- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Bende de benzer durumlar maalesef varmrb kizlar sizedemi bildirim sesi gelmiyor bana gelmiyor saniyomki kimse bisey yazmamis nasilsiniz nasil gidiyor sizinde benim gibi mide yanmalariniz devam edoyormu bi ara kesilmişti simdi tekrar devm ediyor afedersiniz birgun kabizlik oluyor birgun isal sizdede varmi kontrolleriniz nasiĺ insalh hersey yolundadr
Canım bir sure sayfaya girmeyince bildirim gelmiyor . Bende o yüzden giremiyorum bazen .mrb kizlar sizedemi bildirim sesi gelmiyor bana gelmiyor saniyomki kimse bisey yazmamis nasilsiniz nasil gidiyor sizinde benim gibi mide yanmalariniz devam edoyormu bi ara kesilmişti simdi tekrar devm ediyor afedersiniz birgun kabizlik oluyor birgun isal sizdede varmi kontrolleriniz nasiĺ insalh hersey yolundadr
Evet canm.susam dokunurdu mideme. Seni rahatsiz eden seyi tespit et yememeye calis. Mide yanmasi artiyo.bu donem.agir besinler almamak.lazm.Evet canım saçları çıktığı için oluyormuş öyle deniyor ama doğruluk payını bilmiyorum. Yalnız susam hiç gelmezdi derken susam diyincemi çok yanma olurdu onumu demek istedim. Bu arada benim ağzımda acılık var . O hala geçmedi mesela sende de var mı. Yada olan arkadaşlar varmı bal bile acı geliyor ya tavsiyesi olan var mı
Aynem canm.benimde zor.geliyo yaştan dolayi herLDE.nefes almakda zorlaniyorum .yemekten sonra gogus kafesime.baski yapiyo midem. Rabbim kolay gecirtsin. InsallahCanım bir sure sayfaya girmeyince bildirim gelmiyor . Bende o yüzden giremiyorum bazen .
Hamilelige gelince benim 2.hamilelihim bu dah zor geliyor,bana muhtemelen yasimla alakali. Allah hayirli dogumlar nasip etsin inşallah. Midemde yanmalar yogunlasti benimde . Simdiye kadar istemedim ama rennie aldim simdi . Birde agzimin aciligi devam ediyor hala bu çok kötü. 50 gr lik şeker yuklemem 155 gelince 100 gr lik istedi ama onuda,midem kabul etmedi . Dr yediklerine dikkat et gunluk yarim saat,bir saat yuru 10 gun sinra açlık ve tokluk, kan sekerini olctur bana,bildir dedi . Aklima gelen bunlar . Ha birde kan degerim düştüğü icin kan ilacimi 2 ye cikardi . Birde gece,kramplarim artti magneYum verdi
Ilaclardan oluyo.demir ilaci.kabizlik yapiyo canmmrb kizlar sizedemi bildirim sesi gelmiyor bana gelmiyor saniyomki kimse bisey yazmamis nasilsiniz nasil gidiyor sizinde benim gibi mide yanmalariniz devam edoyormu bi ara kesilmişti simdi tekrar devm ediyor afedersiniz birgun kabizlik oluyor birgun isal sizdede varmi kontrolleriniz nasiĺ insalh hersey yolundadr
Benimde kramplarim var gece uykuda oluyo. Magnezyum yazdi.banadaCanım bir sure sayfaya girmeyince bildirim gelmiyor . Bende o yüzden giremiyorum bazen .
Hamilelige gelince benim 2.hamilelihim bu dah zor geliyor,bana muhtemelen yasimla alakali. Allah hayirli dogumlar nasip etsin inşallah. Midemde yanmalar yogunlasti benimde . Simdiye kadar istemedim ama rennie aldim simdi . Birde agzimin aciligi devam ediyor hala bu çok kötü. 50 gr lik şeker yuklemem 155 gelince 100 gr lik istedi ama onuda,midem kabul etmedi . Dr yediklerine dikkat et gunluk yarim saat,bir saat yuru 10 gun sinra açlık ve tokluk, kan sekerini olctur bana,bildir dedi . Aklima gelen bunlar . Ha birde kan degerim düştüğü icin kan ilacimi 2 ye cikardi . Birde gece,kramplarim artti magneYum verdi
Amin inşallah canımAynem canm.benimde zor.geliyo yaştan dolayi herLDE.nefes almakda zorlaniyorum .yemekten sonra gogus kafesime.baski yapiyo midem. Rabbim kolay gecirtsin. Insallah
amin canm insalh ama niye endiselendn anlamadmBu dönem endiselerimde artti insaAllah saglikli.sihhatli.dogar bebegim ayipsiz ozursuz akli basinyerinde evlatlat nasip.eylesin . birbirmizr dua edelim kizlar .
Canim goguslerinle ugrasma sikma kendi kendine gelirse gelsin ki gelebilir goguslerinizi sikmayim uclariyla oynamayin dogumu baslatan hormonu salgilatir.erken dogumu tetiklerkizlar gogsünde süt gelen oldumu benjm biraz once az siktim baktimki sut geldi ilk gebeligim oldugu icin biraz icim urperdi bi tuhaf oldum sizde bakin sizlde varmi sut iyimi gelmesi
Göğüslerinle oynama bencede canım sıkma süt gelebilir normaldir ama bebeğin ilk ağız sütü boşa gitmiş oluyormuş erken gelince öyle okumuştum.kizlar gogsünde süt gelen oldumu benjm biraz once az siktim baktimki sut geldi ilk gebeligim oldugu icin biraz icim urperdi bi tuhaf oldum sizde bakin sizlde varmi sut iyimi gelmesi
Bende cok fenayım. Esim bebeğin kalbini dinleme cihazı aldı. Günde 5 kere dinliyorum.Bu dönem endiselerimde artti insaAllah saglikli.sihhatli.dogar bebegim ayipsiz ozursuz akli basinyerinde evlatlat nasip.eylesin . birbirmizr dua edelim kizlar .
Hayirli olsun canim benim drum kese icn ayri cagrmamisti 7 haft cagrdi direk kese kalp atiisi duyduk sanirim 5 hft falan kese goruluyoKızlar merhaba bende tup bebek yaptırdım bugün 9 cu günüm kan testim 46.49 çıktı doktorumu aradım hayırlı olsun tebrik ederim dedi cuma günü gideceğim yanına size birsey sormak istiyorum keseyi transferden kaç gün sonra gorebiliyoruz
Teşekkürler canım peki şimdi tup bebek yaptıranlar haftayı nasıl hesapliyor yani ben suan kac haftalik olduğumu nasıl ogrencemHayirli olsun canim benim drum kese icn ayri cagrmamisti 7 haft cagrdi direk kese kalp atiisi duyduk sanirim 5 hft falan kese goruluyo
Son adet tarihini kabul ediyosun canim ayni normal gebelik gibiTeşekkürler canım peki şimdi tup bebek yaptıranlar haftayı nasıl hesapliyor yani ben suan kac haftalik olduğumu nasıl ogrencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?