- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Ay süper iyiki yazdınız bende ikiisni bir görmek istiyorum ne zaman muayene olsam diye düşünüyordm
Merhaba kızlar hepinizin bebişlerini allah bağışlasın bugün bende kan verdim sonuç bekliyorum ama sağlık ocağına oda çıkarmı çıkmazmı bilmem
Çıkıyormu gerçekten bana dediler yarın çıkar inşallah canım teşekkür ederimGenelde 2 saat içinde çıkıyor canım. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Çıkıyormu gerçekten bana dediler yarın çıkar inşallah canım teşekkür ederim
Sağlık ocağında ertesi günü çıkar canm çünkü orda incelenmiyor başka yere gönderiyorlarÇıkıyormu gerçekten bana dediler yarın çıkar inşallah canım teşekkür ederim
Benım bugün tam 4 haftalık oldu yarın üçüncü bhcg testi vercm doktorum 6 gün sonra ultrason dedi senınde önce artışların takip edilirBen hala ne muayane bilmem ne karma karışık aklım inanamıyorum Yarın tekrar gıtcem doktora hayırlısı esımde görev gidiyor annem geliyor yarın hayırlı haberlerle bakalım o zman ben ne zaman kese gorcem
Beklemekle geçecek bir gün dahaSağlık ocağında ertesi günü çıkar canm çünkü orda incelenmiyor başka yere gönderiyorlar
Benım bugün tam 4 haftalık oldu yarın üçüncü bhcg testi vercm doktorum 6 gün sonra ultrason dedi senınde önce artışların takip edilir
Ben ilk tahlilimi transfee sonrası 8.gün verdim doktorun 12 günde yaptır demişti 106 cıktı 10.gün tekrar yaptırdım 397 cıktı son kez 12.gün istedi sonra muayene olacağım inşallah yani ilk tahlilim erken olduğu için sanırımSizin kan tahlilleriniz neden bu kadar sık kontrol ediliyor?Benden sadece 2 kere istendi.
Ben ilk tahlilimi transfee sonrası 8.gün verdim doktorun 12 günde yaptır demişti 106 cıktı 10.gün tekrar yaptırdım 397 cıktı son kez 12.gün istedi sonra muayene olacağım inşallah yani ilk tahlilim erken olduğu için sanırım
Doktorlar için 10 12.gün değeri önemliymiş o yüzden ben bıraz aceleci davranmştmŞimdi anladımBen 10. ve 12. gün vermiştim, demek ki o yüzden istememiş başka
Doktorlar için 10 12.gün değeri önemliymiş o yüzden ben bıraz aceleci davranmştm
Merhaba kızlar hepinizin bebişlerini allah bağışlasın bugün bende kan verdim sonuç bekliyorum ama sağlık ocağına oda çıkarmı çıkmazmı bilmem
Allah razı olsun canım Evet çok şükür çıktı amin amin cümlemizin erdirsin inşallahSonucun çıkmış, başka bir başlıkta okudum. Gözün aydın canımRabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Senin maşallah 9 hafta olmuş canımSonucun çıkmış, başka bir başlıkta okudum. Gözün aydın canımRabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Senin maşallah 9 hafta olmuş canım
TELAş panik hiç bitmiyor demi şuna öğrendik değer iyimi sorusu allah yardımcımız olsunSenin maşallah 9 hafta olmuş canım
TELAş panik hiç bitmiyor demi şuna öğrendik değer iyimi sorusu allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?