Tüp bebek günlüğü

Allah banada nasip etsin insallah ne guzel dua etmissiniz,benimde 13 yil,7 deneme,hep bir endise var ,tranfer olduktan sonra olumlu dusunmek icin ne yaptiniz,bana tavsiye edeceginiz varmi,rabbim saglikla mutlutukla kucaginiza almayi nasip etsin

Allah banada nasip etsin insallah ne guzel dua etmissiniz,benimde 13 yil,7 deneme,hep bir endise var ,tranfer olduktan sonra olumlu dusunmek icin ne yaptiniz,bana tavsiye edeceginiz varmi,rabbim saglikla mutlutukla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım öncelikle rabbim bir an önce sanada yaşatsın bu Duyguyu olumlu düşünmeyi nasıl tarif edebilirim İnan bilmiyorum ama bebeğime güvendim ve Allah’a emanet ettim onları daha transfer masasındayken Allah’ım sana emanet sen koru onları hayırlı et hayırlı olanı bize nasip et dedim ve evde her ayağa kalktığımda. Allah’ım sana emanet diye tesbih ettim resmen. Hiç olumsuz düşünmedim en iyi bilene emanetti onlar zamanı gelmişse zaten olacaktı ayrıca kendimi illa bu sefer olacak olmazsa ne yaparım demedim yine denerim yine denerim gücüm yetene kadar denerim dedim Sende asla pes etme 7 deneme az değil Allah maddi manevi güç versin sabırla devam edin denemeye eğer nasibinizde varsa olacak inanın dualarım hep sizinle olucak

merhabalar pazar transferim gerçekleşti sonuç alana kadar kanama yaşadınız mı benim yok herhangi bir kanamam yerleşme kanaması falan diyorlar olmak zorunda mı ?bir bilginiz var mı

Benım bugün tam 4 haftalık oldu yarın üçüncü bhcg testi vercm doktorum 6 gün sonra ultrason dedi senınde önce artışların takip edilir
1 aymi takip ediliyor canım

Birde kaç kez bthcg yaptırıyoruz ki

Yok canm ben 8.gün test yapmştım erken yaptım dayanamamıştm doktorrum o yuzden 10 ve 12.günde istedi yarın son inşallahyarın anca 12.günüm oluyor
Bende yarın 12 günüm o dlalah ayniymisiz bende 10 da yapmıştım sukur rabbime bide ağrın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…