Bende senin gbiyim canim keseyi gorduk sira kalp atisinda insallahhh kac haftaliksin ?Kızlar rr keseyi de gorduk çok şükür 10 gün sonra k alp atisları için gitcem Duydum mu rahatlicam inşallah
Hayirlisiyla inşallah duyarız canım 5+2 gunluk senBende senin gbiyim canim keseyi gorduk sira kalp atisinda insallahhh kac haftaliksin ?
Senin ne zaman kalp atış günün6+3canim :))
Persembe gunu gidicem canim doktorum haftaya derinden duyariz sonraki hafta tam duyulur dedi allahin izniyle insallah yaSenin ne zaman kalp atış günün
Bende gittiğimde 6+5 gunluk olmuş olcak inşallah güzel ilerler bebislerimiz sağlıklı bi şekilde mide bulantilaar in varmi benim sadec e bulaniyo çıkarmıyorum daha sende durum nedirPersembe gunu gidicem canim doktorum haftaya derinden duyariz sonraki hafta tam duyulur dedi allahin izniyle insallah ya
Hic bulanmadi daha canimBende gittiğimde 6+5 gunluk olmuş olcak inşallah güzel ilerler bebislerimiz sağlıklı bi şekilde mide bulantilaar in varmi benim sadec e bulaniyo çıkarmıyorum daha sende durum nedir
Önce ön görüşme yapıyorsun sonra adetinin 2. Günü başlanıyor tedaviye. Ultrason ve bazı kan tahlilleri hormon vs bakılıyor yumurta geliştirici iğne başlanıyor 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun zamanı gelince uyutulup yunurta toplanıyor eşinden de sperm örneği alınıyor (bir tedavi öncesi bi de yumurtanın toplandığı gün) dış ortamda laboratuarda yumurta ve sperm döllenmeye bırakılıyor ve embriyo oluşuyor ondan 3-5 gün sonra sağlıklı embriyo yada embriyolar anne rahmine transfer ediliyor birkaç gün istirahat ediyorsun sonra biraz biraz hareketleniyorsun bazı ilaçlar kullanıyorsun bu dönemlerde. 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor kandan embriyolar tutunmuş mu gebelik gerçekleşmiş mi diye canımPeki tup bebek sureci nasil basliyo neler yapiliyo biraz anlatabili4 misin
Gözünaydın canım inş pıtı pıtı kalp atışlarını da duyarsın @Aysemm01 ve senKızlar rr keseyi de gorduk çok şükür 10 gün sonra k alp atisları için gitcem Duydum mu rahatlicam inşallah
Canım doktorunu ara bilgilendir belki önerileri olur ilaç veya iğne verebilir. Aramadıysan yarın ara canımKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba ? Dün birax açık pembe gibi lekelenme vardı çamaşırımda,yerleşme kanaması olabilir mi
Doktoruna danışsaydın canım normal mi diye. Bir önerisi var mı diye danış bencehayirli geceler kizlar nasilsiniz insalh hersey yolundadir benim halen kasik ağrilarim devam ediyor kesilip kesilip geliyor ic kasik agrilar
cnm benim kasiklarim dar ya ben ondan oluyor diye dusunuyom agirlasyikca bole olacak sanirm bu agrilara doktorjm monogram vermisti hayirlisiyla 5 6 hafta daha gorurebilseydik inslahDoktoruna danışsaydın canım normal mi diye. Bir önerisi var mı diye danış bence
Aramadım, öyle mi diyorsun aramalımıyım çok açık pembeydi ve çok azdı belirli belirsiz, korktum ya, yarın arıyımCanım doktorunu ara bilgilendir belki önerileri olur ilaç veya iğne verebilir. Aramadıysan yarın ara canım
ay cnm ya gecmiş olsun sanada meleginede insalh sagliginiza kavusursunuz neden oldu erken dogum insalh ikinizde saglikli bi sekilde hastaneden cikarsinjz uzuldm yaMerhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canim cok uzuldum .nasil.oldu gebeli.zehirlenmesi mi .benimde ayagimda sislik oluyo. Rabbim sifa versin bebegine ins tez zamanda iyilesir.Merhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?