuk bide tavsiye sakin asilamayla falan zaman ve para kaybetme derim kimse aklini bulandirmasin siz direk mikroenjeksiyonlu tup bebek yapin arkdsim asilamada zaten tup bebek hazirliginn aynisini yapiyosun ikisindede igneler oluyosun yumrt olustruyosun tup bebek yap ki en azindan yedekte embriyon kalir insallh tek seferde tutar ama olmadi tekrr denersinRabbim hepimizi sevindirsin insallah seni cok iyi anliyorum bende esimin testini morfoloji sifiri gorunce zannetmistimki tup bebek icin bile saglikli sperm yok demek gibi gelmisti ama oyle degilmis insanin basina dunya yikiliyo sanki ne diyecegni bilemiyo esinle iletisimine cok dikkat et cok hassas bi durum.cunku cok anlayisli ve fedakar olmak gerekiyo biz kadinlara daha da cok buyuk gorev dusuyo dedigim gbi rahat ol canim moralinizi yuksek tutun sende esinde dr ne derse yapin dinleyin tedavini ilaclarini cok guzel dikktli kullan guzel beslen sende de sikinti yoksa Allahin izniyle sizde muradiniza erersiniz canim
34 yaşındayım 3 yıllık evliyim 6 ay kadar korunduk ben bieşey kullanmadım eşim korundu, 2,5 yıldır olmuyor yaştan dolayı dediğiniz gibi zaman kaybetmek istemiyorum direkt tüp bebeğe başladık fun iğnelere başladım, içimi biraz rahatlattınız çok sağolun kaç saattir ağlıyordum çok korktum sıfır morfolojide ihtimal yoktur diye düşündüm ama yinede korkularım var Allah herşeyin hayırlısını versin ama bu psikoloji çok zorBu arada kac yillik evlisin ne zamandr korunmuyosun benden kucuk bide tavsiye sakin asilamayla falan zaman ve para kaybetme derim kimse aklini bulandirmasin siz direk mikroenjeksiyonlu tup bebek yapin arkdsim asilamada zaten tup bebek hazirliginn aynisini yapiyosun ikisindede igneler oluyosun yumrt olustruyosun tup bebek yap ki en azindan yedekte embriyon kalir insallh tek seferde tutar ama olmadi tekrr denersin
Bende bişey çıkmadı miyom var oda engel değil 2 prf baktı, çok dikkat ediyorum yanlış anlamasın eşim, daha çok etkilenmesin vs bütün yükü alıyorum ben bir yıl boyunca kendime baktırdım rahim filmi vs kabus gibiydi yeter ki problem varsa çözelim dedim elimi taşın altına koydum ama ne yazık ki eşim o kadar dikkatli değil, dr ikaç verdi bir paket kullandı bıraktı, kür yaptım kullandı keçi boynuzu bitti al dedim almafı, pekmez almıştık ben hatırlatmadan yemiyor ki şimdi hepsini bıraktı bende ye, iç vs üstüne gitmek istemiyorum ama oda çok gamsızlık yapıyor söz konusu ben olunca herşeyi yaptım Allah sağlık, huzur versin eşimde elinden geleni yapsa bu kadar üzülmeyeceğim, oluruna bırakacağım ama bu kadar umursamaz olunca ben çok yıpranıyorumRabbim hepimizi sevindirsin insallah seni cok iyi anliyorum bende esimin testini morfoloji sifiri gorunce zannetmistimki tup bebek icin bile saglikli sperm yok demek gibi gelmisti ama oyle degilmis insanin basina dunya yikiliyo sanki ne diyecegni bilemiyo esinle iletisimine cok dikkat et cok hassas bi durum.cunku cok anlayisli ve fedakar olmak gerekiyo biz kadinlara daha da cok buyuk gorev dusuyo dedigim gbi rahat ol canim moralinizi yuksek tutun sende esinde dr ne derse yapin dinleyin tedavini ilaclarini cok guzel dikktli kullan guzel beslen sende de sikinti yoksa Allahin izniyle sizde muradiniza erersiniz canim
Biraz kabullenmeleri icin zaman ver durumun ciddiyetinn farkima biraz gec variyolar malesef kurlere gelince ben yaptm esime keciboynuzi kuru pekmezi havuc kuru hic biri elle tutulur bi artis yada degerlerde duzelme saglamadi takilma onlarda icmesin ilaclarini kurleri dedigim gibi sperm olmasi yeterli ha ne var mesela benim 24 yumrtm taplandi 23 u olgundu spermlerde skinti olinca sadece 13 u dollenebildi dusun 10 yumrt hice gtti ama tabiki buna sukur 13 un de 6 tanesi 5.gune gelebildi sperm sayisi ve kalitesi arttkca dollenme olasiligi embryo sayisi sonuc olarak basari sansi artiyo ama dedigim gibi benim esim elinden geleni yapti ama cok bi duzelme artöma olmadı eldekıler yettı sızınde yeter canım esını bosver zaten bugume kadr yapmıssın yapıcanı ona sadece sperm vermek kalıyo hepımızın kocaları gıbı Zamanla durumun cıddıyetını anlayacak oluruna bırak canmBende bişey çıkmadı miyom var oda engel değil 2 prf baktı, çok dikkat ediyorum yanlış anlamasın eşim, daha çok etkilenmesin vs bütün yükü alıyorum ben bir yıl boyunca kendime baktırdım rahim filmi vs kabus gibiydi yeter ki problem varsa çözelim dedim elimi taşın altına koydum ama ne yazık ki eşim o kadar dikkatli değil, dr ikaç verdi bir paket kullandı bıraktı, kür yaptım kullandı keçi boynuzu bitti al dedim almafı, pekmez almıştık ben hatırlatmadan yemiyor ki şimdi hepsini bıraktı bende ye, iç vs üstüne gitmek istemiyorum ama oda çok gamsızlık yapıyor söz konusu ben olunca herşeyi yaptım Allah sağlık, huzur versin eşimde elinden geleni yapsa bu kadar üzülmeyeceğim, oluruna bırakacağım ama bu kadar umursamaz olunca ben çok yıpranıyorum
Bizim ilk önce morfoloji %1 di kür vs yaptım %3 oldu uzun zamandır bıraktı şimdi sıfır hayırlısı herşeyin başım ağırdı vallahi bu akşamı unutmayacağım sizide herşey içün çok teşekkür ediyorumBiraz kabullenmeleri icin zaman ver durumun ciddiyetinn farkima biraz gec variyolar malesef kurlere gelince ben yaptm esime keciboynuzi kuru pekmezi havuc kuru hic biri elle tutulur bi artis yada degerlerde duzelme saglamadi takilma onlarda icmesin ilaclarini kurleri dedigim gibi sperm olmasi yeterli ha ne var mesela benim 24 yumrtm taplandi 23 u olgundu spermlerde skinti olinca sadece 13 u dollenebildi dusun 10 yumrt hice gtti ama tabiki buna sukur 13 un de 6 tanesi 5.gune gelebildi sperm sayisi ve kalitesi arttkca dollenme olasiligi embryo sayisi sonuc olarak basari sansi artiyo ama dedigim gibi benim esim elinden geleni yapti ama cok bi duzelme artöma olmadı eldekıler yettı sızınde yeter canım esını bosver zaten bugume kadr yapmıssın yapıcanı ona sadece sperm vermek kalıyo hepımızın kocaları gıbı Zamanla durumun cıddıyetını anlayacak oluruna bırak canm
Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsunkardelncim Allah yardimcin olsun dua ile basla bu yola insalh hersey guzel olacak dilunden sakjn duayi dussurme stres yapma kendine dualarimuz seninle insallh
Canm bu aylarda benmde dha cok.oluyo . guya bebegin saç i cikiyo derler. Susam hic gelmezdi ilk.hamileligimde.Kızmar mideleriniz nasıl. Ben tiksinmelerim yoğun tükürük salgılarım geçti derken ağzımın acılığı hala devam ediyor. Ve midemde yoğun yanmalar var. Gece çok rahatsız oldum midemden ağrım ekşime ve yanma oldu. Sabah dr un dün verdiği renie yi içtim. ama üzülüyorum ya bebeğimi besleyemeyeceğim diye. Öyle iştahlı yiyişim falan yok. Bazen zorluyorum günlük çeşitli beslenmemi tamamlayım diye
Canım benim eşimde de morfoloji %1di sanırım ve ilk denemede tuttu şükür. Darısı başına inşArkadaşlar morfoloji bu şekildebilgisi olan yorumlayabilir mi
SPERM MORFOLOJİK ANALİZ
NORMAL SPERM : %0
AMORF BAŞ : %64
BÜYÜK BAŞ :%6
KÜÇÜK BAŞ :%2
UZUN BAŞ : %2
SİTOPLAZMİK DROBLET: %2
SERBEST BAŞ : %2
BOYUN ANOMALİSİ: %10
KUYRUK:%8
PİNHEAD: %4
Amiiin çok sağolCanım benim eşimde de morfoloji %1di sanırım ve ilk denemede tuttu şükür. Darısı başına inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?