Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba ? Dün birax açık pembe gibi lekelenme vardı çamaşırımda,yerleşme kanaması olabilir mi

Persembe gunu gidicem canim doktorum haftaya derinden duyariz sonraki hafta tam duyulur dedi allahin izniyle insallah ya
Bende gittiğimde 6+5 gunluk olmuş olcak inşallah güzel ilerler bebislerimiz sağlıklı bi şekilde mide bulantilaar in varmi benim sadec e bulaniyo çıkarmıyorum daha sende durum nedir

hayirli geceler kizlar nasilsiniz insalh hersey yolundadir benim halen kasik ağrilarim devam ediyor kesilip kesilip geliyor ic kasik agrilar

Peki tup bebek sureci nasil basliyo neler yapiliyo biraz anlatabili4 misin
Önce ön görüşme yapıyorsun sonra adetinin 2. Günü başlanıyor tedaviye. Ultrason ve bazı kan tahlilleri hormon vs bakılıyor yumurta geliştirici iğne başlanıyor 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun zamanı gelince uyutulup yunurta toplanıyor eşinden de sperm örneği alınıyor (bir tedavi öncesi bi de yumurtanın toplandığı gün) dış ortamda laboratuarda yumurta ve sperm döllenmeye bırakılıyor ve embriyo oluşuyor ondan 3-5 gün sonra sağlıklı embriyo yada embriyolar anne rahmine transfer ediliyor birkaç gün istirahat ediyorsun sonra biraz biraz hareketleniyorsun bazı ilaçlar kullanıyorsun bu dönemlerde. 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor kandan embriyolar tutunmuş mu gebelik gerçekleşmiş mi diye canım

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba ? Dün birax açık pembe gibi lekelenme vardı çamaşırımda,yerleşme kanaması olabilir mi
Canım doktorunu ara bilgilendir belki önerileri olur ilaç veya iğne verebilir. Aramadıysan yarın ara canım

Kizlar iyi geceler bende wc mesaisinden gece uykusu diye bisey kalmadi 2 saatte bir uyanıyorum bacaklarim da sisiyo 2 gundur iyice agirlastım ben tuz sekeryemiyorm bol su içiyorum ama yinede sistim Allahtan tansiyonum dusuk Allah yardimcimiz olsun 4haftadaha sabretse kuzularim iyi olucak az kaldi

Merhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

ay cnm ya gecmiş olsun sanada meleginede insalh sagliginiza kavusursunuz neden oldu erken dogum insalh ikinizde saglikli bi sekilde hastaneden cikarsinjz uzuldm ya

Canim cok uzuldum .nasil.oldu gebeli.zehirlenmesi mi .benimde ayagimda sislik oluyo. Rabbim sifa versin bebegine ins tez zamanda iyilesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…