Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Al bendende o kadar ya moralim bozukta geçen haftasonu eşim agzını açsa ağlıyodum ki normal konuşmalarımızda yani hormonlardan heralde geçicek bu günlerde fazla stres yapmayada gelmiyo bu sefer de tansiyon çıkıyo şeker çıkıyo vs. Allahım hamilelik hakikaten zorlu bir süreçmiş bugünleri bu kadar istedik bekledik rabbim yardımcımz olsun

Canım banada dr tatlıyı ekmeği reçeli kes dedi. Normalde çokta istemezdim belki ama yasak konulunca canım çok istiyor ya. Birde beslenme tarzımız yanlış zaten ama ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum

haklısın canım

amin inşallahh canım

Canım ama vitamin ilaçları bebeklerin için de senin için de gerekli. Magnezyum da kasılmayı önlüyor doktor verdiyse kesin kullan canım rahim kasılması olmaması için

Canım bunlar önemli şeyler. Doktorunun dediklerine uy takipte ol inş bişey olmaz

Hevesini kırma canım. Uygun gördüğünü al tabi. Son zamana sıkışınca belkide uygun olmayan fiyattan alacaksın
Canım soluna yat genelde. Bebeğe giden kan akımı en çok sol yan yatınca olur. Tansiyonun düşükmüş diye özellikle dikkat et buna ve bol bol su iç sıvı al

Canım mrb bayağıdır girmedin sanırım. Şeker riski taşıyorum sanırım. Sende de şeker vardı hatırladığım kadarıyla bilgilerini paylaşır mısın
Ben evde kan şekeri takibi ve diyet yapıyorum canım. Şimdilik genelde iyi gidiyor arada bir sınırı aşıyor. Takipteyim anlayacağın canım. Önemli bir konu bebek sağlığı için sonuçta

Canım mrb bayağıdır girmedin sanırım. Şeker riski taşıyorum sanırım. Sende de şeker vardı hatırladığım kadarıyla bilgilerini paylaşır mısın
Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın canım nasıl çıkmıştı? Doktor ne demişti?

Canım ama vitamin ilaçları bebeklerin için de senin için de gerekli. Magnezyum da kasılmayı önlüyor doktor verdiyse kesin kullan canım rahim kasılması olmaması için
Biliyorum da iste midem bulaniyo yutmada sirun yasiyorum mgnzyum zaten vermedi drum hic haftalik proluton depot yaptriyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum keske icebilsem

Benimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorum
Cnm benim allah yardimcin olsun insallah. Valla yaslar ilerledikce gercekten hamilelik zor geciyor. Benim yas 35 oldu. Hayirlisiyla dogurup elimize alsaydik.

Bugun kontrolumuz vardi. Bebis 42 cm boy 1800 de agirlik olmus. Dr masallah hersey normal dedi. Suyu faln iyiymis. Kan idrar verdim. .toplamda 12 kilo aldim. Aksamlari cok meyve yemekten kilo aldim ben kendimi biliyorumm. Deli gibi nar yedim. Engel olmaya calisiyorum. Birde hep isten gelince yan gelip yatiyordum. Artik gunler uzayinca yuruyusede baslayip daha fazla kilo almamaya ozen gosterecem. Bacaklarim dayanmiyor cunku. Oncesindede bacaklarimda sikintim vardi. Dr her gidiste babaya benzetiyor. Bizimki ucuyor mutluluktan

Dogum cantasi icin bir takim hastane cikis aldim. Birde arkafasimin verdigi 3-4 tene hastane cikisi ve tulum vardi. Bu hafta sonuda masrapa kova aldik. Yedek battaniye aldim. Kuvet alacaktik ben sezeryan istedigimden ayakli kuvetler cikmis egilmemek icin onlardan bakalim dedik karr veremedik. Siterilizasyon mak aldik. Sut poseti, pisik kremi, emzik, biberon aldik. Islak mendil ve camasir det. Aldik birkisim esylarini yikayip utuledik. Dalin mis gibi kokuyor. Insallah alerjik bir cildi olmazda hep kullaniriz. Kendime gecelik almam gerekiyor. Birde banyo havlusu almadik daha. 2 emzirme sut. Aldik ayrica atlet almadim. Bebek icin emzirme yastigi ve emzirme onlugu aldik.bizde durum boyle. Besige karar beremedik. Odami yapsak yoksa besikle 2 sene idaremi etsek hala karar veremedim.

Sezeryanda silip camasirmi almak gerek. Bilen arkadaslar yanitlasin lutfen. Birde kullan at ic camasirlari varmis onlari bilmiyorum. Birde 2 takim gecelikmi mantikli yoksa bir pijama bir gecelik tak yeterlimi?

kizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra

masalh canm ya sen nerdeyse herseyini tamamlamissin yormadn yap islerini ben daha hic bisy yapmadm bende 33 haftaya gelem beslayam diuorum besik ixinde park beşik herkes oneriyor 2 pijama almayi dusunuyom benimde sezaryan olack biyuk ihtimal sanki gunler hic gecmiyor zamn ilerlemiyor bide ben evden hic biyere cikmiyom Allahim sag salim gecsin şu gunler baskada alis veris kolay

kizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Evet canim bende catladim aynen beyaz tenliyim gobegm kipkirmizi ve kasiniyo 3.ayimdan beri yaglandim ama yinede catladim yapcak bisi yok napalim evet sonradan gecmiyo kalicak onlar bebislerimizin hatirasi

Selam kızlar ben 4+2 günlük hamileyim belimde acayip bi ağrı var bide sanki adet olacakmış im gibi normalde dun adet günümdu olmadim tabiki sizce bu ağrılar normalmi

Selam kızlar ben 4+2 günlük hamileyim belimde acayip bi ağrı var bide sanki adet olacakmış im gibi normalde dun adet günümdu olmadim tabiki sizce bu ağrılar normalmi
normal canm hayirlis olsun insalh daha kasiklarin agriyacak sonra agrilar biraz gecip mide bulantilaar vs tatli telaşlar baslayack insalh sag salim gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…