Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Muayne ucretı ekstra tahliller gebelik takıbı vs dogumu da eklersem benimde 20 bin diyebiliriz ilaclarla birlikte 10 bin oldu cunku benım de raporum yok
Erkek faktorunde cok iyi yapmissinz bikac merkezde vakit harcamaktansa bi kerede verilir sonuc guzel olsun senin sonucun guzel olmus darısı benm basima

Erkek faktorunde cok iyi yapmissinz bikac merkezde vakit harcamaktansa bi kerede verilir sonuc guzel olsun senin sonucun guzel olmus darısı benm basima
Aynen canım once sperm analızı sonra sperm dondurduk asılama falan zaman ve para kaybı olur dedı dr dırek mikro enj tup bebek dedi bizde dinledik 4 tane de embryomuz var dondurduk onları da inşallah ihtiyacımız olmaz tekrar ve darısı başına canım

Dondurulmus embriyo mu transfer ettiler bahceci hep oyle yapyrmus sanirim

Tatlım benim de 3 gün embriyoşuydu doktorum ısrarla beşinci güne gidelim çok guzel gelisiyorlar dedi ama ben işten dolayi bikere izin almıştım bida alamazdım bundan dolayı 3 gün koyulmasını istedim ve koydu su an 5+1 günlük hamileyim yarın keseyi gorcez ben 24 yasindayim transferimin 7 ci günü hissettim onu ve test yaptım pozitif ti kanda ve değer git gide attı bence üçüncü günle alakası yok veren rabbim kısmeti varsa veriyo sen umudunu kaybetme bir gün olacağına inan ve hiç uzmë o tatlı canını rabbim buyuk

Merhaba sayfayı yeni keşfettim tüp bebekle ilgili kafamda cok sorular var yardımcı olabilir misiniz? Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var çünkü. ..

Canım Allah inş en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip eder

Dondurulmus embriyo mu transfer ettiler bahceci hep oyle yapyrmus sanirim
Soyle o bahcecıyle alakalı degılde hastann durumu ve dr la alakalı ymrta toplandı embrylr olustu ama benm drum 1 ay rahmı dinlendirmek istedi transfer icin bu sebeple embrylar donduruldu sonuc olarak evet dondurulmus transfer edıldı

Tesekkurler sayfayi kullanmayi tam anlamiyla ogrenemedim bi yanlisim olursa simdiden affedin. Birde bu yazdiklarimiz facebook ortaminda gorulmuyo degilmi once ondan emin olmam lazim

Tebrik ederim canm saglicakla kucagina alirsin insallah. Transferde. Sonra hemen ise mi basladn?

Yok canım bu yazdıklarımız sadece burada gorunuyo rahat ol tatlım
Tamam saol canım . Benim sıkıntım belli olduğu gibi tüp bebek 2 3 ay önce kontrol icin dr a gittim bende hic bir problem cikmadi esimden sperm tahlili istediler ve spermleri cok dusuk cikti ve tup bebege yonlendirildik. Ama ben cok uzuldugum icin uzun suredir arastirma yapiyorum ve kafam cok karisti tecrubeli birilerinden bilgi almak daha iyi gelecek sanirim

Once insan inanmak istemiyo ama caresiz bi durum degil cok sukur benimde esimde sperm azlıgı ve morfolojı sıfırdı ama bak cok sukur ilk denemede pozıtıfı gorduk sen oncelıkle umıtsızlıge kapılma moralını vede esınn moralını yuksek tut

Ama soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyo

Ama soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyo
Zeytin yaglı havuc suyu kuru ve keci boynuzu kuru yapabılırsın ve eşin sigara içiyosa bırakması cok faydalı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…