Tüp bebek günlüğü

Amiin amiinn ne çokta yakıştı gebelik takvimi maşallah
Allahım o kadar çok hevesleniyordumki bunu yapmak En büyük hayalimdi şükür nasip oldu sağlıkla devam etsin inşallah ve az önce. Göbek attım ahdım vardı

Hayırlı olsun canım benim rabbim bizlere de nasip eder inşallah ben yapmadım daha biraz daha beklemedeyim
Saol canım sağlıkla sizede nasip olsun dayanabiliyorsan Dayan benim belirtiler yükselince dayanamadım yaptırdım

Canımmm çok sevindim, gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

iyi akşamlar arkadaşlar sanırım toplamadan önce son kontrolüm pazartesi kasıklarımda doluluk hissediyorum ve sanki vajinamda ıslaklık var çok afedersiniz peçetede salgılar var normal mi?

iyi akşamlar arkadaşlar sanırım toplamadan önce son kontrolüm pazartesi kasıklarımda doluluk hissediyorum ve sanki vajinamda ıslaklık var çok afedersiniz peçetede salgılar var normal mi?
Canım çok normal yumurtalıkların doldu çünkü bu karında şişlik akıntı yapar yumurta akına benzer çatlıyor Sanarsın ama öle bişey yok korkma aynı şeyi yaşadım doktor kontrol altında tutuyor onları bol sağlıklı yumoşlar çıkar inşallah sonrada hepsi en güzelinden emriyo olur sen içini ferah tut

Transferimin 9. Gününden merhaba daha düne kadar sadece umutlarıma sığınırken şimdi resmen hamile olmanın tadına doyamıyorum heycandan içim içime sığmıyor dile kolay 14 yıllık hasretti bizimkisi hiç görmediğim o iki çizgi Şuana kadar hayatımda gördüğüm en güzel şeydi kendimi tamamlanmış hissediyorum özellikle yatarken o kadar rahatım ki bütün vücudum esniyor gevşiyor Resmen o rahatlığı Hiç yaşamamıştım bu zamana kadar meğer ben im Bedenim hep eksikmiş bebeklerim olmadan şimdi tamamlandım ve huzurluyum sağlıkla gelsinler inşallah bu duyguyu her isteyenin yaşaması için dua ediyorum her fırsatta

Oyy kıyamam:))Maşallah sağlıkla gelsin minik kuzun.Çok sevindim çokkk

Kızlar evde test yaptım çıkmadı hayırlısı 8.günündeyim 2 mayıs test tarihim bakalım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun yüce allahım

Kızlar evde test yaptım çıkmadı hayırlısı 8.günündeyim 2 mayıs test tarihim bakalım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun yüce allahım
Sizin de transfer 20 nisandı değil mi benim de aynı gün aynı şekilde belirti yok test yapmaya korkuyorum negatif ile yüzleşeneme

Sizin de transfer 20 nisandı değil mi benim de aynı gün aynı şekilde belirti yok test yapmaya korkuyorum negatif ile yüzleşeneme
Aynen bende de hiç belitti yok ara ara batmalar oluyor ama hayırlısı canım ya negatif görülüp kanda çıkanlar çok olmuş inşallah bizim de öyledir

Kızlar son anda tutunuyor bebişler sakın idrar testine aldanıp üzülmeyin belkide bebişler şuan tutunmaya çalışıyor 10. Gün kan testinde negatif olup 12. Gün pozitifi görenler var kan testine kadar sabır sonrası allahım yüzünüzü güldürür inşallahhhhhh

Aminnn canım benim inşallah dualarını bizden eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…