Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

29 yasindaym.canm.cok uzuluyorum gozlerimden boncuk boncuk yaslar gidiyor ocim yaniyor
Uzulmemek elde degil tabi haklisin canim Allah en kisa zamanda hayrlisiyla senide muradina erdirsin bizleri de insallh umudunu sakin yitirme ve Allaha sigin en hayrlisini en dogru zamanini o bilir 29 yas cok degil bende 28 yasindayim seninde bidahaki sefere olur insallah 5.gun embrysuydu benimkiler 5.gun emb tutma sansi daha yuksek diyolar ama olmucaksa 5.gun de olmuyo kismet bide kendinde neden hata ariyosun tatlim sen drunu dinle ilaclarinı duzenlı kullan gerisini de dediğim gibi Allaha bırak bulent trasa gelınce ben istbbahceci de engin orala yaptirdim ilk deneme tuttu çok sukur darısı basına arkadasım

Cok tesekkur ederim sizde.sorun erkek faktoru mu ne kadar tuttu ilaclar haric

29 yasindaym.canm.cok uzuluyorum gozlerimden boncuk boncuk yaslar gidiyor ocim yaniyor
canim uzulme vardir herseyde bi hayir insallah en kisa zamanda yavruana kavusursun duani dilinde dusurme zor ve sitresli bi surec rabbim herkese yardim etsin ilaclarinj duzenli kullan sitresten uzak olmaya calis diyecem ama oda zor biraz biliyom insalh bidaha yaptiginda 2 kizlerin olur saglikli sihatli off offf ne bilem herseymi kadinlar uzerinde biter ya Allah yardimcimiz olsun

ben de yeni başladım tedaviye allah tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın.
2 gündür sıkıntı içideyim yarını iple çekiyorum eşimin semen analizi sanırım yine çok kötü netten baktığım ve yıllardır gide gele öğrendiğim kadarıyla

Merhaba kızlar şuan tecrübeli olarak size bir şey sormak istiyorum ben jelden sonra baya bi yürüyorum ama bir kaç saat sonra olsada çamaşırıma baya geliyor, korkuyorum hatta jel midir diye pıhtı beyaz jel sanırım sizinde öyle mi?

Canım sorun neydi? İlk denemen mi

Canım sorun neydi? İlk denemen mi
evet canım ilk denememiz olacak.
bende PKO mevcut ayrıca tsh:5.22
eşime sperm analizi yaptırmadan önce 3 kez çatlatma iğnesiyle gebe kalmaya çalıştım sonuç alınamayınca eşime test yaptırdık ve sperm sayısı çok düşük bulundu.tüp bebek önerildi.bu arada 5 yıllık evliyim.

BAZAL DEĞERLENDİRME
abstinans süresi: 3 gün
viskozite: visköz
ph: yok
volum: 5.5ml
sperm sayısı: 4m
top. sperm sayısı: 22m
total motilite: %22
ileri hareketli: %2
yavaş ileri hareketli: %10
yerinde hareketli: %10
hareketsiz: %78
vitalite: yok
normal morfoloji: 0
aglutinasyon: yok
lökasit: <1m
yuvarlak hücre: <5m
TPMSS: 0.44
NM-TPMSS: yok

HAZIRLIK SONRASI(SWİM-UP)

volüm: 0.5ml
sperm sayısı: 2.0
top. sperm sayısı: 1.00
total motilite: %45
ileri hareketli: %5
yavaş ileri hareketli: %20
yerinde hareketli: %20
hareketsiz: %55
TPMSS: 0.05m

MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME(%)

normal: 0
amorf baş: 65
hafif: 3
şiddetli: 62

akrozomal: 22
akrozomal şekil bozukluğu: 6
irregular akrozomal dağılımı: 6
akrozomal kist: 5
akrozomal vakuol: 5

nüklear: 24
nüklear şekil bozukluğu: 7
diadem: 3
nüklear kist: 5
nüklear vakuol: 7
ridged: 2

round head: 1
pin head: 1
tapered: 1
abaksiyel implantasyon: 1
head-base vakuol: 1
parsiyel separasyon: 1
diğer: 10

büyük baş:5
küçük baş: 6
uzun baş: 3
çoklu baş: 3
serbest baş: 2
normal: 1
anormal: 1

sitoplazmik droplet: 4
boyun-orta kısım: 4
kinked: 1
segm. mitokondriyel aplazi: 1
mitokondriyel kayıp: 1
kırık boyun: 1

kuyruk: 8
çift kuyruk: 1
tail stump: 1
dag efekti: 2
kıvrık kuyruk: 1
kısa kuyruk: 1
uzun kuyruk: 1
kalın kuyruk: 1

Canım hiç sperm olmayanın bile oluyor, sıkıntı yapma çok herşeyi güzel düşün, eşine keçiboynuzu kürü yap,bizim sayıyı artırdı canım, bi ilaç daha vardı eşim kullandı ama adını unuttum, yani çözümü olmayan şeyler değil şükür önce moral canım güzel düşün,

çok yıpratıcı bir süreç gerçekten ben önceleri hep kendimde aradım sorunu keşke en baştan eşimi de götürseydim şimdiye kadar belki de hasretime kavuşmuş olurdum.
ailesi birazda sendendir bizde çocuğu olmayan yok diye diretti o yüzden geç kaldık

ne kürler denedim nelerle besledim geçen yıl daha iyiydi sonuçları gitgide düşüyor

Canım ilk bebek istiyoruz olmuyor diye dr gidince eşinden de sperm testi istemeleri lazımdı, dediğim gibi hiç sperm olmasa bile artık ameliyatla sperm alıyorlar,ayrıca eşinin sayısı git gide düşüyorsa strestendir,sana büyük iş düşüyor erkekler belli etmiyor ama onlar kendileriyle ilgili sorun olunca daha hassas oluyorlar, sizin birliğiniz desteğiniz çok önemli canım güzel düşün

inşallah canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve desteğin için

Canım ayrıca, tüp bebek yaptıracağın hastane ve dr iyi seçmen lazım, neredesin sen?

istanbul avrasya hastanesi mehmet koç la görüştüm.adetimin 2. gününü bekliyorum.
İyidir inşallah canım, hiç fikrim yok ben Adamadayım, benim eşimde de morfoloji sıfır, sayı da düşüktü şükür 11 yumurta toplandı 2 transfer 2 dondurduk, inan canım hiç korkma ayrıca zaten spermle ilgili sorunlarda mikro-chip öneriyorlar onu muhakkak yaptır inşallah gittiğin yerde vardır bu uygulama yoksa orada yaptırma derim çünkü en iyi sperm seçilmeli canm herşeyi sor, araştır öğren öyle devam et bilinçli olunca her şey inanki daha rahat ve kolay, bana da herşeyi sorabilirsin,benim de transfer oldu bekliyorum inşallah nasip olur hepimize

hadi inşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben bu adamı da çok araştırdım bir makalesinde sperm sayısı 0 olan bir hastasının tese yöntemiyle testislere girerek bulduğu 3 spermle gebe kalabildiğini yazmıştı.bu bana umut oldu tercihimi de etkiledi.bu sitede de ona yaptıranların yorumları olumluydu.bakalım nasip inşallah olur

Çok iyi canım öyleyse, inşallah canım güzel haberlerini görür,duyarız

Amin canm saolsn bi tanecik dondurulmusum var kendimi toparlaym da alcam yavrumu insallah kucaguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…