Maşşallahhhhhhhhhhh canım tebriklerrrrrr. Var tabi bebeğin gelmiş çok şükür gözünüz aydınKızlar 91.5
Evet hamilesin canıımm. TebriklerrrVar demi doktor bekliyoruz kızlar
Gercekten mı progesteron vardı 00.0 çok korktum sonuç doktor verdikMaşşallahhhhhhhhhhh canım tebriklerrrrrr. Var tabi bebeğin gelmiş çok şükür gözünüz aydın
Amiinn amiinnCok sükür Rabbım ınslalah hayırlıca tm Rabbım olmayanlara da versin nolur Rabbım sag salim kucağımıza allim
Allahım ilk size yazdım yazdım var mı ya hala inanamıyorumÇok şükür bir Arkadaşımız daha muradına erdi ne bereketli bir ay oldu maşallah Ramazan bereketi
İnan canım İnan çok şükür eşinle bayram yapabilirsiniz artıkAllahım ilk size yazdım yazdım var mı ya hala inanamıyorum
Gerçekten de ne kadar güzel geldi rabbime şükürler olsun bayram evlerimize erkenden geldiÇok şükür bir Arkadaşımız daha muradına erdi ne bereketli bir ay oldu maşallah Ramazan bereketi
Evet canım yavas yavas inanacaksın insan şok oluyor keyfini çıkarınAllahım ilk size yazdım yazdım var mı ya hala inanamıyorum
Ben kocişle yapışık ikiz gibi gezdiğimden Beraber yaptık İdrar tahlilimizi birlikte gördük çift çizgiyi sonra kan vermeye gitmiştik işte hala yapışık geziyozAyy inşallah ya sen nasıl söyledin eşine
Ayy ilahi gülümsedim vallaBen kocişle yapışık ikiz gibi gezdiğimden Beraber yaptık İdrar tahlilimizi birlikte gördük çift çizgiyi sonra kan vermeye gitmiştik işte hala yapışık geziyoz
Saol Canım benim Sen nasıl söyledinAyy ilahi gülümsedim vallamaşallah nazar değmesin ailenize
Benim çiçekli bir metal kutum vardı iğne iplik fln var içinde salonda oturuyorum eşim işten geldi hoşgeldin beşgittin geldi salona ben birşey dikiyormuş gibi elimde iğne iplik dedim şu kutuyu verde iğneyi koyayım aldı önüme koydu açsana canm kutuyu dedim bir açtı içinde minik zıbın emzik eldiven ve idrar testim açtığında gözü hiç birşey görmemiş sadece zıbını görmüş aaa bunu nerden buldun dedi sonra gözleri kendine geldi demek aşkııımm hamile misiinn dedi bana baktı ben başladım ağlamaya sarıl sarıl ağla ağla 10 dakika aralıksız sarılıp ağladık çok şükür diye diyeSaol Canım benim Sen nasıl söyledin
Ayyy çok güzel ben bi tutuldum ağlayamadım. Şükür namazı kıldım o zaman çok ağladım Allah’ım herkese nasip etsin diye diye ağladım çok güzel bir duygu bu rabbim kimseyi mahrum etmesinBenim çiçekli bir metal kutum vardı iğne iplik fln var içinde salonda oturuyorum eşim işten geldi hoşgeldin beşgittin geldi salona ben birşey dikiyormuş gibi elimde iğne iplik dedim şu kutuyu verde iğneyi koyayım aldı önüme koydu açsana canm kutuyu dedim bir açtı içinde minik zıbın emzik eldiven ve idrar testim açtığında gözü hiç birşey görmemiş sadece zıbını görmüş aaa bunu nerden buldun dedi sonra gözleri kendine geldi demek aşkııımm hamile misiinn dedi bana baktı ben başladım ağlamaya sarıl sarıl ağla ağla 10 dakika aralıksız sarılıp ağladık çok şükür diye diye
Amin gerçekten öyle bende sabah test yapıp çift çizgi görünce ağla ağla hem şükrediyorum hem olmayanlar için bu duyguyu yaşasınlar diye dua ediyorum bütün gün helak oldum ağlamaktan çok şükür mutluluk için aktı bu seferAyyy çok güzel ben bi tutuldum ağlayamadım. Şükür namazı kıldım o zaman çok ağladım Allah’ım herkese nasip etsin diye diye ağladım çok güzel bir duygu bu rabbim kimseyi mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?