amin cnm ya insalh insalh valla her gun stres yordu artik yani şu mayis bi geleydi cogumuz rahatlardik gene buna ßukür tabiKizlar insallah hayirlisyla atlatirz su donemi. Sag salim dogar yavrularimiz
Canım çok geçmiş olsun . Bebeğin bu sikintili zamanlari atlatır inşallahMerhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Allahim,korumuş canım. İnşallah bebeginide sağlık sihhatle kucağına almk nasip olurEvet gebelik zehirlenmesi yaşadım doğumdan başka çare yoktu artık tansiyonum yükseliyordu idrarda protein atımı giderek arttı çok kötü oldum şu anda yaşadıklarımı tarif edecek kelimeler yok benim hayatım tehlikede allaha şükür ki erken farkettim anlamasam allah korusun bende hayatta olmayabilirdim şu anda. Allah düşmanıma bile vermesin. Herkesi korusun allahım sizleri ve evlatlarınızı ve benim evladımıda inşallah
Iyiki sana bisey olmamis canm.senin hayatin soz konusu .ins atlatirsinz bu.donemiEvet gebelik zehirlenmesi yaşadım doğumdan başka çare yoktu artık tansiyonum yükseliyordu idrarda protein atımı giderek arttı çok kötü oldum şu anda yaşadıklarımı tarif edecek kelimeler yok benim hayatım tehlikede allaha şükür ki erken farkettim anlamasam allah korusun bende hayatta olmayabilirdim şu anda. Allah düşmanıma bile vermesin. Herkesi korusun allahım sizleri ve evlatlarınızı ve benim evladımıda inşallah
Canim cok gecmis olsun odem yuksek tansiyon seker cok onemli arkadslar tuz seker kesinlikle tuketmeyin bol su icin tansiyon seker takibi yapin ayaklarinizi uzatip hatta yukseltip yatin dinlenin arkadasim ciger gelistirici igne yaptirmismiydi drun solunum sikintisi yoksa Allahin izniyle daha cabuk atlatir kilosu tamamlanir kuvozde onemli olan cigerleri rabbim sifa versin tez zamandaEvet gebelik zehirlenmesi yaşadım doğumdan başka çare yoktu artık tansiyonum yükseliyordu idrarda protein atımı giderek arttı çok kötü oldum şu anda yaşadıklarımı tarif edecek kelimeler yok benim hayatım tehlikede allaha şükür ki erken farkettim anlamasam allah korusun bende hayatta olmayabilirdim şu anda. Allah düşmanıma bile vermesin. Herkesi korusun allahım sizleri ve evlatlarınızı ve benim evladımıda inşallah
Zehirlenmeyi farkedince hemen yaptırdı o şekilde iki gece geçirdik etkisi olacaktır inşallah umutluyum allah büyük yiyecek ekmeği varsa bize bağışlar rabbim yoksa zaten 9 aydada doğursam malesefCanim cok gecmis olsun odem yuksek tansiyon seker cok onemli arkadslar tuz seker kesinlikle tuketmeyin bol su icin tansiyon seker takibi yapin ayaklarinizi uzatip hatta yukseltip yatin dinlenin arkadasim ciger gelistirici igne yaptirmismiydi drun solunum sikintisi yoksa Allahin izniyle daha cabuk atlatir kilosu tamamlanir kuvozde onemli olan cigerleri rabbim sifa versin tez zamanda
Canım benim Allah senin ve küçük bebişinin yardımcısı olsun inş güzel güzel gelişir büyür ve annesinin yanına sağlıkla gelir.Merhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Amin canım inşKizlar insallah hayirlisyla atlatirz su donemi. Sag salim dogar yavrularimiz
Allah yardımcın olsun tüm dualarım seninleMerhaba arkadaşlar, güzel haberlerle sizlere yazmak isterdim ama malesef bihaftadır çok kötü günler geçirdim preeklemsi sebebiyle bebeğimi çok erken bi haftada ve çok küçük kiloda mecburen doğurmak kaldm. Bebeğim 870 gr doğdu şuanda küvezde durumu ile ilgili net bir bilgide yok. Cumartesi günü sezeryanla doğum yaptım kendime çok şükür yeni yeni geliyorum ama sizlerden dua istiyorum sadece bebeğimin şu zor günleri bi atlatsın. Rabbimde hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Aynen canim Allahin takdiri onun dedigi olur bizde dua edicez ve umudumuzu kaybetmememiz lazim rabbim senin yavrunu sana bizlerinkinide bize bagislasinZehirlenmeyi farkedince hemen yaptırdı o şekilde iki gece geçirdik etkisi olacaktır inşallah umutluyum allah büyük yiyecek ekmeği varsa bize bağışlar rabbim yoksa zaten 9 aydada doğursam malesef
inalah bisey olmaz cnm hamilesin dikkqt et ama yinede doktorunla konuş bi istersen dinlen kalkma agir is yapma ilaclarinida kullanmayi ihmal etmeKizlar hayirli günler. Bende tup bebek yaptırdım ve hamile olduğunu cumartesi ni günü öğrendim. Transferdwn sonra 10. GÜNÜ KAHVERENGI LEKM GELDI. Salı günü bhcg arttı.doktor normal gidiyor dedi. Dün akşam transferden sonra 15. Gün hafif sulu biraz bembemsi turuncu gibi lekem geldi. Sabah kahverengi leke yine gelmiş. Bel ağrım ara ara çok oluyor.acaba bebişim tutunamiyacak mi. Benim durumun da olan var mi doktoru la yoğun olduğu için gorusemedim daha.
inalah bisey olmaz cnm hamilesin dikkqt et ama yinede doktorunla konuş bi istersen dinlen kalkma agir is yapma ilaclarinida kullanmayi ihmal etme
Canım telefonla yada direk yüz yüze görüş canım önemli olabilir yoğun da olsa kesinlikle görüş bence. İnş herşey yolunda gider canımKizlar hayirli günler. Bende tup bebek yaptırdım ve hamile olduğunu cumartesi ni günü öğrendim. Transferdwn sonra 10. GÜNÜ KAHVERENGI LEKM GELDI. Salı günü bhcg arttı.doktor normal gidiyor dedi. Dün akşam transferden sonra 15. Gün hafif sulu biraz bembemsi turuncu gibi lekem geldi. Sabah kahverengi leke yine gelmiş. Bel ağrım ara ara çok oluyor.acaba bebişim tutunamiyacak mi. Benim durumun da olan var mi doktoru la yoğun olduğu için gorusemedim daha.
Canım telefonla yada direk yüz yüze görüş canım önemli olabilir yoğun da olsa kesinlikle görüş bence. İnş herşey yolunda gider canım
Ben transferin 16. Günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm hemen doktorumu aradım proluton iğne (progestanın depo hali) yaptırdı kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini de yaptırdı bhcg tekrar bakıldı ultrason yapıldı 10 gün istirahat raporu verildi o nedenle en kısa zamanda görüş doktorunla canımTamam canim sagolasin
Ben transferin 16. Günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm hemen doktorumu aradım proluton iğne (progestanın depo hali) yaptırdı kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini de yaptırdı bhcg tekrar bakıldı ultrason yapıldı 10 gün istirahat raporu verildi o nedenle en kısa zamanda görüş doktorunla canım
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve evladına sağlık sıhhat versin inşallah. Minik meleğinde inşallah sağlıkla hayata tutunur. Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet gebelik zehirlenmesi yaşadım doğumdan başka çare yoktu artık tansiyonum yükseliyordu idrarda protein atımı giderek arttı çok kötü oldum şu anda yaşadıklarımı tarif edecek kelimeler yok benim hayatım tehlikede allaha şükür ki erken farkettim anlamasam allah korusun bende hayatta olmayabilirdim şu anda. Allah düşmanıma bile vermesin. Herkesi korusun allahım sizleri ve evlatlarınızı ve benim evladımıda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?