Kirilmasin hevesin bende alali o.kadar oldu .park yatak cocuk arabasi falan.ins sag salim.kycagina alirsin canm.agirlasinca ben.hic gezememKizlar bende baya bi hazirlik yaptim arabasi besigi kiyafetleri cok mu erken oldu acaba boyle uygun gordugumu aliyorum cevremde hep bi erken aldin diyolar hevesim kiriliyo
cnm masallh sen nerdeyse tamamlamissin alacklaruni ben ilk anne olacm insalh hic bisey almadim daha birazdaha zamn gecsin istiyorum ama almak icinde cok sabirsizlaniyorum heyecanlaniyorum neler alacagimi bile bilmiyorum tam arada aklima geldikce deftere ne alacm diye not duşüyom saolsun eltim 1 2 hirka yelek yapiyor 33 hafta olsun alayim diyorum biseyler erken gecmi olur yine teretutteyim ama dusuncesi bile beni heyecanlandiriyor bende park besik düsünuyom bide nennilik varmiş kücük besik gibi ondanda almayi dusunuywomMaşallah kizlar heyecan dorukta herkeste.tatli heyecan bunlar .Rabbim hayirlisyla hepimize sag salim tamamamamizi nasipnetsin.inşallah.dipblue baya pahalıymis dogum .medicalde vip odayi ogrenicem bende ne.kadar iyi bi hastane olsun istyrum.hayirlisi ins. Ben cocuk arabasini park yatagin8 .ana kucagini aldim krafttan. Bizim.kiyafetlerimiz kaldi oglumdan kuvet bornoz hersey var biberon seti alicam . benim.ilkimde sutum ilk gun gelmedigi icin sezeryandi birde hastanede biberon lazim oldu.kiyafet anlaminda bisey almadim kendime .2 takim pijama takimi almayi dusunuyorum.gecelik sevmiyorum ben ama belki bi tane koyarim bavula.kiza hastane cikisi alicam birde su nohutlu battaniye diyolar ya hosuma gidiyo. Ondan alirim.ilk anne olucaklar Allah yardimciniz olsun bir suru alucak.sey var
Ins canim su mubarek cuma hurmetine hepimiz sag salim alalim evlatlarimizi kucagimiza ins hic kotusunu dusunmuyorum Allaha emanet hepsiKirilmasin hevesin bende alali o.kadar oldu .park yatak cocuk arabasi falan.ins sag salim.kycagina alirsin canm.agirlasinca ben.hic gezemem
Yok canım iyi yapıyosun alıp kenara atmak lazım buldukça ağırlaştıkça zor olur gezmek. Ben işten almaya fırsat bulamıyorum o yüzden alamıyorum yoksa alırım bende buldukça. Herkes birşey söylüyor bu zamanda boşver.Kizlar bende baya bi hazirlik yaptim arabasi besigi kiyafetleri cok mu erken oldu acaba boyle uygun gordugumu aliyorum cevremde hep bi erken aldin diyolar hevesim kiriliyo
Hersey Allahtan artik napalim ...gercekten artik yorulmaya basladim canim karnim normale gore buyuk dogumum ramazana denk gelio mecbur aliyorum bendeYok canım iyi yapıyosun alıp kenara atmak lazım buldukça ağırlaştıkça zor olur gezmek. Ben işten almaya fırsat bulamıyorum o yüzden alamıyorum yoksa alırım bende buldukça. Herkes birşey söylüyor bu zamanda boşver.
Evet aynen canim artik kimse yazmiyo ben yazmistim en son durumumu sende durum nasilneler yapiyonuz kizlar sesiniz cikmiyir insalh hersey yolundadir
cok şukur iyi cnm ya arada bagirsak problemi yasiyom bazen cok sisiyom egilip kalkaniyomEvet aynen canim artik kimse yazmiyo ben yazmistim en son durumumu sende durum nasil
insalh canm gorunur kese sen yolun basindasin hersey gonlunce olur dikkat kendineBende suan içün hersey yolunda bu salı değil haftaya sali keseyi gorcez inşallah sizde neler var
Masallah bebislerine canm . iyi.cok.kulo.almamissin . bende de enfeksiyon.cikti gecen hafta gribtim. Klamoks diye antibiyotik kullandm.mecburEvet bugun kontrolume gttm kızım 1450 oglum 1300 olmus bende 63 kg 9 10 kilo aldm henuz suları rahımagzı gayet iyi dedi raporumu aldım işi biraktm yanlız idrarımda enfksıyon cıktı ya okadar da cok su içiyorum canım sıkıldı nst de normal cıktı gelişmeler bu kadar bide 2 hft sonra gel servik uzunluguna bakıcam dedı
Biraz daha dikkatli git bundan sonra canim cunku asil simdiden sonra kilo alicaksinKızlar toplam 5kg almışım sizce nasıl? 19. Haftamdayım. Doktorum çok kötü , cok kg almışsın dedi. Ben aşırı tepki verdiğini düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?