- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
cnm benimde guzel gecti muanem cok sukur bjz kilo boyu unuttuk sormayi muhtemeln 1500 olmustur bizimde gostermedi gendini bâya ugrastj doktor gostermedi 2 hafta sonraya yine randovu verdi doktorum cok yogun bazen kendi soylediginude unutuyorIyi aksamlar.kizlar .dun muayenemuz vardi gelisimi gayet iyi.1530.kilomiz boyumuz 38. Ama makat gelis.sizlerin durusu nasil anne karninda bizimki ayaklariyla yuzunu kapamisti .
Su ve sıvının tansiyon dusuklugunefaydasi oluyor mu canim . Bilmiyordum benCanım soluna yat genelde. Bebeğe giden kan akımı en çok sol yan yatınca olur. Tansiyonun düşükmüş diye özellikle dikkat et buna ve bol bol su iç sıvı al
Birde ben tek tarafli ytamiorum canım. Gece surekli yön degistiriyorum .Bazen de kasiliyorum dönerkenCanım soluna yat genelde. Bebeğe giden kan akımı en çok sol yan yatınca olur. Tansiyonun düşükmüş diye özellikle dikkat et buna ve bol bol su iç sıvı al
Oo ultrasonda bile simdiden benzetildi ise degmeyin keyfine tabi bizim de dün kontrolumuz vardı. 1280 olmuş kuzumCnm benim allah yardimcin olsun insallah. Valla yaslar ilerledikce gercekten hamilelik zor geciyor. Benim yas 35 oldu. Hayirlisiyla dogurup elimize alsaydik.
Bugun kontrolumuz vardi. Bebis 42 cm boy 1800 de agirlik olmus. Dr masallah hersey normal dedi. Suyu faln iyiymis. Kan idrar verdim. .toplamda 12 kilo aldim. Aksamlari cok meyve yemekten kilo aldim ben kendimi biliyorumm. Deli gibi nar yedim. Engel olmaya calisiyorum. Birde hep isten gelince yan gelip yatiyordum. Artik gunler uzayinca yuruyusede baslayip daha fazla kilo almamaya ozen gosterecem. Bacaklarim dayanmiyor cunku. Oncesindede bacaklarimda sikintim vardi. Dr her gidiste babaya benzetiyor. Bizimki ucuyor mutluluktan
Canim sezeryan kısmına ve gecelik kismina yorum yapamam ama oda için çok erken . 2 yil ayni yatak 2 yıl ayni oda ve 4 yaşında oda ayrımı. Anadolu pedagojisi mantıklı geliyor banaDogum cantasi icin bir takim hastane cikis aldim. Birde arkafasimin verdigi 3-4 tene hastane cikisi ve tulum vardi. Bu hafta sonuda masrapa kova aldik. Yedek battaniye aldim. Kuvet alacaktik ben sezeryan istedigimden ayakli kuvetler cikmis egilmemek icin onlardan bakalim dedik karr veremedik. Siterilizasyon mak aldik. Sut poseti, pisik kremi, emzik, biberon aldik. Islak mendil ve camasir det. Aldik birkisim esylarini yikayip utuledik. Dalin mis gibi kokuyor. Insallah alerjik bir cildi olmazda hep kullaniriz. Kendime gecelik almam gerekiyor. Birde banyo havlusu almadik daha. 2 emzirme sut. Aldik ayrica atlet almadim. Bebek icin emzirme yastigi ve emzirme onlugu aldik.bizde durum boyle. Besige karar beremedik. Odami yapsak yoksa besikle 2 sene idaremi etsek hala karar veremedim.
Sezeryanda silip camasirmi almak gerek. Bilen arkadaslar yanitlasin lutfen. Birde kullan at ic camasirlari varmis onlari bilmiyorum. Birde 2 takim gecelikmi mantikli yoksa bir pijama bir gecelik tak yeterlimi?
Birde sanırım sezeryan icin pijama daha cazip gibimasalh canm ya sen nerdeyse herseyini tamamlamissin yormadn yap islerini ben daha hic bisy yapmadm bende 33 haftaya gelem beslayam diuorum besik ixinde park beşik herkes oneriyor 2 pijama almayi dusunuyom benimde sezaryan olack biyuk ihtimal sanki gunler hic gecmiyor zamn ilerlemiyor bide ben evden hic biyere cikmiyom Allahim sag salim gecsin şu gunler baskada alis veris kolay
Canim benim gglerimde kilo aldigimda da olmuştu. Ama gibegimde yok oglumdada yoktukizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Gözün aydin canım Allah tamamina erdirsinSelam kızlar ben 4+2 günlük hamileyim belimde acayip bi ağrı var bide sanki adet olacakmış im gibi normalde dun adet günümdu olmadim tabiki sizce bu ağrılar normalmi
İnşallah canımŞimdilik öyle gözüküyor içimizde süpriz yapıp erken gelen olmazsa. İnşallah hepimizin bebişleri vakitlice doğar ve gelişimlerini tamamlamış olurlar
Bizim kontrol dundu canım. Kilomuz 1280 di .maşallah bebeğine. Benim oglum 3600 doğmuştu. Bu daha zayıf doğacak gibi . Sağlık sihhatle dogsunlar inşallah. Durusu konusinda birşey soylemediIyi aksamlar.kizlar .dun muayenemuz vardi gelisimi gayet iyi.1530.kilomiz boyumuz 38. Ama makat gelis.sizlerin durusu nasil anne karninda bizimki ayaklariyla yuzunu kapamisti .
Canım benim dr da unutuyor . Kayıt etmiyorlarda o yüzdencnm benimde guzel gecti muanem cok sukur bjz kilo boyu unuttuk sormayi muhtemeln 1500 olmustur bizimde gostermedi gendini bâya ugrastj doktor gostermedi 2 hafta sonraya yine randovu verdi doktorum cok yogun bazen kendi soylediginude unutuyor
Cnm bizim dr un verdiği fotograflarda kenarda kilo boy yazıyor hep unutsamda oradan takip ediyorumCanım benim dr da unutuyor . Kayıt etmiyorlarda o yüzden
hadi masalah cnm saglikla dogururz insalhBiz dr dan geldik 31+2 olduk kizcem 1750 oglus 1650 olmus boylari da 40 cm sulari iyi gelisimleri iyi dedi rahim agzi kapali acil bi durum olmazsa 1 yada 2 mayis ta alicam dedi 2hafta sonra tekrr.cagrdi
Rapor nasil alcaksin sorununuz nedir? Cider var uye okursan 5.650 ye dusuyolarBana ilaç hariç 6250 denildi.ilacta raporla alicam..sizlerin beden 10 bin civarında sasirdim
kotü haber derken tuymadimi bebek bisey yapmiyosun cok sadece yatip dinleniyon belli bi zamana kadar rabbim inşalh en kisa zamanda nasip edr yas kac cnmMerhaba hanimlar hamile anneleri tebrik ederim saglicakla kucagina alirsiniz insallah. Ben cuma kotu haberi aldim cok kotuyum dokunsaniz aglayacagm acibadem kayseride denedik... transferden sonra neler yaptiniz ben nerde hata yaptim.. yoksa 3. Gun cb kalite embriyoydu o yuzden midir anlamadm . Aranizda bulent tiras tan olumlu sonuc alan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?