Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

cnm inşallah sağ sağlim al kucagınada sonrada yapılır bunlar.yatıp dinlenmene bak. Yada keşke keçe falan alıp malzemeyi getiren olsa sende evde .yapabilirsin aslında hemde vakit geçirirsin. Bakın birkaç örnek daha göndereyim size

01_nisan cnm bak şu dala konmuş baykuş aileside çok şirin keçelere ulaşabilirsen ikizler için harika olur kapı süsünün ortasına eklersin. Anne baba ve kız erkek çocuklar

Bende bu besikten aldim cnm daha kurmadik bekliyo kutusunda bidahaki ay ins kurariz ins memnun kaliriz

kizlr ben bugun saglik ocagina gittim ve 72 kilo olmusum 58 klo ile hamile kalmustim daha alirmiyim acaba saglik ocagi yakindi yuruyerk gittim ve eve gelene kadar yorgunluktan oldum bacaklarim cok agriyor tabi bu arada 7 aydir evdn cikmiyom hep dinleniyom baya hamlanmisim sizde durumlar nasil erken dogum yapan arkadaş nasil oldu acaba insalh bebegide kendiside iyidir

Ayy canım ya bende cok dertlıyım 69 kg olmusım ama odemim var benim cok motalım bozuk 52bucukla hamıle kaldm ikiz gebelik 18 kg kadr yolu var ama sımdıden hakkımı tukettm napıcam bilmiyorum ama beden olarak kılo almadm aynı iç dış çamaşırlarımı giyiyorum ama bacaklarım ve karnımm duba gibi

Cnm bende 53 le hamile kaldim simdi 66-67 kiloyu gordum. Bende butun kilo gobek ve goguslere yayildi az biraz kol ve bacakta var. insallah 15 kiloyla tamamlarim dyordum ama sanirim gececek gibi

Gunaydin kizlar verirsinz kilolari onemli.olan bebuslerin sagligi insaAllah. Gece uyutmuyo bebis beni artik.bi o yana.bi bu yana Allahm.esirgesin. yeri daraldi tabi son 7 hafta insaAllah persembe 31 haftadayz

Ben işe devam ediyorum doktorum müsade ederse ve dayanabilirsem 37 hafta dolana kadar çalışmayı istiyorum ağırlaştım hareketler zorlaştı çabuk yoruluyorum ama şükür aktifim yine de. Ben de 58le başlamıştım 72 civarı oldum ben de

Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da kilolar gider inş doğumdan sonra canım

Merhaba arkadaşlar Kilo falan takmayın kafaya sağlığının yerinizle olsun ne güzel 30 haftaları gördünüz çok şükür allah zamanında doğumlar nasip etsin hepinize bende hergün bebeğimi görmeye gidiyorum henüz elle tutulur bi gelişme yok malesef ama kötü olmasın diye dua ediyoruz sadece bakalım iyileşmeye bi başlasa paylaşıcam sizinle hemen dua edin Çağan hamzaman yeter

Canım dualarım seninle Allahım bi an once kavustusun saglıkla sızı

Canım benim inş büyür gelişir ve sağlıkla yanına gelir. Dualarımız seninle

Canım sana doğum gerçekleşmeden önce ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu?

Kizlar 7+3um ve bugun kahverengi akintilarim oldu doktora gttik hemen cok sukur bebis duruyor kalp atisida var doktor dusuk ignesi verdi ve yat dinlen dedi cok korkuyorum basina boyle birsey gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…