Teşekkür ederim iyi dileklerin için amin 3 ncu gunu başladım ve egilip kalktım ama en başından beri olacak diye bi hiş vardı yani onu hissediyordum gerçekten farklı bi hiş ti çok şükür oldu yarını iple çekiyorum keseyi de görelim de hayirlisiylaTebrik ederim canm saglicakla kucagina alirsin insallah. Transferde. Sonra hemen ise mi basladn?
hayırlısı ile olsun canm. ılk bebeğin mi?Teşekkür ederim iyi dileklerin için amin 3 ncu gunu başladım ve egilip kalktım ama en başından beri olacak diye bi hiş vardı yani onu hissediyordum gerçekten farklı bi hiş ti çok şükür oldu yarını iple çekiyorum keseyi de görelim de hayirlisiyla
Hayır ikinci ilki normal oldu kendiliğinden sonradan esimde sorun çıktı Sperm sayısı azdı ondan yaptıkhayırlısı ile olsun canm. ılk bebeğin mi?
sağlıcakla kucağına alrsn canm. ben cok stre yaptım cok agladm olmayacak diye tutmaz dıye salak gibi... bundan sonrakınde cok daha rahat oalcagm allah ızın verrseHayır ikinci ilki normal oldu kendiliğinden sonradan esimde sorun çıktı Sperm sayısı azdı ondan yaptık
Sigara yada icki kullanmiyoruz ikimizde . Aktardan caksir suyu aldık onu kullanıyor simdiZeytin yaglı havuc suyu kuru ve keci boynuzu kuru yapabılırsın ve eşin sigara içiyosa bırakması cok faydalı olur canım
Sizde problem ne canimsağlıcakla kucağına alrsn canm. ben cok stre yaptım cok agladm olmayacak diye tutmaz dıye salak gibi... bundan sonrakınde cok daha rahat oalcagm allah ızın verrse
esımde morfolojı sorunu var canmSizde problem ne canim
7.haftada duyduk biz canimKizlar kalp atisini kacinci haftalarinizda almistiniz ?
7.5 haftalıkken 8. Haftanın içinde duyduk canımKizlar kalp atisini kacinci haftalarinizda almistiniz ?
Eşin ürolojiye gözükse iyi olur canım en iyi tedavi orda verilir yapılabilecek bişey varsa önerir belki ilaç tedavisi verir canım keçi boynuzu iyi diye duymuştumAma soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyo
İnş pozitif sonuç alırsın canımMerhaba , benim ikinci denemem 2 tsne 5. Gün embriyosu transfer esildi ,bugün 6. Gün zaman geçmek bilmiyo ,karnımda şişkinlik var gerginlik ama niye bilmiyprum ,kasıklarımda ağrıyo adet olmak istemiyorum
Ay icim rahatladi canim gecen hafta gttigimde keseyi gorduk 6.haftaya yeni grmistik kalp atisi yoktu doktorda haftaya geldiginzde duyariz dedi bende kafaya takiyordum7.5 haftalıkken 8. Haftanın içinde duyduk canım
Ben iki gebeliğimde de 5.5 haftalıkken 6. Haftanın içinde keseyi, 7.5 haftalıkken 8. Haftanın içinde de kalp atışını duydum canım darısı başına inş güzel düşün güzel olsunAy icim rahatladi canim gecen hafta gttigimde keseyi gorduk 6.haftaya yeni grmistik kalp atisi yoktu doktorda haftaya geldiginzde duyariz dedi bende kafaya takiyordum
Peki tup bebek sureci nasil basliyo neler yapiliyo biraz anlatabili4 misinEşin ürolojiye gözükse iyi olur canım en iyi tedavi orda verilir yapılabilecek bişey varsa önerir belki ilaç tedavisi verir canım keçi boynuzu iyi diye duymuştum
Onun faydası oluyo canım bende içrdim normalde yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyordu tup bebek yapcaz imiz zaman yaptı doktor 6 milyona yükselmiştir canlılıkSigara yada icki kullanmiyoruz ikimizde . Aktardan caksir suyu aldık onu kullanıyor simdi
Surec nasil basliyo ben henuz tup bebege basliyamiycam ama yapmam gereken on hazirlik varmi pekiOnun faydası oluyo canım bende içrdim normalde yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyordu tup bebek yapcaz imiz zaman yaptı doktor 6 milyona yükselmiştir canlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?