Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Maşallah canım. Aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım haftası en ileride olan sensin çünkü. İnş sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Gecmis olsun canm.dikkat et o.sisme bende de var ayagima.basamiyrdm dün. Tursu falan.yemicem artik

Benimde tansiyonum sürekli düşük canım ya. O kadar zorlanıyorum ki artık. 4 hafta sonra 32 oluyorum. Keşke maddi imkan olsada ayrılsam çalışacak dermanım kalmadı . Çok zorlanıyorum
Aynen benimde cok zor.geciyo bu hafta nedense tansiyon ayak agrisi . yaslandik.bende yas 33 bi tane.daha dogurabilirmiyim zor gibi .Allah yardimcin olsun

valla canm ben hic gecelik giymedim ama normal dogumda bilemem. Lohusa terligi falan canm istiyo bardak falan susleme var .bakalim nasip sagliklicakla gelsinde su 2 ay gecsin hemen

kizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Bende bebek yavi surdugum halde karnim yirtildi :)

Yarin kontrolum var iyi gecer insaAllah. Heyecanliyim bir sürü is var ama benm halim yok yapmaya oda duzenlenecek alışveriş of of

Yarin kontrolum var iyi gecer insaAllah. Heyecanliyim bir sürü is var ama benm halim yok yapmaya oda duzenlenecek alışveriş of of
canim ya sana vurulmuştu ciger gelistirici demi belki benimde bu kontrolumde diktor soyler vurmayi bi sikinti yasanmadi demi vurulduktan saonra insalh yasanmazda

canim ya sana vurulmuştu ciger gelistirici demi belki benimde bu kontrolumde diktor soyler vurmayi bi sikinti yasanmadi demi vurulduktan saonra insalh yasanmazda
Canim ben vurdurdum 28.haftamdan sonra 2 ampul vurduk 1 gun sonra 2 ampul daha vurdurdu bi sikinti yasamadik sadece bacaklarim ayaklarim odemlendi 2 gun ama o da normal bu igneyi yaptirmakta fayda var diye dusunuyorum

Canim ben vurdurdum 28.haftamdan sonra 2 ampul vurduk 1 gun sonra 2 ampul daha vurdurdu bi sikinti yasamadik sadece bacaklarim ayaklarim odemlendi 2 gun ama o da normal bu igneyi yaptirmakta fayda var diye dusunuyorum
saol cnm bende ogledn sonra kontrole gidecem normalde cumartesiydi kontrol eşim bugun gidelim dedi acaba bizede vururmu 29 olduk cunku sikinti yasamadn cok sykur bizdede sikintisiz gecer insalh

Maşallah canım. Aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım haftası en ileride olan sensin çünkü. İnş sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Şimdilik öyle gözüküyor içimizde süpriz yapıp erken gelen olmazsa. İnşallah hepimizin bebişleri vakitlice doğar ve gelişimlerini tamamlamış olurlar

saol cnm bende ogledn sonra kontrole gidecem normalde cumartesiydi kontrol eşim bugun gidelim dedi acaba bizede vururmu 29 olduk cunku sikinti yasamadn cok sykur bizdede sikintisiz gecer insalh
Bu iğneyi heralde erken doğma riski olan bebeklerde mi yapıyorlar napıyorlar. Çünkü benim dr um hiç bahsetmedi. Şimdiye kadar berşey yolunda dediği için gerek görmemişte olabilir değilmi

Bu iğneyi heralde erken doğma riski olan bebeklerde mi yapıyorlar napıyorlar. Çünkü benim dr um hiç bahsetmedi. Şimdiye kadar berşey yolunda dediği için gerek görmemişte olabilir değilmi
evet cnm erken dogum riski gorulenlere vuruyorlar bildigim kadariyla inşalh hersey yolunda giderde gerek gorulmez

Iyi aksamlar.kizlar .dun muayenemuz vardi gelisimi gayet iyi.1530.kilomiz boyumuz 38. Ama makat gelis.sizlerin durusu nasil anne karninda bizimki ayaklariyla yuzunu kapamisti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…