Edermiyim canımmmm benim rabbim yüzümüzü güldürsün sizinde her ezanda söylüyorum allahım özellikle tedavi görüp emek verip uğraşanların Emeklerini boşa çıkartma diye bende yıllarca bekledim ne ameliyatlar ne ilaçlar ne denemeler yaşadım hayal kırıklığı nasıl bilirim rabbim kimseye yaşatmasın ama sabırlı ol şimdi Allah’a sığın ve bebeğini üzme duanı et gerisini Allah’a bırak hayırlı ise zaten yüzün gülecek bu sefer değilse zaten Ne yaparsan yap olmayacak ama Umut et ve iste rabbim hayırlısını versin sağlıklısını İnşallahhhhhAminnn canım benim inşallah dualarını bizden eksik etme
Hayırlı uğurlu olsun. Çok tatlı bir anne olacaksın. Çok çok şükür Rabbimize.Transferimin 9. Gününden merhaba daha düne kadar sadece umutlarıma sığınırken şimdi resmen hamile olmanın tadına doyamıyorum heycandan içim içime sığmıyor dile kolay 14 yıllık hasretti bizimkisi hiç görmediğim o iki çizgi Şuana kadar hayatımda gördüğüm en güzel şeydi kendimi tamamlanmış hissediyorum özellikle yatarken o kadar rahatım ki bütün vücudum esniyor gevşiyor Resmen o rahatlığı Hiç yaşamamıştım bu zamana kadar meğer ben im Bedenim hep eksikmiş bebeklerim olmadan şimdi tamamlandım ve huzurluyum sağlıkla gelsinler inşallah bu duyguyu her isteyenin yaşaması için dua ediyorum her fırsatta
aminnnn aynen hayırlısını diliyorum rabbime bıraktım dualar ediyorum her vakitte bende inanıyorum bebeğim bana sım sıkı tutundu yüce rabbim hayırlısı ile onu bana nasip etsin inşallah benim gibi bekleyen kullarına da umduklarını nail eylesin inşallah.Edermiyim canımmmm benim rabbim yüzümüzü güldürsün sizinde her ezanda söylüyorum allahım özellikle tedavi görüp emek verip uğraşanların Emeklerini boşa çıkartma diye bende yıllarca bekledim ne ameliyatlar ne ilaçlar ne denemeler yaşadım hayal kırıklığı nasıl bilirim rabbim kimseye yaşatmasın ama sabırlı ol şimdi Allah’a sığın ve bebeğini üzme duanı et gerisini Allah’a bırak hayırlı ise zaten yüzün gülecek bu sefer değilse zaten Ne yaparsan yap olmayacak ama Umut et ve iste rabbim hayırlısını versin sağlıklısını İnşallahhhhh
Edermiyim canımmmm benim rabbim yüzümüzü güldürsün sizinde her ezanda söylüyorum allahım özellikle tedavi görüp emek verip uğraşanların Emeklerini boşa çıkartma diye bende yıllarca bekledim ne ameliyatlar ne ilaçlar ne denemeler yaşadım hayal kırıklığı nasıl bilirim rabbim kimseye yaşatmasın ama sabırlı ol şimdi Allah’a sığın ve bebeğini üzme duanı et gerisini Allah’a bırak hayırlı ise zaten yüzün gülecek bu sefer değilse zaten Ne yaparsan yap olmayacak ama Umut et ve iste rabbim hayırlısını versin sağlıklısını İnşallahhhhh
Saol canım Dualarım sizinle inşallah bu güzel haberi her isteyene nasip etsin güzel allahımRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizede dua et lütfen..
Hazıran da 2. Denemem olacak..
Sen kaçıncı da hamile kaldın? Problem neydi?
Allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. yaşayan anlar yaşayan bilir...
Saol canım Dualarım sizinle inşallah bu güzel haberi her isteyene nasip etsin güzel allahım
Benim tüplerimde hidroselpenks vardı bu denememden önce ameliyatla o sıvı dolu tüpü aldırdım ve denedim oldu ondan önce 2 kere o sıvı varken denedik tutmamıştı
İnşallah canım. Allah’ın izniyle sende kalırsın hamile başka sebep yoksa zaten şansın çok yüksek o sıvı tek engelmiş bizde zaten neden o kadar ara verdiniz ama onu anlamadımCanım benimde aynı sorunum vardı..
1 kere denedik hidrosalpenks varken tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse haziranda.. inşallah bu kez benimde tutar bana umut oldun canım... rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
İnşallah canım. Allah’ın izniyle sende kalırsın hamile başka sebep yoksa zaten şansın çok yüksek o sıvı tek engelmiş bizde zaten neden o kadar ara verdiniz ama onu anlamadım
Allah hepimize yardım etsin cidden zor süreçler iz bırakıyorMerhaba arkadaşlar;
3. Tüp bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay önce 14 yıllık hasret dolu serüvenimize..
bir açık tüp ameliyatı,
2 kere başarısız tüp bebek,
Aylarca kullanılan kürler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna geçen sonu hüsranla biten aylar yıllar,
Günüm geçince gizli gizli yapılan testler ve o körolası tek çizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif görmeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gözler bide onları kocandan bile saklamaya çalışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tüpümün alınması ki alınmazsa zaten mümkün değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgeçerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tüpüm alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hiç vazgeçmemişimki insan vazgeçermiymiş hiç cennetinden cennet kokulusundan..
İşte böyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugün başladık transfer sürecine Allah’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu süreci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gün gün Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilaçların yan etkilerini vücudumdaki farklılıkları , tereddütlerimi aklıma gelen herşeyi saçmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...
Tamda benimle aynı süreçlerden geçmişsin ben iki kere denedim ama sebebini çok geç öğrendim o arada hiç umursamadan tam 5 yıl. Geçirdik en sonunda yaş otuz olunca artık son kez daha deneme kararı verdik ve Başladığımız doktor aslında benim sorunumun çok basit bir ameliyatla çözüleceğini ki daha önce gereksiz yere denediğimizi söyledi sonra tüp bebekte şansımın çok olduğunu söyledi Ameliyat ve 3 ay sonra denedik çok şükür tuttu darısı sanaBütün tahliller yapıldı tek engel hidrosalpenks di onu da Eylül de ameliyat oldum.. geçen yıl haziranda ilk tüp bebek tedavimi oldum hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
1 yıl ara verdik ilk tüp bebek den sonra çünkü Piskolojik tedavi gördüm..
Ameliyat için ön görüşmede eylül başı idi..
Doktor her iki tüpün de alınması gerektiğini normal yolla anne olamayacağım dedi..
Hastane koridorunda oturdum yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım gelen geçen YAZIK diyordu.. herkesin etkilemesi farklı bana bu ilk negatif ve ameliyat bile ağır geldi.. laparoskopi sonrası sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı onu aldılar sol tüp temiz çıktı çok şükür... normal yolla deneyin dediler olur artık.. ama olmadı o yüzden Ramazandan sonra dondurulmuş embriyolarla yeniden tedaviye başlayacağız nasipse inşallah...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..
Tamda benimle aynı süreçlerden geçmişsin ben iki kere denedim ama sebebini çok geç öğrendim o arada hiç umursamadan tam 5 yıl. Geçirdik en sonunda yaş otuz olunca artık son kez daha deneme kararı verdik ve Başladığımız doktor aslında benim sorunumun çok basit bir ameliyatla çözüleceğini ki daha önce gereksiz yere denediğimizi söyledi sonra tüp bebekte şansımın çok olduğunu söyledi Ameliyat ve 3 ay sonra denedik çok şükür tuttu darısı sana
inşallah olucak Allah’ın izniyle pes etmek yok canım hayırlısıyla olacak senindeInşallah canım.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bende 5 yıldır mücadele ediyorum çok yoruldum..
Bu kezde tutmazsa ara vermek istiyorum artık piskolojim kaldırmıyor... zorlu yol sadece yaşayan anlar...
Çok şükür kan sonucumu aldım 143 çıktı ve herşey yolunda şuan cumartesi yine beta Allah’ıma şükürler olsun ki bu günlere geldik rabbim hiç bir kulunu ne evladıyla nede evlatsızlıkla sınamasın
Çok şükür canım beklentimiz ikiz hissettiğimizde ikizCanım ikizmi bekliyorsun.. sağlıkla kucağına al inşallah çok şükür bin şükür.. ben 5 yılda yoruldum.. sen cokdan hakkettin bu mutluluğu 14 yılda.. herşey gönlüncez olsun inşallah..
Ohh cok şükür şimdi göbüş büyütme zamanııı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede hamilelik duygusunu yaşayabilmeyiÇok şükür kan sonucumu aldım 143 çıktı ve herşey yolunda şuan cumartesi yine beta Allah’ıma şükürler olsun ki bu günlere geldik rabbim hiç bir kulunu ne evladıyla nede evlatsızlıkla sınamasın
Çok sevindim adınıza masallah sag salim alın yavrularını kucagina. Bende transfer oldum bug gün 9 günüm belim ve karnım ağrıyor cuma tahlil günümüz bende 3 gun yapmıştım çıkmadı üzülmedim erken dedim. Sonra tekrar yapmadım bu gun yapsam mı cuma beklesem bilmiyorum ama bende inanıyorum yavrum bana tutundu. Esim de cuma günü tahlil sonu görev gidecek 6 ay kadar ınslalah mutlu haber alırız sevinerek gider çok çabaladı bana çok güzel baktı lütfen dua edin hayırlıca bizlerde kavuşalım yavrularımızaTransferimin 9. Gününden merhaba daha düne kadar sadece umutlarıma sığınırken şimdi resmen hamile olmanın tadına doyamıyorum heycandan içim içime sığmıyor dile kolay 14 yıllık hasretti bizimkisi hiç görmediğim o iki çizgi Şuana kadar hayatımda gördüğüm en güzel şeydi kendimi tamamlanmış hissediyorum özellikle yatarken o kadar rahatım ki bütün vücudum esniyor gevşiyor Resmen o rahatlığı Hiç yaşamamıştım bu zamana kadar meğer ben im Bedenim hep eksikmiş bebeklerim olmadan şimdi tamamlandım ve huzurluyum sağlıkla gelsinler inşallah bu duyguyu her isteyenin yaşaması için dua ediyorum her fırsatta
Kaçıncı gün embrıyosu 5.günse hemen test yapın benim 5.gün embrıyosuydu 8.günümde pozitif gördüm inşallah sizinde yuvanıza bebiş gelir mutluluk gelirÇok sevindim adınıza masallah sag salim alın yavrularını kucagina. Bende transfer oldum bug gün 9 günüm belim ve karnım ağrıyor cuma tahlil günümüz bende 3 gun yapmıştım çıkmadı üzülmedim erken dedim. Sonra tekrar yapmadım bu gun yapsam mı cuma beklesem bilmiyorum ama bende inanıyorum yavrum bana tutundu. Esim de cuma günü tahlil sonu görev gidecek 6 ay kadar ınslalah mutlu haber alırız sevinerek gider çok çabaladı bana çok güzel baktı lütfen dua edin hayırlıca bizlerde kavuşalım yavrularımıza
6. Gun emriyosu korkuyorum galibaKaçıncı gün embrıyosu 5.günse hemen test yapın benim 5.gün embrıyosuydu 8.günümde pozitif gördüm inşallah sizinde yuvanıza bebiş gelir mutluluk gelir
Amin ınslalah canım eşim uyuyor uyandırsam hastaneye gidelim diye ay hayırlı haber alsak Rabbım umudumu boşa çıkarmaKaçıncı gün embrıyosu 5.günse hemen test yapın benim 5.gün embrıyosuydu 8.günümde pozitif gördüm inşallah sizinde yuvanıza bebiş gelir mutluluk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?