Evet kilo almamaya calisiyorum beyaz ekmek pilav makarna yemiyorum olursa arada bir hamur isi yiyorum ama bide laf aramizda ne vitamin ne kan hapi ne omega nekalsyum magnzym hicbir ilac icmiyorm icemiyorum yani idrar kulturunde ureme olmamis kultur temiz cikti dr ilaca gerek yok dedi cok sukur bugun son ignemi olucam depo progestanMasallah bebislerine canm . iyi.cok.kulo.almamissin . bende de enfeksiyon.cikti gecen hafta gribtim. Klamoks diye antibiyotik kullandm.mecbur
Benimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorumBende pazartesi kontrole gidecem 32 +0 olacaz inşallah. Hastaneden odaları gezdim standart ve suit oda baktım fiyat sordum. Sezeryan standart oda 1 gece konaklama 4500 suit oda 6000 tl imiş bende artık izne ayrılıcam . Dün tansiyonum düştü ofiste zaten hep düşüktü iyice düşmüş oyle olunca eşimde kızdı yeter artık ayarıl izne dedi. Bende ayrılıp doğum hazırlıklarına başlıcam kısmetse
İnşallah sorun çıkmaz canım geçmiş olsunGunaydın kızlar dun elimdeki yüzmdeki şişlikler için acile gittim kendi doktorum yoktu telde tuzsuz ye tansiyonunu ölçtür dedi bi ölçtük 15 olmuş tansiyon. Hemen başka bi hastaneye gittik ultrasonda bebeğim iyidi çok şükür idrar tahlilinde protein kaçağı çıktı ama. Bugun kendi doktoruma gidicem. Dua istiyorum sizden kötü bişey olmasın. Ne olur eksik etmeyin. Hepimize hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar inşallah.
çok güzelbunlarrBende ufak tefek bişeyler yaptım bebek şekeri kapı susu sipariş edicem ama onlarla ugrasamm ayrıca hesap ettm fiyat olarak da aynı paraya geliyo nerdeyse
Sagolasin canm daha guzelleri.sizlerin olsunçok güzelbunlarr
Dogrudur canim bende 30 hft zor tammladm ben dogm iznine ayrildm cok sukur darisi basiniza tansiyonuna gelince yuksek tansiyondan iyidir canim kraker mryve suyu kup seker falan bulundur hep yannda cantanda otur oldugun yere kendin dusme yeterBenimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorum
Gecmis olsn canm aynen tuz seker hamur isi beyaz ekmek yeme kesinlikle bol su ic ayrica ciger gelistirici ine vurdurduysan oda sislik odem yapiyo bikacgun sonra geciyo ama sen tansiyonunu ve odemini kontrol altinda tutarsan korkma canim Allahin izniyle gecicek bu gunlerGunaydın kızlar dun elimdeki yüzmdeki şişlikler için acile gittim kendi doktorum yoktu telde tuzsuz ye tansiyonunu ölçtür dedi bi ölçtük 15 olmuş tansiyon. Hemen başka bi hastaneye gittik ultrasonda bebeğim iyidi çok şükür idrar tahlilinde protein kaçağı çıktı ama. Bugun kendi doktoruma gidicem. Dua istiyorum sizden kötü bişey olmasın. Ne olur eksik etmeyin. Hepimize hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar inşallah.
Maşallah subahanallah canım bebeklerine. Geçmiş olsun ayrıcadaEvet bugun kontrolume gttm kızım 1450 oglum 1300 olmus bende 63 kg 9 10 kilo aldm henuz suları rahımagzı gayet iyi dedi raporumu aldım işi biraktm yanlız idrarımda enfksıyon cıktı ya okadar da cok su içiyorum canım sıkıldı nst de normal cıktı gelişmeler bu kadar bide 2 hft sonra gel servik uzunluguna bakıcam dedı
Canım ya benimde tansiyonum çok düşük ve çok canım sıkılıyor. Ben iyice ağırlaştım halsizim yorgunum belim ağrııyor. Allah kolaylık versinne diyim ya. Benim 2.gebeliğim ama ben bile tereddüt ediyorum zıbından falan ne kadar alsam diye. Badi zibin ve tulum bunlar baş ihtiyaçlarımız. Ama sayısı konusunda birşey diyemiycem. Battaniye bir tane penye hafif birşey birde yün battaniye ve hani düşünürsen örme süslü tarzda annelerin ördüğü bir battaniye yeterli diye düşünüyorum. Havlusu, arabası, küveti vs bunları muhkak alak lazım. Bİrde çantası. Akılımza geldikçe paylaşalımKızlar günaydın yaptıklarınız aldıklarınız hayırlı uğurlu olsun benimde kontrolüme 1 hafta var çok merak ediyorum bebeğim nasıl. Ama bende iki gündür ödem oluştu ya ayaklarım şişti ellerim hatta yüzüm de de var biraz. Benim damarların birinde direnç vardı omu tetikledi acaba diyorum. Tansiyonumda hamileliğimin başından beri neredeyse 12/8. Normalde düşüktür. Çok üzülüyorum ne yapsam bilemedim.
Bende bebek şekeri sipariş etmiştim o geldi dün. Erken ama uygun ve içime sinen bulunca almak istedim. Kapı süsünü ve takı yastığını kendim yapıcam kısmetse. Lavanta keseside yapıcam kumaşımı aldım ama diğer malzemeleri almadım henüz.
Benimde izin günüm gelse de hızlandırsam diyorum artık. Erken doğum falan olursa Allah korusun hazırlıksız yakalanmak istemiyorum. Kıyafet alışverişimi Nisan da yapıcam inşallah.
Acemi anne adayı olunca hangi kıyafetten ne kadar lazım bilemiyorum ya. Tecrübeli anneler belki bize yol gösterir.
Hevesini kırma canım. Uygun gördüğünü al tabi. Son zamana sıkışınca belkide uygun olmayan fiyattan alacaksınKizlar bende baya bi hazirlik yaptim arabasi besigi kiyafetleri cok mu erken oldu acaba boyle uygun gordugumu aliyorum cevremde hep bi erken aldin diyolar hevesim kiriliyo
Canım ben oğlumun doğumunu bu açıdan pek hatırlamıyorum. Gecelik ve pijama hangi aşamalarda lazım olacak. Ben normal doum yaptım ve normal doğumda gecelik çok iyi olmuştur. Malum kontrollerde. Pijama vs. lohusada heralde değil mi. Gelen falan olursa diye sonuçta yatılacak bir hafta 10 gün.Maşallah kizlar heyecan dorukta herkeste.tatli heyecan bunlar .Rabbim hayirlisyla hepimize sag salim tamamamamizi nasipnetsin.inşallah.dipblue baya pahalıymis dogum .medicalde vip odayi ogrenicem bende ne.kadar iyi bi hastane olsun istyrum.hayirlisi ins. Ben cocuk arabasini park yatagin8 .ana kucagini aldim krafttan. Bizim.kiyafetlerimiz kaldi oglumdan kuvet bornoz hersey var biberon seti alicam . benim.ilkimde sutum ilk gun gelmedigi icin sezeryandi birde hastanede biberon lazim oldu.kiyafet anlaminda bisey almadim kendime .2 takim pijama takimi almayi dusunuyorum.gecelik sevmiyorum ben ama belki bi tane koyarim bavula.kiza hastane cikisi alicam birde su nohutlu battaniye diyolar ya hosuma gidiyo. Ondan alirim.ilk anne olucaklar Allah yardimciniz olsun bir suru alucak.sey var
Büskui krakerdende uzak durmaya çalışıyorum malesef canım. Çünkü birde gebelik şekeri şüphesi varDogrudur canim bende 30 hft zor tammladm ben dogm iznine ayrildm cok sukur darisi basiniza tansiyonuna gelince yuksek tansiyondan iyidir canim kraker mryve suyu kup seker falan bulundur hep yannda cantanda otur oldugun yere kendin dusme yeter
Ben biraz evvelde paylaştım canım. Bu tarz neler alınması lazım bilmiyorumSagolasin canm daha guzelleri.sizlerin olsun
Canım mrb bayağıdır girmedin sanırım. Şeker riski taşıyorum sanırım. Sende de şeker vardı hatırladığım kadarıyla bilgilerini paylaşır mısınİnş iyi geçer kontrolün. Benim de cuma günü kontrol. Bebişlerimizi görmesi çok eğlenceli
Onlari kendim yaptm canimBen biraz evvelde paylaştım canım. Bu tarz neler alınması lazım bilmiyorumBirde bunlar internetten paylaştıklarınmı kendi yaptıkların mı
dikkat et cnm hamilelik hormonlari aglatjyor sanirim bende bu aralr alingan olmusm herseye cabuk sinirleniyom şu gunler sag salim gece insalh hepimiz icinBUgün kendimi iyi hissetmiyorum ruhen ve bedenen. Şekerim mi tansiyonum mu bilemedim. Ölçtüm ikisinde ama normaldi sanırım. Öğlen merdivenlerden çıkamadım eşimden çıkmasını istedim. Sonra da bütün sinirlerim boşaldı sanırım. Ağladım ağladım ağladım . Allahım sen hayırlı ve sağlıklı bir hamillek nasip edp eli ayafı düzgün akıl ruh ve beden sağlığı yerinde bebek nasip et güzel Allahım.
Geldim doktordan arkadaşlar çok şükür tansiyonum gayet iyidi bebekte iyi şu an panik yapılcak bişey yok dedi tuzu kesicem işte dediğin gibi hamur işi falan yemem şekeri kesmiştim zaten rahatlattı beni çok şükür ya gece uyku uyumadm nerdeyse bebişim için ne gerekiyosa yaparım şu günleri bi atlatsak inşallahGecmis olsn canm aynen tuz seker hamur isi beyaz ekmek yeme kesinlikle bol su ic ayrica ciger gelistirici ine vurdurduysan oda sislik odem yapiyo bikacgun sonra geciyo ama sen tansiyonunu ve odemini kontrol altinda tutarsan korkma canim Allahin izniyle gecicek bu gunler
Evet aldıklarımızı paylaşalımda fikir olsun bizede. Zıbın pek kullanılmıyor diyo tecrübeli anneler alt üst takım daha kullanışlıymış ama işte yenidoğan nekadar almak lazm 0-3ay ne kadar almak lazm bilemiyo insanCanım ya benimde tansiyonum çok düşük ve çok canım sıkılıyor. Ben iyice ağırlaştım halsizim yorgunum belim ağrııyor. Allah kolaylık versinne diyim ya. Benim 2.gebeliğim ama ben bile tereddüt ediyorum zıbından falan ne kadar alsam diye. Badi zibin ve tulum bunlar baş ihtiyaçlarımız. Ama sayısı konusunda birşey diyemiycem. Battaniye bir tane penye hafif birşey birde yün battaniye ve hani düşünürsen örme süslü tarzda annelerin ördüğü bir battaniye yeterli diye düşünüyorum. Havlusu, arabası, küveti vs bunları muhkak alak lazım. Bİrde çantası. Akılımza geldikçe paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?