Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Tebrik ederim canm saglicakla kucagina alirsin insallah. Transferde. Sonra hemen ise mi basladn?
Teşekkür ederim iyi dileklerin için amin 3 ncu gunu başladım ve egilip kalktım ama en başından beri olacak diye bi hiş vardı yani onu hissediyordum gerçekten farklı bi hiş ti çok şükür oldu yarını iple çekiyorum keseyi de görelim de hayirlisiyla

hayırlısı ile olsun canm. ılk bebeğin mi?

Ama soyle bir problemim var benim suan tup bebek yapmak icin maddi imkanim yok esimin sperlerini yukseltmek icin neler yapabilirim . 3 yillik evliyim ve artik anne olmak istiyorum ama hem saglik hmde maddiyat buna izin vermiyo
Eşin ürolojiye gözükse iyi olur canım en iyi tedavi orda verilir yapılabilecek bişey varsa önerir belki ilaç tedavisi verir canım keçi boynuzu iyi diye duymuştum

Merhaba , benim ikinci denemem 2 tsne 5. Gün embriyosu transfer esildi ,bugün 6. Gün zaman geçmek bilmiyo ,karnımda şişkinlik var gerginlik ama niye bilmiyprum ,kasıklarımda ağrıyo adet olmak istemiyorum

Merhaba , benim ikinci denemem 2 tsne 5. Gün embriyosu transfer esildi ,bugün 6. Gün zaman geçmek bilmiyo ,karnımda şişkinlik var gerginlik ama niye bilmiyprum ,kasıklarımda ağrıyo adet olmak istemiyorum
İnş pozitif sonuç alırsın canım

Ay icim rahatladi canim gecen hafta gttigimde keseyi gorduk 6.haftaya yeni grmistik kalp atisi yoktu doktorda haftaya geldiginzde duyariz dedi bende kafaya takiyordum
Ben iki gebeliğimde de 5.5 haftalıkken 6. Haftanın içinde keseyi, 7.5 haftalıkken 8. Haftanın içinde de kalp atışını duydum canım darısı başına inş güzel düşün güzel olsun

Sigara yada icki kullanmiyoruz ikimizde . Aktardan caksir suyu aldık onu kullanıyor simdi
Onun faydası oluyo canım bende içrdim normalde yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyordu tup bebek yapcaz imiz zaman yaptı doktor 6 milyona yükselmiştir canlılık

Onun faydası oluyo canım bende içrdim normalde yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyordu tup bebek yapcaz imiz zaman yaptı doktor 6 milyona yükselmiştir canlılık
Surec nasil basliyo ben henuz tup bebege basliyamiycam ama yapmam gereken on hazirlik varmi peki

Kızlar merhabalar. Ayaklı küvet alıp kullanan var mı fiyat ortalaması ve marka yorumları almak isterim. Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…