Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))

gizemli yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu kendimden utandım.neler yaşamışsın.allah mucizeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne kadar güzel bir örnek yaşadıkların.anne olmak nasip olacaksa herşey bahane.çocuklarınla eşinle sağlıklı uzun güzel bir hayat diliyorum canım.

Mervecim hikâyeni biliyordum ama şimdi tekrar okuduğumda inan bana göz yaşlarıma hakim olamadım. Senin savaşın ve minik mucizene kavuşman...
Ben kanserin nasıl bir hastalık olduğunu geçen sene öğrendim .
Eşimin annesi ve kendisi bu hastalıkla mücadele etmişler ve eşim savaşı kazanmış ( ben o zaman beraber değildim eşimle ) ...Sonrasında canımızdan çok sevdiğimiz ananemiz .
Sen bizim ve diğer bütün arkadaşlarımızın ışığısın bence ; topiğimize gelip bizimle yaşadığın o üzücü günlerden sonra bebişine kavuşma hikâyeni anlattığın için çok teşekkür ediyorum. a.s. a.s. a.s.
Gerçek bir savaşçısın a.s. a.s.

canım ne güzel anlatmışsın allah bir daha yaşatmasın
opiğiniz hyaırlı olsun kızlar bende kaım ayında tüp bebeğe ilk defa başlayacağım hayırlısıyla
benim rahim filminde iki ttümde tıkalı çıtı buyüzen tüp bebek yaptıracağız
bu arada ben daha önce normal yollarla 3 kez hamile kladım ama kan pıhtılaşması nedeniyle düşükle sonuçlandılar kürtajrdan dolayı tüplermin tıkanmış olduğu söylendi onun işçin direk tüp bebek bakalım hayırlısı inşşallah cenabı hak açılan ellerimizi boş çevirmesin

Canim yazdiklarini gozyaslari icinde okudum senin azminden dolayi tebrik etmek isterim: mucizende seninleymis ne mutlu sana allah kucaginida almayi nasip etsin insallah. Benim gibi sonuc bekleyen yada tedavide olan butun arkadaslarada umut olsun allah hepimizin yuzunu guldurur insallah arkadaslar:ecrin_bebek:

benide yazın 23 ekime.

benide yazın 23 ekime.

Arkadaşlar o zaman dondurulmuşlarla deneyecek olanlar

nerede deneyecekler
kaç embriyo transfer edilecek
embriyo kaliteleri
kaçıncı denemeleri
sorunları ne
ne zaman deneyecekler yazarlarsa ona göre liste yapalım a.s.

Kızlar inanın hamileliğimde kolay geömiyor ama dayanıyorum...

Simdi hepiniz silkelenin ve kendinize şunu söyleyin rabbim hakkımda hayırlısını ver
Kendinize acımayın mücadele edin yeri geldiğinde ağlayın bağırın ama içinize atmayın ve hep umutlu olun ama takıntı haline getirmeden.

Herkes çektiğini bilir hepinizin ayrı ayrı öyküleri var bende sizleri okuyunca neler yaşamışlar dedim bebeğini kaybedenler olmuş aranızda
Hayatta herşey bizim için etrafa kulağınızı tıkayın yılmayın olur mu ASLA YILMAYINNNN

arada uğrayacağım ii paylaşımlar lütfen sizde bizim topiğe hamile kalanlar olursa yazın olur mu....''2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olacaklar buraya''

HOŞÇAKALIN opuyorumnanaktan

tubaby ilk ben yazayım.
antalya tüp bebek merkezinde,2. denemem,dondurulmuşla olacak.28 yaşındayım.23 ekim transfer günü.1.kalite embriyo

yazdıklarını okuduktan sonra gözyaslarıma hakım olamadımm rabbımm sanaaa nasıl bı guc nasıl bı kuvvet vermıs masallhh ve yüzünü güldürmüsss cok sevındımm bı yavrun olacakk rabbıımm seni ve sevdıklerınıı daıma korusun yuzunuzhep gulsun ınsallhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bismilllahirrahmanirahim diyerek başlıyım
umut tüp bebek
2 embiriyo
2. kalite 3. gün embiriyosu
3. deneme
erkek infertisi
yaş 29
transfer 23 ekim.

Canım Allahım tamamına erdirsin..İnan canı gönülden söylüyorum..Gerçekten umuut oldun...

Tupbaby Kalbimin sesini dinledim ve genetik test yaptırmaya karar verdim..Cuma günü çapa ya gidicem inşallah..

aaaaa süper cnm bekleme sürecinde zamanı değerlendirmen ve yararlı birşeyler yapman harika randevu aldın mı ? Genetik testler ne kadar zamanda sonuçlanıyormuş.
Bu testi yaptırmak için hangi şartlara uymak gerekiyor cnm ? Bilgimiz olsn diye soruyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Başarısız tüp bebek denemelerinde, tekrarlayan düşüklerde.....1 ay sürüyomuş çıkması..Ama ona göre tedbir alırız die düşündüm..Şartlara uymuyorum ama şansımı deneyeceğim randevumu aldım..Olmazsa dışarda yaptırıcam..

Bencede şansını denemekte fayda var cnm mutlaka bizede bilgi ver olur mu ? Bol şans diliyorum a.s.

Son düzenleme:
Gözdem benim de ilk denemem de tuttu ama 8 haftada kaybettim. Kürtaj oldum. Kürtaj olduğum gün genetik testleri de yaptırdık biz. Allaha şükür genetiklerimiz temiz çıktı. Bebeği de patolojiye göndermiştik onda anaomali çıktı. Hepsini özelde yaptırdık. Bizde morfoloji sorunu var. Ondan olduğunu düşünüyorum. 7 tane dondurulmuşum var ama cesaretim yok tekrar denemeye. Dondurulmuşlara pgt uygulanıyor mu? Öğrenebildin mi?

Umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın cnm ne güzel genetik testleriniz temiz çıkmış. Bundan sonraki tedavinde bebeğini kucağına almanı diliyorum inş .Gözdem de araştırıyordu bugün girerse yazdığını görür .
Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla cnm ama dondurulmuş tedavisi kısa zamanda bitiyor kendini çok sıkma a.s.

Canım Allahım tamamına erdirsin..İnan canı gönülden söylüyorum..Gerçekten umuut oldun...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
kucağınız en kısa zamana dolması dileğiyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…