iyi yapmişsin aslinda ben alis verise bile cikamiyom yasak 5 kat merdiven inemem hep dinlenme zorunlugu oldugu icin artik bende dogurduktan sonra baska heveslere yonelirim baskalrinjn alip getirmesinide istemiyom herseyi kendim ugrasil yapmak isterdim ama nasip kismet artik saglik olsun da
Evet canım cok guzeller iyi fikir bi deniyeyim01_nisan cnm bak şu dala konmuş baykuş aileside çok şirin keçelere ulaşabilirsen ikizler için harika olur kapı süsünün ortasına eklersin. Anne baba ve kız erkek çocuklar
İnsallah En kısa zamanda birbirinizi kucaklayınBen taburcu oldm evimdeyim ama minik kuzum hastanede kilodan ziyade şu anda solunum sıkıntısı var dün biraz kötüleşti bugün daha iyi rabbim şifa versin inşallah ne diyimki
Bende bu besikten aldim cnm daha kurmadik bekliyo kutusunda bidahaki ay ins kurariz ins memnun kalirizEki Görüntüle 1808129 Eki Görüntüle 1808128
Cnm tAm bir aydır instagramda bakmadığım süs kalmadı 5-6 tane beğendim en son bu kaldı. Diğerlerini eledim. Aslında gözüm yeseydi keçedende çok güzel seyler yapıyorlar bende yapabilirdim ama kim gidecek samanpazarına . Heryer karışık ve yokuş. Aslında vakit geçirmek için iyi olurduda neyse bakalım. Bugünde ikeadan beşik ve yatak malzemleri aldık. Nette gördüm beğendim çokta ucuz park yataklardan bile ucuzdu. Nevresim takımı yatağı vs derken birde
Cibinlik yapabilirsem güzel olacak. Oda yapmıcam zaten bu beşikte 2 yaşa kadar yatıyormuş ondan sonra bakarız kısmet olursa.
Bizde daha dun aldik kutuyla duruyor babamiz haftasonu kuracak insallah. Icinin malzemelerinide yikayip takayim komple ozaman fotosunu gonderirim yine insallahBende bu besikten aldim cnm daha kurmadik bekliyo kutusunda bidahaki ay ins kurariz ins memnun kaliriz
Ayy canım ya bende cok dertlıyım 69 kg olmusım ama odemim var benim cok motalım bozuk 52bucukla hamıle kaldm ikiz gebelik 18 kg kadr yolu var ama sımdıden hakkımı tukettm napıcam bilmiyorum ama beden olarak kılo almadm aynı iç dış çamaşırlarımı giyiyorum ama bacaklarım ve karnımm duba gibikizlr ben bugun saglik ocagina gittim ve 72 kilo olmusum 58 klo ile hamile kalmustim daha alirmiyim acaba saglik ocagi yakindi yuruyerk gittim ve eve gelene kadar yorgunluktan oldum bacaklarim cok agriyor tabi bu arada 7 aydir evdn cikmiyom hep dinleniyom baya hamlanmisim sizde durumlar nasil erken dogum yapan arkadaş nasil oldu acaba insalh bebegide kendiside iyidir
Cnm bende 53 le hamile kaldim simdi 66-67 kiloyu gordum. Bende butun kilo gobek ve goguslere yayildi az biraz kol ve bacakta var. insallah 15 kiloyla tamamlarim dyordum ama sanirim gececek gibikizlr ben bugun saglik ocagina gittim ve 72 kilo olmusum 58 klo ile hamile kalmustim daha alirmiyim acaba saglik ocagi yakindi yuruyerk gittim ve eve gelene kadar yorgunluktan oldum bacaklarim cok agriyor tabi bu arada 7 aydir evdn cikmiyom hep dinleniyom baya hamlanmisim sizde durumlar nasil erken dogum yapan arkadaş nasil oldu acaba insalh bebegide kendiside iyidir
Ben işe devam ediyorum doktorum müsade ederse ve dayanabilirsem 37 hafta dolana kadar çalışmayı istiyorum ağırlaştım hareketler zorlaştı çabuk yoruluyorum ama şükür aktifim yine de. Ben de 58le başlamıştım 72 civarı oldum ben dekizlr ben bugun saglik ocagina gittim ve 72 kilo olmusum 58 klo ile hamile kalmustim daha alirmiyim acaba saglik ocagi yakindi yuruyerk gittim ve eve gelene kadar yorgunluktan oldum bacaklarim cok agriyor tabi bu arada 7 aydir evdn cikmiyom hep dinleniyom baya hamlanmisim sizde durumlar nasil erken dogum yapan arkadaş nasil oldu acaba insalh bebegide kendiside iyidir
Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da kilolar gider inş doğumdan sonra canımAyy canım ya bende cok dertlıyım 69 kg olmusım ama odemim var benim cok motalım bozuk 52bucukla hamıle kaldm ikiz gebelik 18 kg kadr yolu var ama sımdıden hakkımı tukettm napıcam bilmiyorum ama beden olarak kılo almadm aynı iç dış çamaşırlarımı giyiyorum ama bacaklarım ve karnımm duba gibi
Canım dualarım seninle Allahım bi an once kavustusun saglıkla sızıMerhaba arkadaşlar Kilo falan takmayın kafaya sağlığının yerinizle olsun ne güzel 30 haftaları gördünüz çok şükür allah zamanında doğumlar nasip etsin hepinize bende hergün bebeğimi görmeye gidiyorum henüz elle tutulur bi gelişme yok malesef ama kötü olmasın diye dua ediyoruz sadece bakalım iyileşmeye bi başlasa paylaşıcam sizinle hemen dua edin Çağan hamzaman yeter
Orası oyle kıloyu takmıyorum da ödemden şişim onu takıyorumBebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da kilolar gider inş doğumdan sonra canım
Canım benim inş büyür gelişir ve sağlıkla yanına gelir. Dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar Kilo falan takmayın kafaya sağlığının yerinizle olsun ne güzel 30 haftaları gördünüz çok şükür allah zamanında doğumlar nasip etsin hepinize bende hergün bebeğimi görmeye gidiyorum henüz elle tutulur bi gelişme yok malesef ama kötü olmasın diye dua ediyoruz sadece bakalım iyileşmeye bi başlasa paylaşıcam sizinle hemen dua edin Çağan hamzaman yeter
Canım sana doğum gerçekleşmeden önce ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu?Merhaba arkadaşlar Kilo falan takmayın kafaya sağlığının yerinizle olsun ne güzel 30 haftaları gördünüz çok şükür allah zamanında doğumlar nasip etsin hepinize bende hergün bebeğimi görmeye gidiyorum henüz elle tutulur bi gelişme yok malesef ama kötü olmasın diye dua ediyoruz sadece bakalım iyileşmeye bi başlasa paylaşıcam sizinle hemen dua edin Çağan hamzaman yeter
Evet vurulmuş belirtiler başlayınca hemen vurdular AllahtanCanım sana doğum gerçekleşmeden önce ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?