Tüp bebek günlüğü

Amin ınslalah canım eşim uyuyor uyandırsam hastaneye gidelim diye ay hayırlı haber alsak Rabbım umudumu boşa çıkarma
İnşallah rabbim sizede nasip etsin biraz baktım ağrılarında varmış benımde adet olmuş gibi ağrı gelip gidiyordu 3 5 dk sürüyordu başka belirtim yoktu inşallah sizinde bebişiniz sizinledir zaten 9 gün olmuş gidin baktırın güzel sonuclarla dönün

Şimdi bel ağrım var oda ayağa kalkarsam bu gun baktirsam varsa çok mutlu olcam Rabbım herkese nasip etsin yoksa fazla üzülemem esim gitcek göreve 6 ay yok sabır deyıp o gidene kadar suscam ama sanki var arada göbeğim sızlıyor Rabbım güzel haberler nasıp et

Uyandırdım esımı şimdi çıkıyoruz lütfen dua edin hayırlıca

Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah dualarım sizinle. 9. Gün çıkar diye düşünüyorum ama sen yinede bekleyebiliyorsan bekle inşallah pozitif alırsın sonucu Bel ve karın ağrıları olması çok normal bebeğin tutunmuştur inşallah

Pardon 14

Bu arada kızlar 9 değil 10 günmüş bu gun yanlış yazmışım

Saat 2 ez çıkacakmış kızlar çok heyecanla bekliyoruz zaman geçsin diye alısverıs yapıyoruz eve geccez ınslalah güzel sonuçlar yazcam buraya

Eve geldik hayırlısını versin Rabbım göbekten igne oldum çok agrıdı ağladım gakıba oda bahane oldu bide kahvaltı yapmamıştım dısarda çok mıgdem bulandı inşalh yavrum vardır Rabbım

Eve geldik hayırlısını versin Rabbım göbekten igne oldum çok agrıdı ağladım gakıba oda bahane oldu bide kahvaltı yapmamıştım dısarda çok mıgdem bulandı inşalh yavrum vardır Rabbım
Hadi bakalım bekleki geçsin zaman ama ben senden çok umutluyum Allah’ım hayal kırıklığı göstermesin canım

Son yorumları okudum da çok heyecanlandım ben de İnşallah pozitif sonuç alırsın @Yarimm66

Bende haber varmı diye baktım da yokmuş. inşallah şimdi sevinçten Havaya uçmakla meşguldür karı koca inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…