- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
Bizim de 5000 e yakin tuttu cok ta pahali degilmis ben 20.000 falan duymustm daErkek faktoruydu canım evet yani ilaclar haric 5 bin falan tuttu
Muayne ucretı ekstra tahliller gebelik takıbı vs dogumu da eklersem benimde 20 bin diyebiliriz ilaclarla birlikte 10 bin oldu cunku benım de raporum yokBizim de 5000 e yakin tuttu cok ta pahali degilmis ben 20.000 falan duymustm da
Erkek faktorunde cok iyi yapmissinz bikac merkezde vakit harcamaktansa bi kerede verilir sonuc guzel olsun senin sonucun guzel olmus darısı benm basimaMuayne ucretı ekstra tahliller gebelik takıbı vs dogumu da eklersem benimde 20 bin diyebiliriz ilaclarla birlikte 10 bin oldu cunku benım de raporum yok
Aynen canım once sperm analızı sonra sperm dondurduk asılama falan zaman ve para kaybı olur dedı dr dırek mikro enj tup bebek dedi bizde dinledik 4 tane de embryomuz var dondurduk onları da inşallah ihtiyacımız olmaz tekrar ve darısı başına canımErkek faktorunde cok iyi yapmissinz bikac merkezde vakit harcamaktansa bi kerede verilir sonuc guzel olsun senin sonucun guzel olmus darısı benm basima
Dondurulmus embriyo mu transfer ettiler bahceci hep oyle yapyrmus sanirimAynen canım once sperm analızı sonra sperm dondurduk asılama falan zaman ve para kaybı olur dedı dr dırek mikro enj tup bebek dedi bizde dinledik 4 tane de embryomuz var dondurduk onları da inşallah ihtiyacımız olmaz tekrar ve darısı başına canım
Tatlım benim de 3 gün embriyoşuydu doktorum ısrarla beşinci güne gidelim çok guzel gelisiyorlar dedi ama ben işten dolayi bikere izin almıştım bida alamazdım bundan dolayı 3 gün koyulmasını istedim ve koydu su an 5+1 günlük hamileyim yarın keseyi gorcez ben 24 yasindayim transferimin 7 ci günü hissettim onu ve test yaptım pozitif ti kanda ve değer git gide attı bence üçüncü günle alakası yok veren rabbim kısmeti varsa veriyo sen umudunu kaybetme bir gün olacağına inan ve hiç uzmë o tatlı canını rabbim buyukMerhaba hanimlar hamile anneleri tebrik ederim saglicakla kucagina alirsiniz insallah. Ben cuma kotu haberi aldim cok kotuyum dokunsaniz aglayacagm acibadem kayseride denedik... transferden sonra neler yaptiniz ben nerde hata yaptim.. yoksa 3. Gun cb kalite embriyoydu o yuzden midir anlamadm . Aranizda bulent tiras tan olumlu sonuc alan var mi?
Tabiki bol su ve sıvı almak (özellikle su) tansiyonu yükseltir eğer sıvı azlığına bağlı iseSu ve sıvının tansiyon dusuklugunefaydasi oluyor mu canim . Bilmiyordum ben
Maşallah kuzucuklaraBiz dr dan geldik 31+2 olduk kizcem 1750 oglus 1650 olmus boylari da 40 cm sulari iyi gelisimleri iyi dedi rahim agzi kapali acil bi durum olmazsa 1 yada 2 mayis ta alicam dedi 2hafta sonra tekrr.cagrdi
Canım Allah inş en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip ederMerhaba hanimlar hamile anneleri tebrik ederim saglicakla kucagina alirsiniz insallah. Ben cuma kotu haberi aldim cok kotuyum dokunsaniz aglayacagm acibadem kayseride denedik... transferden sonra neler yaptiniz ben nerde hata yaptim.. yoksa 3. Gun cb kalite embriyoydu o yuzden midir anlamadm . Aranizda bulent tiras tan olumlu sonuc alan var mi?
Soyle o bahcecıyle alakalı degılde hastann durumu ve dr la alakalı ymrta toplandı embrylr olustu ama benm drum 1 ay rahmı dinlendirmek istedi transfer icin bu sebeple embrylar donduruldu sonuc olarak evet dondurulmus transfer edıldıDondurulmus embriyo mu transfer ettiler bahceci hep oyle yapyrmus sanirim
Hosgeldın canım tabiki elimizden geleni yaparız burda hepımız aynı kaderı paylasıyoruzMerhaba sayfayı yeni keşfettim tüp bebekle ilgili kafamda cok sorular var yardımcı olabilir misiniz? Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var çünkü. ..
Amin canm Allah razi olsunCanım Allah inş en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip eder
Yok canım bu yazdıklarımız sadece burada gorunuyo rahat ol tatlımTesekkurler sayfayi kullanmayi tam anlamiyla ogrenemedim bi yanlisim olursa simdiden affedin. Birde bu yazdiklarimiz facebook ortaminda gorulmuyo degilmi once ondan emin olmam lazim
Tebrik ederim canm saglicakla kucagina alirsin insallah. Transferde. Sonra hemen ise mi basladn?Tatlım benim de 3 gün embriyoşuydu doktorum ısrarla beşinci güne gidelim çok guzel gelisiyorlar dedi ama ben işten dolayi bikere izin almıştım bida alamazdım bundan dolayı 3 gün koyulmasını istedim ve koydu su an 5+1 günlük hamileyim yarın keseyi gorcez ben 24 yasindayim transferimin 7 ci günü hissettim onu ve test yaptım pozitif ti kanda ve değer git gide attı bence üçüncü günle alakası yok veren rabbim kısmeti varsa veriyo sen umudunu kaybetme bir gün olacağına inan ve hiç uzmë o tatlı canını rabbim buyuk
Tamam saol canım . Benim sıkıntım belli olduğu gibi tüp bebek 2 3 ay önce kontrol icin dr a gittim bende hic bir problem cikmadi esimden sperm tahlili istediler ve spermleri cok dusuk cikti ve tup bebege yonlendirildik. Ama ben cok uzuldugum icin uzun suredir arastirma yapiyorum ve kafam cok karisti tecrubeli birilerinden bilgi almak daha iyi gelecek sanirimYok canım bu yazdıklarımız sadece burada gorunuyo rahat ol tatlım
Once insan inanmak istemiyo ama caresiz bi durum degil cok sukur benimde esimde sperm azlıgı ve morfolojı sıfırdı ama bak cok sukur ilk denemede pozıtıfı gorduk sen oncelıkle umıtsızlıge kapılma moralını vede esınn moralını yuksek tutTamam saol canım . Benim sıkıntım belli olduğu gibi tüp bebek 2 3 ay önce kontrol icin dr a gittim bende hic bir problem cikmadi esimden sperm tahlili istediler ve spermleri cok dusuk cikti ve tup bebege yonlendirildik. Ama ben cok uzuldugum icin uzun suredir arastirma yapiyorum ve kafam cok karisti tecrubeli birilerinden bilgi almak daha iyi gelecek sanirim
Ama soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyoOnce insan inanmak istemiyo ama caresiz bi durum degil cok sukur benimde esimde sperm azlıgı ve morfolojı sıfırdı ama bak cok sukur ilk denemede pozıtıfı gorduk sen oncelıkle umıtsızlıge kapılma moralını vede esınn moralını yuksek tut
Zeytin yaglı havuc suyu kuru ve keci boynuzu kuru yapabılırsın ve eşin sigara içiyosa bırakması cok faydalı olur canımAma soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?