Allah banada nasip etsin insallah ne guzel dua etmissiniz,benimde 13 yil,7 deneme,hep bir endise var ,tranfer olduktan sonra olumlu dusunmek icin ne yaptiniz,bana tavsiye edeceginiz varmi,rabbim saglikla mutlutukla kucaginiza almayi nasip etsinEdermiyim canımmmm benim rabbim yüzümüzü güldürsün sizinde her ezanda söylüyorum allahım özellikle tedavi görüp emek verip uğraşanların Emeklerini boşa çıkartma diye bende yıllarca bekledim ne ameliyatlar ne ilaçlar ne denemeler yaşadım hayal kırıklığı nasıl bilirim rabbim kimseye yaşatmasın ama sabırlı ol şimdi Allah’a sığın ve bebeğini üzme duanı et gerisini Allah’a bırak hayırlı ise zaten yüzün gülecek bu sefer değilse zaten Ne yaparsan yap olmayacak ama Umut et ve iste rabbim hayırlısını versin sağlıklısını İnşallahhhhh
Canım öncelikle rabbim bir an önce sanada yaşatsın bu Duyguyu olumlu düşünmeyi nasıl tarif edebilirim İnan bilmiyorum ama bebeğime güvendim ve Allah’a emanet ettim onları daha transfer masasındayken Allah’ım sana emanet sen koru onları hayırlı et hayırlı olanı bize nasip et dedim ve evde her ayağa kalktığımda. Allah’ım sana emanet diye tesbih ettim resmen. Hiç olumsuz düşünmedim en iyi bilene emanetti onlar zamanı gelmişse zaten olacaktı ayrıca kendimi illa bu sefer olacak olmazsa ne yaparım demedim yine denerim yine denerim gücüm yetene kadar denerim dedim Sende asla pes etme 7 deneme az değil Allah maddi manevi güç versin sabırla devam edin denemeye eğer nasibinizde varsa olacak inanın dualarım hep sizinle olucakAllah banada nasip etsin insallah ne guzel dua etmissiniz,benimde 13 yil,7 deneme,hep bir endise var ,tranfer olduktan sonra olumlu dusunmek icin ne yaptiniz,bana tavsiye edeceginiz varmi,rabbim saglikla mutlutukla kucaginiza almayi nasip etsin
Herkeste olcak diye birşey yok canımmerhabalar pazar transferim gerçekleşti sonuç alana kadar kanama yaşadınız mı benim yok herhangi bir kanamam yerleşme kanaması falan diyorlar olmak zorunda mı ?bir bilginiz var mı
teşekkür ederim kanama falan olmayınca biraz takıntı yaptım galiba herşeyi okumamak lazım ama boş kalınca kendimi alamıyorum araştırma yapmaktan.Herkeste olcak diye birşey yok canım
Benimde hiç kanamam olmadı yani gerekli birşey değil canmmerhabalar pazar transferim gerçekleşti sonuç alana kadar kanama yaşadınız mı benim yok herhangi bir kanamam yerleşme kanaması falan diyorlar olmak zorunda mı ?bir bilginiz var mı
1 aymi takip ediliyor canımBenım bugün tam 4 haftalık oldu yarın üçüncü bhcg testi vercm doktorum 6 gün sonra ultrason dedi senınde önce artışların takip edilir
Kizlar ya belim çok ağrıyor normal değil miBenimde hiç kanamam olmadı yani gerekli birşey değil canm
çok şükür rahatladım canım sağolBenimde hiç kanamam olmadı yani gerekli birşey değil canm
Yok canm ben 8.gün test yapmştım erken yaptım dayanamamıştm doktorrum o yuzden 10 ve 12.günde istedi yarın son inşallah1 aymi takip ediliyor canım
Bende yarın 12 günüm o dlalah ayniymisiz bende 10 da yapmıştım sukur rabbime bide ağrın var mıYok canm ben 8.gün test yapmştım erken yaptım dayanamamıştm doktorrum o yuzden 10 ve 12.günde istedi yarın son inşallahyarın anca 12.günüm oluyor
Transfer gununu sayiyormuyuz acabaSağlık ocağında ertesi günü çıkar canm çünkü orda incelenmiyor başka yere gönderiyorlar
Transfer gununu sayiyormuyuz acaba
28 nisan da transfer oldum ben eskisi kadar olmasada hafif yine adet ağrılarım oluyorBende yarın 12 günüm o dlalah ayniymisiz bende 10 da yapmıştım sukur rabbime bide ağrın var mı
Hayır saymıyoruzTransfer gununu sayiyormuyuz acaba
Benimde belim ve bacağım agrıyor hastaneye geldik şimdi28 nisan da transfer oldum ben eskisi kadar olmasada hafif yine adet ağrılarım oluyor
Bende 29 da oldum bende transfer cok ayakta kalınca agrıyor28 nisan da transfer oldum ben eskisi kadar olmasada hafif yine adet ağrılarım oluyor
Kan vermek içinmi canımBenimde belim ve bacağım agrıyor hastaneye geldik şimdi
Evet canım biz çarşamba verdik. Var çıktı şimdi yükselişine bakcaz insalah hayırlıcaKan vermek içinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?