Maşallah canım. Aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım haftası en ileride olan sensin çünkü. İnş sağlıkla gelsin bebişlerimizCnm benim allah yardimcin olsun insallah. Valla yaslar ilerledikce gercekten hamilelik zor geciyor. Benim yas 35 oldu. Hayirlisiyla dogurup elimize alsaydik.
Bugun kontrolumuz vardi. Bebis 42 cm boy 1800 de agirlik olmus. Dr masallah hersey normal dedi. Suyu faln iyiymis. Kan idrar verdim. .toplamda 12 kilo aldim. Aksamlari cok meyve yemekten kilo aldim ben kendimi biliyorumm. Deli gibi nar yedim. Engel olmaya calisiyorum. Birde hep isten gelince yan gelip yatiyordum. Artik gunler uzayinca yuruyusede baslayip daha fazla kilo almamaya ozen gosterecem. Bacaklarim dayanmiyor cunku. Oncesindede bacaklarimda sikintim vardi. Dr her gidiste babaya benzetiyor. Bizimki ucuyor mutluluktan
Gecmis olsun canm.dikkat et o.sisme bende de var ayagima.basamiyrdm dün. Tursu falan.yemicem artikGunaydın kızlar dun elimdeki yüzmdeki şişlikler için acile gittim kendi doktorum yoktu telde tuzsuz ye tansiyonunu ölçtür dedi bi ölçtük 15 olmuş tansiyon. Hemen başka bi hastaneye gittik ultrasonda bebeğim iyidi çok şükür idrar tahlilinde protein kaçağı çıktı ama. Bugun kendi doktoruma gidicem. Dua istiyorum sizden kötü bişey olmasın. Ne olur eksik etmeyin. Hepimize hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar inşallah.
Aynen benimde cok zor.geciyo bu hafta nedense tansiyon ayak agrisi . yaslandik.bende yas 33 bi tane.daha dogurabilirmiyim zor gibi .Allah yardimcin olsunBenimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorum
valla canm ben hic gecelik giymedim ama normal dogumda bilemem. Lohusa terligi falan canm istiyo bardak falan susleme var .bakalim nasip sagliklicakla gelsinde su 2 ay gecsin hemenCanım ben oğlumun doğumunu bu açıdan pek hatırlamıyorum. Gecelik ve pijama hangi aşamalarda lazım olacak. Ben normal doum yaptım ve normal doğumda gecelik çok iyi olmuştur. Malum kontrollerde. Pijama vs. lohusada heralde değil mi. Gelen falan olursa diye sonuçta yatılacak bir hafta 10 gün.
Birde bu bebek şekeri kapı süsü onlarda neleri almak lazım tam bilmiyorum
Bende bebek yavi surdugum halde karnim yirtildi :)kizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Kontrolün inş iyi geçer canım haber et bana olur mu? Yarın kontrolün abdullah beye mi canım?Yarin kontrolum var iyi gecer insaAllah. Heyecanliyim bir sürü is var ama benm halim yok yapmaya oda duzenlenecek alışveriş of of
iyi gecer insalh benimde cumartesine var kintrol hersey yolunda olur insalhYarin kontrolum var iyi gecer insaAllah. Heyecanliyim bir sürü is var ama benm halim yok yapmaya oda duzenlenecek alışveriş of of
canim ya sana vurulmuştu ciger gelistirici demi belki benimde bu kontrolumde diktor soyler vurmayi bi sikinti yasanmadi demi vurulduktan saonra insalh yasanmazdaYarin kontrolum var iyi gecer insaAllah. Heyecanliyim bir sürü is var ama benm halim yok yapmaya oda duzenlenecek alışveriş of of
Abdullah beye canm .haber veririm insKontrolün inş iyi geçer canım haber et bana olur mu? Yarın kontrolün abdullah beye mi canım?
Yok canm bana vurulmadi nisan 01 e vuruldu heralde.canim ya sana vurulmuştu ciger gelistirici demi belki benimde bu kontrolumde diktor soyler vurmayi bi sikinti yasanmadi demi vurulduktan saonra insalh yasanmazda
Canim ben vurdurdum 28.haftamdan sonra 2 ampul vurduk 1 gun sonra 2 ampul daha vurdurdu bi sikinti yasamadik sadece bacaklarim ayaklarim odemlendi 2 gun ama o da normal bu igneyi yaptirmakta fayda var diye dusunuyorumcanim ya sana vurulmuştu ciger gelistirici demi belki benimde bu kontrolumde diktor soyler vurmayi bi sikinti yasanmadi demi vurulduktan saonra insalh yasanmazda
saol cnm bende ogledn sonra kontrole gidecem normalde cumartesiydi kontrol eşim bugun gidelim dedi acaba bizede vururmu 29 olduk cunku sikinti yasamadn cok sykur bizdede sikintisiz gecer insalhCanim ben vurdurdum 28.haftamdan sonra 2 ampul vurduk 1 gun sonra 2 ampul daha vurdurdu bi sikinti yasamadik sadece bacaklarim ayaklarim odemlendi 2 gun ama o da normal bu igneyi yaptirmakta fayda var diye dusunuyorum
Maşallah canım. Aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım haftası en ileride olan sensin çünkü. İnş sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Cnm ben 19 yada 20. Haftada çektirmiştimKızlar hangi haftada detaylı ultrason cektirdiniz ve tavsiyeniz var mı
Bu iğneyi heralde erken doğma riski olan bebeklerde mi yapıyorlar napıyorlar. Çünkü benim dr um hiç bahsetmedi. Şimdiye kadar berşey yolunda dediği için gerek görmemişte olabilir değilmisaol cnm bende ogledn sonra kontrole gidecem normalde cumartesiydi kontrol eşim bugun gidelim dedi acaba bizede vururmu 29 olduk cunku sikinti yasamadn cok sykur bizdede sikintisiz gecer insalh
evet cnm erken dogum riski gorulenlere vuruyorlar bildigim kadariyla inşalh hersey yolunda giderde gerek gorulmezBu iğneyi heralde erken doğma riski olan bebeklerde mi yapıyorlar napıyorlar. Çünkü benim dr um hiç bahsetmedi. Şimdiye kadar berşey yolunda dediği için gerek görmemişte olabilir değilmi
Canim.senin muayenen nasil gectievet cnm erken dogum riski gorulenlere vuruyorlar bildigim kadariyla inşalh hersey yolunda giderde gerek gorulmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?