İnş iyi geçer kontrolün. Benim de cuma günü kontrol. Bebişlerimizi görmesi çok eğlenceliKizlar nasilsiniz ben yarin rutin kan ve idrr tahlili yaptricam belki nst de ceker dr ve de dogum iznine cikmak icin rapor alicam ikizlerde 10 hft dogm oncesi izin yarin 30 +0 oliyoruz bakalm bbisleimiz kac kilo olmus nasillr sizler neler yapiyosunuz nasil gdiyo
Benim test günüm 12. Gündü ama ben dayanamayıp 8. Günümde test yaptırmıştım 35 çıkmıştı. 12. Günde test günümde 250 çıktı. Doktorum test gününden 10 gün sonra kese bakmaya çağırmıştı genelde öyle yapıyorlarKızlar merhaba bende tup bebek yaptırdım bugün 9 cu günüm kan testim 46.49 çıktı doktorumu aradım hayırlı olsun tebrik ederim dedi cuma günü gideceğim yanına size birsey sormak istiyorum keseyi transferden kaç gün sonra gorebiliyoruz
Son adet tarihine göre hesaplanıyor normal gebelikler gibiTeşekkürler canım peki şimdi tup bebek yaptıranlar haftayı nasıl hesapliyor yani ben suan kac haftalik olduğumu nasıl ogrencem
Anladım benim normalde cumartesi günü test yapmam lazımdı şimdi cumartesiden sayıp onuncu gun gideyim demiSon adet tarihine göre hesaplanıyor normal gebelikler gibi
Canım her doktor farklı bir zamanda çağırıyor genelde test gününden 10 gün sonra çağırıyorlar. Sen doktorunu ara sor benceAnladım benim normalde cumartesi günü test yapmam lazımdı şimdi cumartesiden sayıp onuncu gun gideyim demi
insalh guzle gecer canim benimde 10 gun sonra kontrolum var benjmde doktor neteseye baktiracak ďusk tehlikesi oldugumuz icin bide sanirm ciger gelistirici igne vurur ay bide oglusumu gorseydik gostermiuor kendjni son durumlarni yaz cnmKizlar nasilsiniz ben yarin rutin kan ve idrr tahlili yaptricam belki nst de ceker dr ve de dogum iznine cikmak icin rapor alicam ikizlerde 10 hft dogm oncesi izin yarin 30 +0 oliyoruz bakalm bbisleimiz kac kilo olmus nasillr sizler neler yapiyosunuz nasil gdiyo
Bende pazartesi kontrole gidecem 32 +0 olacaz inşallah. Hastaneden odaları gezdim standart ve suit oda baktım fiyat sordum. Sezeryan standart oda 1 gece konaklama 4500 suit oda 6000 tl imiş bende artık izne ayrılıcam . Dün tansiyonum düştü ofiste zaten hep düşüktü iyice düşmüş oyle olunca eşimde kızdı yeter artık ayarıl izne dedi. Bende ayrılıp doğum hazırlıklarına başlıcam kısmetseKizlar nasilsiniz ben yarin rutin kan ve idrr tahlili yaptricam belki nst de ceker dr ve de dogum iznine cikmak icin rapor alicam ikizlerde 10 hft dogm oncesi izin yarin 30 +0 oliyoruz bakalm bbisleimiz kac kilo olmus nasillr sizler neler yapiyosunuz nasil gdiyo
Hayırlı olsun insallah. Biz keseyi 5+4 günde görmüştükKızlar merhaba bende tup bebek yaptırdım bugün 9 cu günüm kan testim 46.49 çıktı doktorumu aradım hayırlı olsun tebrik ederim dedi cuma günü gideceğim yanına size birsey sormak istiyorum keseyi transferden kaç gün sonra gorebiliyoruz
Ne bilim canm ya dogana kadar da surucek endiselerim heraldeamin canm insalh ama niye endiselendn anlamadm
Benimde tansoyon sorunum.var 9a 6 hep arada 8.oluyo. Canm hastane.hangi hastane . Rabbim.hayirlisiyla dogurmayi nasipneylesin ınşBende pazartesi kontrole gidecem 32 +0 olacaz inşallah. Hastaneden odaları gezdim standart ve suit oda baktım fiyat sordum. Sezeryan standart oda 1 gece konaklama 4500 suit oda 6000 tl imiş bende artık izne ayrılıcam . Dün tansiyonum düştü ofiste zaten hep düşüktü iyice düşmüş oyle olunca eşimde kızdı yeter artık ayarıl izne dedi. Bende ayrılıp doğum hazırlıklarına başlıcam kısmetse
Ankara çukurambar özel koru hastanesi.bizim arkadaşlar ankara memorialde geçtiğimiz ağustosta normal doğum yaptılar.suit odaya herlde 6000 civarı verdilerBenimde tansoyon sorunum.var 9a 6 hep arada 8.oluyo. Canm hastane.hangi hastane . Rabbim.hayirlisiyla dogurmayi nasipneylesin ınş
Cnm malesef ankara bu konuda çok pahalı. Ta geçen yıllarda acıbadem ankara6-7 bin isterken kayseriye git 2-3 bin lira hatta normal adı çok bilinmeyen bir hastandde doğum yap sezeryan senın dediğin gibi fiyatlar. Bizim arkadaş ablasıyla aynı dönemde doğum yaptı 4500 verdi ablası antepte 400-500 verdi bildiğin kazıklanıyoz ama napalımbizim burdami ucuz dogum ordamiq pahali anlamadim yani burda tahminen ozel hastane sezeryan 650 700 gibi kizlar insalh cogu gitti azi kaldi şu günleride sağ salimde atlatoriz benimde tansiyon hep dusuk 10 6 oliyor
Oh oh masallha canım artık dınkenme zamanı dınlenelımkı bebişlerimiz dahada kilo alsın ve zamannda dogsun inşallh hangı şehir hangi hast canım ben benımkı pahalı dıyodum ama sennki daha ucukmus sanki fiyat Allah yardımcımız olsunBende pazartesi kontrole gidecem 32 +0 olacaz inşallah. Hastaneden odaları gezdim standart ve suit oda baktım fiyat sordum. Sezeryan standart oda 1 gece konaklama 4500 suit oda 6000 tl imiş bende artık izne ayrılıcam . Dün tansiyonum düştü ofiste zaten hep düşüktü iyice düşmüş oyle olunca eşimde kızdı yeter artık ayarıl izne dedi. Bende ayrılıp doğum hazırlıklarına başlıcam kısmetse
ben daha bisey almadim birazdaha zamn gecsin sonra alirizBirde geçen hafta gidip bişeyler aldım sonra arkadaşlarımda bayagı ellerindeki temiz eşya zıbın hastane çıkışlarını verdiler. Sonra baktım dolu şey oldu. Acemilik ilk bebek kaç hastane çıkışı lazım olur kaç battaniye falan filan . Aldıklarımı bebeği olan bir arkadaşıma gösterip iade edecem fazlaları. Daha küvettir beşiktir uyku seti vırt zırt dolu şey var alınıp satılacak.şimdiye kadar hiç bişey almadım satmadım işgilenmedim heyecanda yoktu. İşgilenip baktıkça heyecan ve telaş artıyor nasıl olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?