Tüp bebek günlüğü

Allah hepinizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.. rabbim bizede nasip etsin positifleri görmeyi inşallah.. şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Ordu gibi tek çizgili testlerim birgün benimde çift gösterir mi diye düşünen bekleyen herkesin çifter çifter testleri olsun rabbim.. bir tek yaşayan anlar bir tek yaşayan bilir..
2.Tüp bebek tedavime 33 gün kaldı hem umutluyum hem de çok korkuyorum ..

sevinçlerinizi okurken benimde gözlerim yaşardı inşallah bizlerede nasip olur bazen çok uzak geliyor sebepsiz infertilite diyorlar ama sebebi bilmemek te kötüymüş güzel haberleriniz mutlu etti tanımasakta birbirimizi bu yolda hislerinizi anlamaya çalışıyorum tüp bebek yapmadım hiç iğneli aşılama yaptırdım oda olmadı biraz süre verdim kendime ama o halde bile tüp bebek yaptıranların psikolojisini anlamaya çalıştım zor bir süreç, maddi ve manevi hazırmısın dedikleri bu olsa gerek.. Rabbim isteyene versin

Rabbim çok büyük ben hiç olmuca zannederdim ne tuhaf bir duygu hala inanamıyorum ama yukseliyormusuz şaşkınım Rabbım bebegım bana tutunsun diye neler neler yedım tiksindim resmen ama değermiş emin ol Rabbım ol derse oluyormuş inan sadece ve pozitif ol gerisini Rabbım verecek emin ol ne deyim şu mübarek günde bizim yüzümüzü güldürdü Rabbım sizinde güldürsün

inşallahhh sizede nasip olur benim 14 yıldan sonra oldu. Hiç olmucak sandım ama oldu çok şükür umudunuzu kaybetmeyin ve ne gerekiyorsa vakit kaybetmeden yapın gerisi takdiri ilahi zamanı geldiğinde olacaktır inşallah

Canım seninde olacak ben inanıyorum umutlu ol hep gülümse pozitif ol bebeklerine adım adım yaklaşıyorsun unutma bu günler çok önemli sağlıklı beslen şimdiden

Artık hızla yükselecektir ama. Baya hızlı gidiyor seninki maşallah sen İki keremi kan verdin heycandan inanamadın demi
Evet canım özel inanmadım devlzt verdim bide

Canım seninde olacak ben inanıyorum umutlu ol hep gülümse pozitif ol bebeklerine adım adım yaklaşıyorsun unutma bu günler çok önemli sağlıklı beslen şimdiden
Beslenme derken ben 3 ay öyle yedım sormayın şimdi şu 10 gun neler neler gerçekten önemliymiş demekkı dualarım hep sizinle kızlar zateb ediyordum artık daha fazla edeceğim sabır olcak ınslalah

Beslenme derken ben 3 ay öyle yedım sormayın şimdi şu 10 gun neler neler gerçekten önemliymiş demekkı dualarım hep sizinle kızlar zateb ediyordum artık daha fazla edeceğim sabır olcak ınslalah
Beslenmek çok önemli sabah Ve akşam ballı süt muz badem ve ceviz rutine çevirdim çok güzel besliyor bebecikleri sende yap tavsiye ederim canım bol su iç bide

Beslenmek çok önemli sabah Ve akşam ballı süt muz badem ve ceviz rutine çevirdim çok güzel besliyor bebecikleri sende yap tavsiye ederim canım bol su iç bide
Suyu çok içtim bal yedım ceviz kabak çekirdeği özelliklede Tam yapcam ınslalah

beybisi35 canimmm gozlerim dolarak heyecanla okudum tum sayfalari. Masallah o kadar sevindim ki anlatamam.

Keseler icin.ne zaman gideceksiniz ultrasona?

Allahimmm cok heyecanliii

Ben cuma tekrarlicam testimi galiba 15 gun sonrada kese icin gideceğim dua edin lütfen sag salim haberler kavuşalım yavrularımıza hayırlıca

beybisi35 canimmm gozlerim dolarak heyecanla okudum tum sayfalari. Masallah o kadar sevindim ki anlatamam.

Keseler icin.ne zaman gideceksiniz ultrasona?

Allahimmm cok heyecanliii
Canım benim çok teşekkürler Şükür aldık müjdemizi 14 Mayıs kesemizi görmeye gidiyoruz kan tahlillerim çok güzel çıktı en son 17. Gün 1332 çıktı bebeğim yada bebeklerim Tutundular çok şükür darısı kesesine ve kalp atışlarına Çok çok heycanlıyım Allah’ım yarım bırakmasın tamamına erdirsin inşallah

valla ben bhcg de 1000 uzerini hic gormeden ultrasonda 2 kese gordum. Doktor bile kucuk dilini yuttu ben kesin tek diyordum filan yapti. Hatta bir hafta da gec gitmistik. Kalpleri de atiyordu dun gibi aklimda doktor " ayyyyy bunlar canlanmiiissss" diye ciglik atmisti. Rabbim sana da nasip etsin insallaaahhhhh

Ayy ne güzel bir duygu Allah’ım. Sağlıkla bana ve tüm dileyenlere yaşatsın inşallah Benin de az kaldı son 5 gün

Ayy ne güzel bir duygu Allah’ım. Sağlıkla bana ve tüm dileyenlere yaşatsın inşallah Benin de az kaldı son 5 gün
Sen konulduktan kaç gün sonra kese gidiyorsun canım

Ben 1 Nisan’da transfer olmuştum. 27 Nisan’da keseleri de gördük, kalp atışlarını da duyduk. O zaman 6+4 olduğumuzu söyledi doktor. Belki size de fikir olur diye yazdım

Ben 1 Nisan’da transfer olmuştum. 27 Nisan’da keseleri de gördük, kalp atışlarını da duyduk. O zaman 6+4 olduğumuzu söyledi doktor. Belki size de fikir olur diye yazdım
Ay süper iyiki yazdınız bende ikiisni bir görmek istiyorum ne zaman muayene olsam diye düşünüyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…