Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

İnş iyi geçer kontrolün. Benim de cuma günü kontrol. Bebişlerimizi görmesi çok eğlenceli

Benim test günüm 12. Gündü ama ben dayanamayıp 8. Günümde test yaptırmıştım 35 çıkmıştı. 12. Günde test günümde 250 çıktı. Doktorum test gününden 10 gün sonra kese bakmaya çağırmıştı genelde öyle yapıyorlar

Anladım benim normalde cumartesi günü test yapmam lazımdı şimdi cumartesiden sayıp onuncu gun gideyim demi
Canım her doktor farklı bir zamanda çağırıyor genelde test gününden 10 gün sonra çağırıyorlar. Sen doktorunu ara sor bence

insalh guzle gecer canim benimde 10 gun sonra kontrolum var benjmde doktor neteseye baktiracak ďusk tehlikesi oldugumuz icin bide sanirm ciger gelistirici igne vurur ay bide oglusumu gorseydik gostermiuor kendjni son durumlarni yaz cnm

Bende pazartesi kontrole gidecem 32 +0 olacaz inşallah. Hastaneden odaları gezdim standart ve suit oda baktım fiyat sordum. Sezeryan standart oda 1 gece konaklama 4500 suit oda 6000 tl imiş bende artık izne ayrılıcam . Dün tansiyonum düştü ofiste zaten hep düşüktü iyice düşmüş oyle olunca eşimde kızdı yeter artık ayarıl izne dedi. Bende ayrılıp doğum hazırlıklarına başlıcam kısmetse

Hayırlı olsun insallah. Biz keseyi 5+4 günde görmüştük

Benimde tansoyon sorunum.var 9a 6 hep arada 8.oluyo. Canm hastane.hangi hastane . Rabbim.hayirlisiyla dogurmayi nasipneylesin ınş

Benimde tansoyon sorunum.var 9a 6 hep arada 8.oluyo. Canm hastane.hangi hastane . Rabbim.hayirlisiyla dogurmayi nasipneylesin ınş
Ankara çukurambar özel koru hastanesi.bizim arkadaşlar ankara memorialde geçtiğimiz ağustosta normal doğum yaptılar.suit odaya herlde 6000 civarı verdiler

bizim burdami ucuz dogum ordamiq pahali anlamadim yani burda tahminen ozel hastane sezeryan 650 700 gibi kizlar insalh cogu gitti azi kaldi şu günleride sağ salimde atlatoriz benimde tansiyon hep dusuk 10 6 oliyor

bizim burdami ucuz dogum ordamiq pahali anlamadim yani burda tahminen ozel hastane sezeryan 650 700 gibi kizlar insalh cogu gitti azi kaldi şu günleride sağ salimde atlatoriz benimde tansiyon hep dusuk 10 6 oliyor
Cnm malesef ankara bu konuda çok pahalı. Ta geçen yıllarda acıbadem ankara6-7 bin isterken kayseriye git 2-3 bin lira hatta normal adı çok bilinmeyen bir hastandde doğum yap sezeryan senın dediğin gibi fiyatlar. Bizim arkadaş ablasıyla aynı dönemde doğum yaptı 4500 verdi ablası antepte 400-500 verdi bildiğin kazıklanıyoz ama napalım

Yapabildiklerimi kendim yapıcam arkadaşlar yardımıyla yapamadıklarımada fiyatlarına göre yaptırabildiğimi yaptırıcam Kısmetse

Birde geçen hafta gidip bişeyler aldım sonra arkadaşlarımda bayagı ellerindeki temiz eşya zıbın hastane çıkışlarını verdiler. Sonra baktım dolu şey oldu. Acemilik ilk bebek kaç hastane çıkışı lazım olur kaç battaniye falan filan . Aldıklarımı bebeği olan bir arkadaşıma gösterip iade edecem fazlaları. Daha küvettir beşiktir uyku seti vırt zırt dolu şey var alınıp satılacak.şimdiye kadar hiç bişey almadım satmadım işgilenmedim heyecanda yoktu. İşgilenip baktıkça heyecan ve telaş artıyor nasıl olacak diye

Oh oh masallha canım artık dınkenme zamanı dınlenelımkı bebişlerimiz dahada kilo alsın ve zamannda dogsun inşallh hangı şehir hangi hast canım ben benımkı pahalı dıyodum ama sennki daha ucukmus sanki fiyat Allah yardımcımız olsun

Bende ufak tefek bişeyler yaptım bebek şekeri kapı susu sipariş edicem ama onlarla ugrasamm ayrıca hesap ettm fiyat olarak da aynı paraya geliyo nerdeyse

Eklentiler

• P_20160316_214200.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20160313-WA0000.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20160313-WA0002.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20160313-WA0001.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 44
ben daha bisey almadim birazdaha zamn gecsin sonra aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…