Tüp bebek günlüğü

Var demi doktor bekliyoruz kızlar

Beta hcg yazıyordu

Maşşallahhhhhhhhhhh canım tebriklerrrrrr. Var tabi bebeğin gelmiş çok şükür gözünüz aydın
Gercekten mı progesteron vardı 00.0 çok korktum sonuç doktor verdik

Cok sükür Rabbım ınslalah hayırlıca tm Rabbım olmayanlara da versin nolur Rabbım sag salim kucağımıza allim

Çok şükür bir Arkadaşımız daha muradına erdi ne bereketli bir ay oldu maşallah Ramazan bereketi
Allahım ilk size yazdım yazdım var mı ya hala inanamıyorum

Çok şükür bir Arkadaşımız daha muradına erdi ne bereketli bir ay oldu maşallah Ramazan bereketi
Gerçekten de ne kadar güzel geldi rabbime şükürler olsun bayram evlerimize erkenden geldi birdahaki ramazanda bebişler kucakta süslü püslü otursun bıdıklar en güzek bayramım olacak her bayram çocuk sorusundan eşim nefret etmişti insan görmek istemiyordu çok şükür bu bayram öyle olmayacak Allah ın izniyle

Ay ınslalah ya

Saol Canım benim Sen nasıl söyledin
Benim çiçekli bir metal kutum vardı iğne iplik fln var içinde salonda oturuyorum eşim işten geldi hoşgeldin beşgittin geldi salona ben birşey dikiyormuş gibi elimde iğne iplik dedim şu kutuyu verde iğneyi koyayım aldı önüme koydu açsana canm kutuyu dedim bir açtı içinde minik zıbın emzik eldiven ve idrar testim açtığında gözü hiç birşey görmemiş sadece zıbını görmüş aaa bunu nerden buldun dedi sonra gözleri kendine geldi demek aşkııımm hamile misiinn dedi bana baktı ben başladım ağlamaya sarıl sarıl ağla ağla 10 dakika aralıksız sarılıp ağladık çok şükür diye diye

Ayyy çok güzel ben bi tutuldum ağlayamadım. Şükür namazı kıldım o zaman çok ağladım Allah’ım herkese nasip etsin diye diye ağladım çok güzel bir duygu bu rabbim kimseyi mahrum etmesin

Ayyy çok güzel ben bi tutuldum ağlayamadım. Şükür namazı kıldım o zaman çok ağladım Allah’ım herkese nasip etsin diye diye ağladım çok güzel bir duygu bu rabbim kimseyi mahrum etmesin
Amin gerçekten öyle bende sabah test yapıp çift çizgi görünce ağla ağla hem şükrediyorum hem olmayanlar için bu duyguyu yaşasınlar diye dua ediyorum bütün gün helak oldum ağlamaktan çok şükür mutluluk için aktı bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…