- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
İnşallah rabbim sizede nasip etsin biraz baktım ağrılarında varmış benımde adet olmuş gibi ağrı gelip gidiyordu 3 5 dk sürüyordu başka belirtim yoktu inşallah sizinde bebişiniz sizinledir zaten 9 gün olmuş gidin baktırın güzel sonuclarla dönünAmin ınslalah canım eşim uyuyor uyandırsam hastaneye gidelim diye ay hayırlı haber alsak Rabbım umudumu boşa çıkarma
Şimdi bel ağrım var oda ayağa kalkarsam bu gun baktirsam varsa çok mutlu olcam Rabbım herkese nasip etsin yoksa fazla üzülemem esim gitcek göreve 6 ay yok sabır deyıp o gidene kadar suscam ama sanki var arada göbeğim sızlıyor Rabbım güzel haberler nasıp etİnşallah rabbim sizede nasip etsin biraz baktım ağrılarında varmış benımde adet olmuş gibi ağrı gelip gidiyordu 3 5 dk sürüyordu başka belirtim yoktu inşallah sizinde bebişiniz sizinledir zaten 9 gün olmuş gidin baktırın güzel sonuclarla dönün
Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah dualarım sizinle. 9. Gün çıkar diye düşünüyorum ama sen yinede bekleyebiliyorsan bekle inşallah pozitif alırsın sonucuÇok sevindim adınıza masallah sag salim alın yavrularını kucagina. Bende transfer oldum bug gün 9 günüm belim ve karnım ağrıyor cuma tahlil günümüz bende 3 gun yapmıştım çıkmadı üzülmedim erken dedim. Sonra tekrar yapmadım bu gun yapsam mı cuma beklesem bilmiyorum ama bende inanıyorum yavrum bana tutundu. Esim de cuma günü tahlil sonu görev gidecek 6 ay kadar ınslalah mutlu haber alırız sevinerek gider çok çabaladı bana çok güzel baktı lütfen dua edin hayırlıca bizlerde kavuşalım yavrularımıza
Sonucu bizede yazıın bekliyoruz hayırlı sonuclar alın inşallahUyandırdım esımı şimdi çıkıyoruz lütfen dua edin hayırlıca
Uyandırdım esımı şimdi çıkıyoruz lütfen dua edin hayırlıca
Amin özel hastaneye geldik sıra aldık 16 allahım nolur hayırlı haberler yarabbimm
Hadi hayırlı haberlerle gel Allah’ım yüzünüzü güldürsün inşallah
Ami' canım ınslalahSonucu bizede yazıın bekliyoruz hayırlı sonuclar alın inşallah
Hadi bakalım bekleki geçsin zaman ama ben senden çok umutluyum Allah’ım hayal kırıklığı göstermesin canımEve geldik hayırlısını versin Rabbım göbekten igne oldum çok agrıdı ağladım gakıba oda bahane oldu bide kahvaltı yapmamıştım dısarda çok mıgdem bulandı inşalh yavrum vardır Rabbım
Amin çok heyecanlıyımHadi bakalım bekleki geçsin zaman ama ben senden çok umutluyum Allah’ım hayal kırıklığı göstermesin canım
Inslalah elim ayağım titriyor resmen ya Rabbım sen buyuksunSon yorumları okudum da çok heyecanlandım ben deİnşallah pozitif sonuç alırsın @Yarimm66
Var mı bir haberInslalah elim ayağım titriyor resmen ya Rabbım sen buyuksun
Ayy inşallah ya sen nasıl söyledin eşineBende haber varmı diye baktım da yokmuş. inşallah şimdi sevinçten Havaya uçmakla meşguldür karı koca inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?