Benim 3.gun embriyosu 1 tane transfer edildi belirti sadece belimde ve sirtimda bir agri varAynen bende tedirginim ama ilk seferki tedavim kadar stres yapmiyorum çünkü herşey olacağına varıyor. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasib etsin. Sizin kaçıncı gün embriyosu kac tane transfer edildi. Birde belirti var mi vücudunuz da. Benim transferin ilk gününden itibaren acayip göğüs ağrısı ve bel ağrısı var kasiklarima da giriyor ara sıra. Ilk tedavimde de aynıydı o yüzden ümidim kırılıyor biraz
Hayırlısı insallah canım belirtiler ilaclardan oluyor büyük ihtimal zatenBenim 3.gun embriyosu 1 tane transfer edildi belirti sadece belimde ve sirtimda bir agri var
Bundan öncekilerde butun belirtileri yasadim aslinda ama negatif sonuc aldim bunda pek belirtim yok adet sancimda yok
Bilmiyorum iyi mi kötü mü
Belli oldumu tahlil sonucun canım ?Arkadaşlar lütfen belirti aramayın.. bizim o ağrılar ilaçlardan sonuçta bisürü hormon yükleniyoruz.. Hele o Progestan iğne kendini hamile gibi hissetmeni sağlıyor şişkinlik yapıyor..
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
Çok haklısın canım kesinlikle ilaclardan herkeste farklı oluyor... belirti olaninda olumlu olmayaninda olumlu oluyorArkadaşlar lütfen belirti aramayın.. bizim o ağrılar ilaçlardan sonuçta bisürü hormon yükleniyoruz.. Hele o Progestan iğne kendini hamile gibi hissetmeni sağlıyor şişkinlik yapıyor..
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
Belli oldumu tahlil sonucun canım ?
sabırsızlıkla bekliyoruz canım senin ve sonuç bekleyen diğer arkadaşların güzel haberleriniYok canım henüz bekliyorum.. eşime haber verecekler ben çok heyecan yaptım beni aramayın lütfen dedim..
Ayy sürekli foruma girip ISSIZ güzel haberi yazmış midir diye bakmaktan bi hal oldumara canım su hastaneyi, kızlar sabırsızlanıyo söyleyin artık de
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak canımBende sabırsızlık la bekliyorum canım kalbim güm güm bi yandanda çok korkuyorum..
Sonuç ne olursa olsun vardır Rabbimin bir bildiği.Sen heyecan yapmaYüreğim agzimda yemin ederim ne zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?