Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Iyi aksamlar.kizlar .dun muayenemuz vardi gelisimi gayet iyi.1530.kilomiz boyumuz 38. Ama makat gelis.sizlerin durusu nasil anne karninda bizimki ayaklariyla yuzunu kapamisti .
cnm benimde guzel gecti muanem cok sukur bjz kilo boyu unuttuk sormayi muhtemeln 1500 olmustur bizimde gostermedi gendini bâya ugrastj doktor gostermedi 2 hafta sonraya yine randovu verdi doktorum cok yogun bazen kendi soylediginude unutuyor

Canım soluna yat genelde. Bebeğe giden kan akımı en çok sol yan yatınca olur. Tansiyonun düşükmüş diye özellikle dikkat et buna ve bol bol su iç sıvı al
Birde ben tek tarafli ytamiorum canım. Gece surekli yön degistiriyorum .Bazen de kasiliyorum dönerken

Oo ultrasonda bile simdiden benzetildi ise degmeyin keyfine tabi bizim de dün kontrolumuz vardı. 1280 olmuş kuzum

Canim sezeryan kısmına ve gecelik kismina yorum yapamam ama oda için çok erken . 2 yil ayni yatak 2 yıl ayni oda ve 4 yaşında oda ayrımı. Anadolu pedagojisi mantıklı geliyor bana

Birde sanırım sezeryan icin pijama daha cazip gibi

kizlar vucutlarinizda yirtilma oldumu benim göguslerimde cok olmus bunsabhta karnimin alt kisminda farkettim yirtilmalar once yoktu vucudm beyaz oldugu icin baya kipkirmizi duruyor cuzgiler ve sanirm gitmoyomusta dogumdan sonra
Canim benim gglerimde kilo aldigimda da olmuştu. Ama gibegimde yok oglumdada yoktu

Iyi aksamlar.kizlar .dun muayenemuz vardi gelisimi gayet iyi.1530.kilomiz boyumuz 38. Ama makat gelis.sizlerin durusu nasil anne karninda bizimki ayaklariyla yuzunu kapamisti .
Bizim kontrol dundu canım. Kilomuz 1280 di .maşallah bebeğine. Benim oglum 3600 doğmuştu. Bu daha zayıf doğacak gibi . Sağlık sihhatle dogsunlar inşallah. Durusu konusinda birşey soylemedi

cnm benimde guzel gecti muanem cok sukur bjz kilo boyu unuttuk sormayi muhtemeln 1500 olmustur bizimde gostermedi gendini bâya ugrastj doktor gostermedi 2 hafta sonraya yine randovu verdi doktorum cok yogun bazen kendi soylediginude unutuyor
Canım benim dr da unutuyor . Kayıt etmiyorlarda o yüzden

Kızlar hepinize hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kocağınıza alın inşalla, benimde transfer yapıldı umarım burada sizlerle sohbet eder deneyimlerimizden faydalanırım

Biz dr dan geldik 31+2 olduk kizcem 1750 oglus 1650 olmus boylari da 40 cm sulari iyi gelisimleri iyi dedi rahim agzi kapali acil bi durum olmazsa 1 yada 2 mayis ta alicam dedi 2hafta sonra tekrr.cagrdi

Merhaba arkadaşlar. Bende 13 sene sonra 3. Deneme sonunda bi erkek tüp bebek annesi oldum. ALLAH evlat kokusunu tattırmayı nasip etti en sonunda. 2 hafta sonra 1 yaşına girecek oğlum. ALLAH sabreden emek harcayan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

Merhaba hanimlar hamile anneleri tebrik ederim saglicakla kucagina alirsiniz insallah. Ben cuma kotu haberi aldim cok kotuyum dokunsaniz aglayacagm acibadem kayseride denedik... transferden sonra neler yaptiniz ben nerde hata yaptim.. yoksa 3. Gun cb kalite embriyoydu o yuzden midir anlamadm . Aranizda bulent tiras tan olumlu sonuc alan var mi?

kotü haber derken tuymadimi bebek bisey yapmiyosun cok sadece yatip dinleniyon belli bi zamana kadar rabbim inşalh en kisa zamanda nasip edr yas kac cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…