Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Tüp bebek annişleri yardımcı olur musunuz? Bugün transferimin 9. Günü, aşılama ile başlayan gögüsletimde şişlik var, transferden sonra ilk 3/4 gün kasık bel ağrım vardı şimdi hiç bir şeyim yok, sizlerin belirtisi nelerdi yada hiç belirti olmadan gebeliğini öğrenen var mı lüften yardımcı oluuun

Kızlar merhabalar. Bu gün Arda Lembet'e gittim. Bebeğim için 2 hafta buyuk dedi. Cok üzüldüm. Sizce neden?
Canım bunda uzuleceke birsey yok ki . Bebegin haftaligi son adet tarihine gore belirleniyor. Ama ultrasonda boyuna gore gelişimine göre ilerde olabiliyor . Sıkıntılı degil yani uzm kendini

Canım bunda uzuleceke birsey yok ki . Bebegin haftaligi son adet tarihine gore belirleniyor. Ama ultrasonda boyuna gore gelişimine göre ilerde olabiliyor . Sıkıntılı degil yani uzm kendini
Ama Arda Lembet bebeğin iri olmasının istenmediğini, doğan bebeğin tip 1 seker hastalığı riski olacağını söyledi.

Benim transferin 4. günü adet olacak gibi alt karın bölgemde yarım gün süren ağrım transferin 8. Günü kasığımdan bacağıma vuran tek taraflı yarım gün süren ağrım oldu başka hiçbir belirtim olmadı bu gibi belirtilerim tüp bebek öncesi bebek beklerken de oluyordu bazen. Gebelik belirtilerim sık idrara çıkma uyku hali bulantı vs 7-8 haftalıkken başladı. İlk gebeliğimde (kendiliğinden hamile kalmıştım) hiçbir belirtim olmamıştı. Bence belirtilere takılma bir sürü belirtisi olup hamile olmayan yada hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalan çok. İnş bebeğin tutunmuştur sana canım. Test günün ne zaman?

Kızlar merhabalar. Bu gün Arda Lembet'e gittim. Bebeğim için 2 hafta buyuk dedi. Cok üzüldüm. Sizce neden?
Canım sana şeker yükleme testi yapıldı mı? Bazen ölçümler hatalı da gösterebiliyor. İstersen başka güvenilir iyi bi doktora daha görün. Stres yapmamaya çalış canım

P Ploutos canım bebeğin nasıl? Kilosu ve son durumu nedir? İnş herşey yolundadır ve bebişinle sağlıkla taburcu olursunuz

Cevap için çok teşekkür ediyorum pazartesi günü test günüm. İnşallah tutunmuşrur bu sürecin en zoru test gümünü beklemekmiş alt üst oldum

P Ploutos canım bebeğin nasıl? Kilosu ve son durumu nedir? İnş herşey yolundadır ve bebişinle sağlıkla taburcu olursunuz
Ben taburcu oldm evimdeyim ama minik kuzum hastanede kilodan ziyade şu anda solunum sıkıntısı var dün biraz kötüleşti bugün daha iyi rabbim şifa versin inşallah ne diyimki

Kizlar ben artik dogru duzgun yatip uyuyamiyom. Birde yanimda dogum muhabbeti yapanlar olunca gece ha bire onun stresini yasiyorum. Azicik sancim oluyor korkuyom

Kizlar ben artik dogru duzgun yatip uyuyamiyom. Birde yanimda dogum muhabbeti yapanlar olunca gece ha bire onun stresini yasiyorum. Azicik sancim oluyor korkuyom
bende uyayamiyom cnm ya gece 2 saat sabit bi tarafta yatinca kaburgalarim bana batiyor sanki hayirlisiyla gecer insalh

bende uyayamiyom cnm ya gece 2 saat sabit bi tarafta yatinca kaburgalarim bana batiyor sanki hayirlisiyla gecer insalh
Alin benden de o kadar benim bide iki tane bebislerim aynen 2 saatte bir zatn wc ye kalkiyorum uyku periyodu 2 ser saat emzirmeye antreman yapiyoruz kizlar dogumdan sonrada 2 saatte bir emziricez ya bende 33 haftya grdm surekli kendimi ve onlari dinliyorum zaten odem oldum sisim her an dogucaklar diye de cok korkuyorum kaburgalarima dayandilar nefes alamiyorum bazen

Bizim kapı süsümüzde bu sipariş verdim bir haftaya gelecek inşallah

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 57
kizlar ben bu tarz sus fln hic yapmadim dusun muyorumda yani bilmiyom su an tek duauncwm sag salim dogum yapmak belki bu tarz seylerlwn oyalanmak zamn öldurur bizim icin ama

kizlar ben bu tarz sus fln hic yapmadim dusun muyorumda yani bilmiyom su an tek duauncwm sag salim dogum yapmak belki bu tarz seylerlwn oyalanmak zamn öldurur bizim icin ama
Bende senn gibi dusunuyodum ilk baslarda ama zaten zor hamile kalmadikmi belki bidaha cocugumuz okcakmi olmucakmi Allah bilir sonra dedimki ben heves etmiimde kim etsin dedim icimde kalmasin

Bende senn gibi dusunuyodum ilk baslarda ama zaten zor hamile kalmadikmi belki bidaha cocugumuz okcakmi olmucakmi Allah bilir sonra dedimki ben heves etmiimde kim etsin dedim icimde kalmasin
iyi yapmişsin aslinda ben alis verise bile cikamiyom yasak 5 kat merdiven inemem hep dinlenme zorunlugu oldugu icin artik bende dogurduktan sonra baska heveslere yonelirim baskalrinjn alip getirmesinide istemiyom herseyi kendim ugrasil yapmak isterdim ama nasip kismet artik saglik olsun da

Cok ciciymis hic boylesini gormemistim masallah
Cnm tAm bir aydır instagramda bakmadığım süs kalmadı 5-6 tane beğendim en son bu kaldı. Diğerlerini eledim. Aslında gözüm yeseydi keçedende çok güzel seyler yapıyorlar bende yapabilirdim ama kim gidecek samanpazarına . Heryer karışık ve yokuş. Aslında vakit geçirmek için iyi olurduda neyse bakalım. Bugünde ikeadan beşik ve yatak malzemleri aldık. Nette gördüm beğendim çokta ucuz park yataklardan bile ucuzdu. Nevresim takımı yatağı vs derken birde
Cibinlik yapabilirsem güzel olacak. Oda yapmıcam zaten bu beşikte 2 yaşa kadar yatıyormuş ondan sonra bakarız kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…