Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

iy aksamlar kizlar bugun kontrolum iyi gecti sayilir ama doktor bu sefer bobrekte taş olabilir dedi idrar tahlilinda belirti gordü bebişmde 1140 grm bende âksamlari nefes darligi cekiyorum 20 gun sonra tekrar kontrolunjz var sizler nasilsiniz

Cnm malesef kadınlar olarak genelde tüm çileyi çeken taraf biz oluyoruz. Benim eşim 3 yıl doktora gitmedi. Kabul etmedi problem olabileceğini sonra gitti ama dedğin gibi kürleri pek uygulamadı. Ailelerede söylemedik hiç. Daha doğrusu eşim gerilmesin rencide olmasın diye hep düşünmüyoz falan filan dedim. En son ailesi beni suçlamaya başlayınca yırttım ortalığı dedim siz oğlunuza diyin problem onda dr a gitmeyen tedavi olmayan o falan oh be sonra rahatladım. Üstüme gelmediler oğullarına tembih etmeye başladılar. Ve şükür 3. Tüp bebekte yine benim ısrar ve gayretlerimle rabbim nasip etti. Hiç vir tedavide yanımda bile yoktu. Sadece sperm verdi diyebilirim. O yüzden canını sıkma eğer bu çocuğu istiyorsak boşanmayacaksakta mecburen gayret edecek biziz. Pozitif olunca aonuç şimdi çok kıymetli elimi sıcak sıdan soğuksuya sokturmuyor. Biliyor bu allahın bir lütfu kendi hiç çaba sarfetmedi

Bizimde morfoloji sifirdi cnm hicte degismedi malesef .uzulme genelde tup yapanlarda bu sorun yaygin

Geçmiş olsun canım böbreğin için ultrason falan istedi mi ilaç verdi mi? Bebiş büyümüş maşallah

Geçmiş olsun canım böbreğin için ultrason falan istedi mi ilaç verdi mi? Bebiş büyümüş maşallah
saol cnm ultrsin simdi yapamayiz dedi zararli dogum yapip kirkin cikinca ilaclj ultrasondan bakacz dedi tekrer idrarda cikan bi sorun icin bi ilac verdi birtane tek akşm idrarini yapinca suya boşaltip iciyon bi seferlik o ilac adini unuttum simdi bakalim artik insalh sorunsuz ilerletiriz

İnş herşey yolunda gider canım. Benim de rahmin baskısından dolayı bir böbreğim şiş. Aylık takiplerim var inş sağlıkla doğururuz bebişlerimizi

Her şeye rağmen sonucunuza çok şükür, Allah sağlık versin inşallah, evet ne yazık ki kabullenmiyorlar, morfoloji sıfır hareketlerde sorun var hala bizde sorun yok diyor, bilmiyorum belki o da içinde çok şey yaşıyor senin de dediğin gibi çok hassas davranıyorum yanlış anlamasın incinmesin diye, aslında o benim canım Allah ona sağlık versin bize huzur versin yeter her şeyde bir hayır vardır derim, ama Allah akıl vermiş '' tedbir senden takdir Allah'tandır'' ... biz tedbirimizi alalım elimizden geleni yapalım sonra Allah bilir ama hiç bir şey yapmadan, ilgilenmeden, umursamaz davranarak olmaz beni en çok üzen bu aslında yarın gideceğiz umarım test sonucu çok olumsuz değildir şansımız vardır, dualarınızı bekliyorum...

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :) daha cok yeni anne adayiyim rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin bebisimide hayirlisiyla sag saglim kucagima almayi nasip etsin insallahh

Merhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başladık iğnere başladım bu 4. gün yarın muayeneye gideceğiz bende hiç sıkıntı yok :) bazı akadaşlar kasıklarda vs ağrı var diye yazmış bende mi anormallik var bi etki mi etmiyor anlamadım, ayrıca yumurta toplandıktan sonra durum nasıl oluyor? çalışıyorum rapor almalı mıyım?

Toplamaya yakın o kasık agrıları daha belırgın oluyo benim oyle olmustu herkeste aynı olmaz canım toplama da hafta sonu olursa sanırm rapora gerek kalmaz canım

Canm bu aylarda benmde dha cok.oluyo . guya bebegin saç i cikiyo derler. Susam hic gelmezdi ilk.hamileligimde.
Evet canım saçları çıktığı için oluyormuş öyle deniyor ama doğruluk payını bilmiyorum. Yalnız susam hiç gelmezdi derken susam diyincemi çok yanma olurdu onumu demek istedim. Bu arada benim ağzımda acılık var . O hala geçmedi mesela sende de var mı. Yada olan arkadaşlar varmı bal bile acı geliyor ya tavsiyesi olan var mı

Canım bizden tavsiye belirtilere takılma burda her arkadaşın belirtisi farklı oldu. Yumurta toplama değilde transferden sonra istirahat önemli sanırım. Benim bayram tatiline denk geldiği çin izne ihtiyacım olmadı

Sanırım taş olsada sadece takip ediliyor canım. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bebişin büyümüş maşallah

Kızlar bu arada;
Dün şeker yüklemesi için gittim. 50 gram yüklemede sonucum 155 çıkmıştı. Dün 100 gramlık yükleme yapıldı ama bir saat sonraki ilk tahlilden sonra çıkardım dayanamadım . Dr u aradı eşim oda çıkardı ise yapacak birşey yok demiş. Cumartesi öğleden sonra gelsin perhis vereyim demiş. Zaten iştahım sıfır ki az çok kısıtlayacağı şeyleri biliyorum ben onların çoğunu yiyemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…