Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))

Üzüldüm canım...Şimdi aklım karıştı daha çok...Genetik testler temizse nasıl bebekte anomali oluyor??? Bizimde sorun morfoloji ama embrio olduktan ve gebelik oluştuktan sonra spermin hiçbir hükmü kalmıyormuş..Bunu rahatlkla söyleyebiliyorum çünkü sormadığım tüp bebek doktoru kalmadı:)) Donmuşlara PGT olmuyormuş ..Zaten - 70 dereceden çözünürken bozulmaya uğruyolar bide PGT yapılamıyormuş...Bide ağzıma almak istemiyorum ama donmuşlarda düşük şansı daha çokmuş...O zaman bu kromozom testinin de bi hükmü yok desene...

Gözdem bizden alınan kan testlerinde bizim herhangi bir genetik hastalığımız olmadığı ortaya çıktı. Eğer çıksaydı bunu düşükle ilişkilendirebilrdik ama çıkmadı. Zaten 3 aydan önceki düşüklerin çoğu bebekteki anomalilerden kaynaklanıyormuş. Bu normal çiftler için de geçerli. Her 5 gebeliği biri düşükle sonuçlanıyor. Bu tamamen rastlantısal bir durum. Doğal seleksiyon aslında, vücut hatalı döllenmeyi atıyor. Çünkü döllenme sırasında birşeyler ters gidiyor ve embriyo sağlıksız oluyor. Bu diğer embriyolarımızda da aynı sorun olacağını göstermiyor ama ben morfolojiden şüpheleniyorum. Sağlıksız sperm seçildiyse döllense bile düşükoluyormuş çünkü.

Özlem embrioların kaçıncı gün ve kaçıncı kaliteydi??? Benimkiler 5. gün ve AA yani 1. kaliteydi..Eğer sağlıksız sperm olsaydı embriolar bu hale gelebilir miydi???

Gözdem embriyolarım 5. gün ve 1. kaliteydi. Ebriyoloğum çok iyi olduklarını söylemişti. Ama sana şunu söyleyeyim, embriyoların dış görüşüne bakarak sağlıklı olup olmadıkları anlaşılmıyormuş. Yani sağlıksız embriyolar bile hızlı gelişebiliyor sonra gelişimleri durabiliyor. Ama sakın tüm embriyolarının sağlıksız olduğunu düşünme, bizimki biraz da şansızlık işte.

Duların için allah razı olsun canım bende sana dua ediyorum allahım kabul ederse rabbim mucizeni sana bağışlasın inşallah birlikte sağlıklı ve uzun ömürlür yıllar diliyorum.

Kader arkadaşlarım bende 2 hafta evvel ilk tüp bebek denememden malesefki negatif sonuç aldım.5 tane donmuşum var 1.kalite blast embriyolar ilkide öyleydi ama tutunmadı dr tek şanssızlığımızın yasa gereği tek embriyo transferi denildi.2. denemeyi kısmetse aralıkta yapacağız beylikdüzü medicana yaşım 29 sorunumuz erkek infertilite morfoloji 0
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın AMİNNNN

Merhaba, pazartesi günü (18 Ekim) dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşecek.Temmuz ayında tedaviye başladık, sorun eşimden kaynaklı, ben de hiç bir sorun yoktu ama ohss oldum ve transferim iptal edildi.9 embriyomuz donduruldu.pazartesi çözdürülcek teker teker.umarım çözdürürken fazla kaybımız olmadan kaliteli embriyo elde ederler.dondurulmuşlarla şans azalıyormuş, o yüzden kendimi fazla kaptırmak istemiyorum.umarım şansım yaver gider...

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .

kızlar mrb rabbım tedavılerınızı bosa cıkarmasın ınsaalalah bebılerınız cıfter cıfter gelır.sansınız bol olsun.benımde 2 ay once negatıf tup bebek denemem oldu maaalesef.4 tane dondurulmusum var.ama ne yalan soyleyım cok umudum yok.esımde genetık bozukluk oldugu ıcın dusuk yasanıyr bızımkı gıbı durumda...rabbım sıze de bana da nasıp etsın ınsalalah

merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı

Kızlar bana yardım edin lütfen Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
Ama biraz önce regli oldum ( çamaşırımda kahverengi leke vardı (
ve bana verdikleri çizelgede reglinin 1. günü -1 bant estraderm TTS 100 Uygulayın yazıyooor ( evde yok reglime daha var diye almamıştım ( Ben napıcam şimdi yaaaaa çok sinirim bozuldu . Yarın başlasam olmaz mı ? Sadece çamaşırım da leke var of of of of yarın 2. günü mü olacak doktora mı gitmrem lazım ne olur yardım ediiiiiiin ne olur (

canım bende tüp bebek tedavime başlayacağım zaman 17 martta adet oldum aynı senin gibi leke geldi sadece doktoruma sormuştum dondurulmuşla yapmadım ama tedavime adetimin 3. günü başlayacaktık bende doktorumu aramıştım dedim şimdi ben ne gün başlayacağım tedaviye diye oda ilk leke leke geldiği günü değil DOLU DOLU olduğu günü 1. gün olarak sayıyoruz demişti yarın yapmanda bir sakınca yok tatlım sen endişe etme

Mervecim çok teşekkür ederim cnm bu sürecin tahminlerime göre gitmemesi moralimi bozdu . Cevabın için çok tşk ederim arkadaşım a.s. a.s.

Mervecim çok teşekkür ederim cnm bu sürecin tahminlerime göre gitmemesi moralimi bozdu . Cevabın için çok tşk ederim arkadaşım a.s. a.s.

canım ya inşallah tedavin başarılı olur dualarım seninle. adet günü olarak bir pedin dolduğu zaman kabul ediliyor. canım inşallah inşallah bu tedavi son tedavin olur.

canım ya inşallah tedavin başarılı olur dualarım seninle. adet günü olarak bir pedin dolduğu zaman kabul ediliyor. canım inşallah inşallah bu tedavi son tedavin olur.

Amin canım benim .Ne yaparsam yapayım Allahım istemedikten sonra olmayacak herşeyin vakti var diye doğru söylemişler ...

Son düzenleme:

hişştttttt hiç moral bozmaya gerek yok şu an bişey kaybetmiş değilsin hatta ve hatta bebeğine daha önce kavuşabileceksin belkide allahım şu günler bir an önce gelsin diye ettiğin dualar kabul olmuştur da erken adet olmuşsundur..
Her şerde bir hayır vardır böyle düşün tatlım....dediğim gibi bak diğer arkadaşta yazmış dolu dolu olmadığı sürece birinci gün sayılmıyor sen sıkma canını olur mu olumunekankayizsmile

Tşk ederim Merve'cim bende gece senin gibi düşündüm acaba bebişim 3 gün önceden mi gelmek istedi :))
Sorun çıkmasın da :Saruboceq:
Buarada senin topiği hep takip ediyorum sizin fanlarınızdanım orada gördüm Maşallah cilvoloşuna 8. ay'a girmişsiniz opuyorumnanaktan az kaldı desene meleğine kavuşmana umarım herşey sorunsuz gider ve yavrunla sağlıklı bir ömür geçirirsiniz bunu tüm kalbimle diliyorum tatlım a.s.

saol tatlım o kadar büyük bir özlem ki bu çocuk işi önce abim yaşadı 13 yıllık evli onların olmuyor denemedikleri kalmadı..sonra ben kanserden dolayı tüp yapmak zorunda kaldım vss.. çok zor walla Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

önceden sokakta yürürken bir sürü bebek anne hamile görürdüm şimdi hepsi yok oldu insanın nasıl gözüne batar o gibi durumlarda

hepinize bol bol dua ediyorum kucaklarınız boş kalmayacak inşallah

Mervecim umarım abinlerde mutlu sona ulaşırlar cnm . Allah'ım bebek hasreti çekenlerin kucağını doldursun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…