Al bendende o kadar ya moralim bozukta geçen haftasonu eşim agzını açsa ağlıyodum ki normal konuşmalarımızda yani hormonlardan heralde geçicek bu günlerde fazla stres yapmayada gelmiyo bu sefer de tansiyon çıkıyo şeker çıkıyo vs. Allahım hamilelik hakikaten zorlu bir süreçmiş bugünleri bu kadar istedik bekledik rabbim yardımcımz olsunBUgün kendimi iyi hissetmiyorum ruhen ve bedenen. Şekerim mi tansiyonum mu bilemedim. Ölçtüm ikisinde ama normaldi sanırım. Öğlen merdivenlerden çıkamadım eşimden çıkmasını istedim. Sonra da bütün sinirlerim boşaldı sanırım. Ağladım ağladım ağladım . Allahım sen hayırlı ve sağlıklı bir hamillek nasip edp eli ayafı düzgün akıl ruh ve beden sağlığı yerinde bebek nasip et güzel Allahım.
inşallah canımdikkat et cnm hamilelik hormonlari aglatjyor sanirim bende bu aralr alingan olmusm herseye cabuk sinirleniyom şu gunler sag salim gece insalh hepimiz icin
Canım banada dr tatlıyı ekmeği reçeli kes dedi. Normalde çokta istemezdim belki ama yasak konulunca canım çok istiyor ya. Birde beslenme tarzımız yanlış zaten ama ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorumGeldim doktordan arkadaşlar çok şükür tansiyonum gayet iyidi bebekte iyi şu an panik yapılcak bişey yok dedi tuzu kesicem işte dediğin gibi hamur işi falan yemem şekeri kesmiştim zaten rahatlattı beni çok şükür ya gece uyku uyumadm nerdeyse bebişim için ne gerekiyosa yaparım şu günleri bi atlatsak inşallah
haklısın canımEvet aldıklarımızı paylaşalımda fikir olsun bizede. Zıbın pek kullanılmıyor diyo tecrübeli anneler alt üst takım daha kullanışlıymış ama işte yenidoğan nekadar almak lazm 0-3ay ne kadar almak lazm bilemiyo insan
amin inşallahh canımAl bendende o kadar ya moralim bozukta geçen haftasonu eşim agzını açsa ağlıyodum ki normal konuşmalarımızda yani hormonlardan heralde geçicek bu günlerde fazla stres yapmayada gelmiyo bu sefer de tansiyon çıkıyo şeker çıkıyo vs. Allahım hamilelik hakikaten zorlu bir süreçmiş bugünleri bu kadar istedik bekledik rabbim yardımcımz olsun
Canım ama vitamin ilaçları bebeklerin için de senin için de gerekli. Magnezyum da kasılmayı önlüyor doktor verdiyse kesin kullan canım rahim kasılması olmaması içinEvet kilo almamaya calisiyorum beyaz ekmek pilav makarna yemiyorum olursa arada bir hamur isi yiyorum ama bide laf aramizda ne vitamin ne kan hapi ne omega nekalsyum magnzym hicbir ilac icmiyorm icemiyorum yani idrar kulturunde ureme olmamis kultur temiz cikti dr ilaca gerek yok dedi cok sukur bugun son ignemi olucam depo progestan
Canım bunlar önemli şeyler. Doktorunun dediklerine uy takipte ol inş bişey olmazGunaydın kızlar dun elimdeki yüzmdeki şişlikler için acile gittim kendi doktorum yoktu telde tuzsuz ye tansiyonunu ölçtür dedi bi ölçtük 15 olmuş tansiyon. Hemen başka bi hastaneye gittik ultrasonda bebeğim iyidi çok şükür idrar tahlilinde protein kaçağı çıktı ama. Bugun kendi doktoruma gidicem. Dua istiyorum sizden kötü bişey olmasın. Ne olur eksik etmeyin. Hepimize hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar inşallah.
Canım soluna yat genelde. Bebeğe giden kan akımı en çok sol yan yatınca olur. Tansiyonun düşükmüş diye özellikle dikkat et buna ve bol bol su iç sıvı alHevesini kırma canım. Uygun gördüğünü al tabi. Son zamana sıkışınca belkide uygun olmayan fiyattan alacaksın
Ben evde kan şekeri takibi ve diyet yapıyorum canım. Şimdilik genelde iyi gidiyor arada bir sınırı aşıyor. Takipteyim anlayacağın canım. Önemli bir konu bebek sağlığı için sonuçtaCanım mrb bayağıdır girmedin sanırım. Şeker riski taşıyorum sanırım. Sende de şeker vardı hatırladığım kadarıyla bilgilerini paylaşır mısın
Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın canım nasıl çıkmıştı? Doktor ne demişti?Canım mrb bayağıdır girmedin sanırım. Şeker riski taşıyorum sanırım. Sende de şeker vardı hatırladığım kadarıyla bilgilerini paylaşır mısın
Biliyorum da iste midem bulaniyo yutmada sirun yasiyorum mgnzyum zaten vermedi drum hic haftalik proluton depot yaptriyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum keske icebilsemCanım ama vitamin ilaçları bebeklerin için de senin için de gerekli. Magnezyum da kasılmayı önlüyor doktor verdiyse kesin kullan canım rahim kasılması olmaması için
Cnm benim allah yardimcin olsun insallah. Valla yaslar ilerledikce gercekten hamilelik zor geciyor. Benim yas 35 oldu. Hayirlisiyla dogurup elimize alsaydik.Benimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorum
masalh canm ya sen nerdeyse herseyini tamamlamissin yormadn yap islerini ben daha hic bisy yapmadm bende 33 haftaya gelem beslayam diuorum besik ixinde park beşik herkes oneriyor 2 pijama almayi dusunuyom benimde sezaryan olack biyuk ihtimal sanki gunler hic gecmiyor zamn ilerlemiyor bide ben evden hic biyere cikmiyom Allahim sag salim gecsin şu gunler baskada alis veris kolayDogum cantasi icin bir takim hastane cikis aldim. Birde arkafasimin verdigi 3-4 tene hastane cikisi ve tulum vardi. Bu hafta sonuda masrapa kova aldik. Yedek battaniye aldim. Kuvet alacaktik ben sezeryan istedigimden ayakli kuvetler cikmis egilmemek icin onlardan bakalim dedik karr veremedik. Siterilizasyon mak aldik. Sut poseti, pisik kremi, emzik, biberon aldik. Islak mendil ve camasir det. Aldik birkisim esylarini yikayip utuledik. Dalin mis gibi kokuyor. Insallah alerjik bir cildi olmazda hep kullaniriz. Kendime gecelik almam gerekiyor. Birde banyo havlusu almadik daha. 2 emzirme sut. Aldik ayrica atlet almadim. Bebek icin emzirme yastigi ve emzirme onlugu aldik.bizde durum boyle. Besige karar beremedik. Odami yapsak yoksa besikle 2 sene idaremi etsek hala karar veremedim.
Sezeryanda silip camasirmi almak gerek. Bilen arkadaslar yanitlasin lutfen. Birde kullan at ic camasirlari varmis onlari bilmiyorum. Birde 2 takim gecelikmi mantikli yoksa bir pijama bir gecelik tak yeterlimi?
Evet canim bende catladim aynen beyaz tenliyim gobegm kipkirmizi ve kasiniyo 3.ayimdan beri yaglandim ama yinede catladim yapcak bisi yok napalim evet sonradan gecmiyo kalicak onlar bebislerimizin hatirasikizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Evet canim bazi seylerde fiyatlar cok cabuk degisio hersey bianda alinmiyo zaten maddi acidan hepimiz agir bi miktar harcayarak basladik Allaha emanet artikHevesini kırma canım. Uygun gördüğünü al tabi. Son zamana sıkışınca belkide uygun olmayan fiyattan alacaksın
normal canm hayirlis olsun insalh dahaSelam kızlar ben 4+2 günlük hamileyim belimde acayip bi ağrı var bide sanki adet olacakmış im gibi normalde dun adet günümdu olmadim tabiki sizce bu ağrılar normalmi
İçime şu serpin bende ha düşük oldu olcak diye lavaboya gidip duruyorum her saat basinormal canm hayirlis olsun insalh dahakasiklarin agriyacak sonra agrilar biraz gecip mide bulantilaar vs tatli telaşlar baslayack insalh sag salim gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?