Canim burda beta hcg 45 dk yada 1 saatte cikiyor.Kızlar ben yurt dışında yasıyorum..
Ev doktorum da kan verdim..
Demin aradım ev doktorumu hala sonuçlar gelmedi dedi.. Hafta sonu ya pazartesine ertelemesinden korkuyorum...
Canim burda beta hcg 45 dk yada 1 saatte cikiyor.
18 . 23Sakin olun dualarimiz seninle. Su an orda yerel saat kac
Ozel hastane gibi bi yerde kendin gidip baktiramiyor musun?Biliyorum canım geçen yıl türkiyede yaptırdım 1 saate cıktı..
Malesef negatif olmuştu..
Bu yıl evime döndüm..
Burda ev doktorunda yapılıp hastaneye merkeze gönderiliyor..
Normal de 1 gün sonra çıkıyor..
Ev doktoruma bugün çıkmaz mı dedim akşama anca dedi lütfen bana haber verin dedim ama hala çıkmamış sonuç...
Ozel hastane gibi bi yerde kendin gidip baktiramiyor musun?
Ben de meraktan surekli bakiyorum guzel sonuc diliyorum arkadasim
Hangi ulke canim cok merak ettimHayır aradım hastaneyi ev doktoruna gitmelisin dedi.. malesef burası böyle...
Sen zaten pazartesiye kalmasın diye bugün verdin gene öyle mi olacak ki... Akşamları çalışır mı genelde laboratuvarlar? Belki daha gelir ne bileyim. Burada da bizim gece çalışıyor hastaneler. 9-10 gibi sonuç verebiliyorlar. Sizde nasıl?Inşallah canım inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Sanırım bugün haber vermiycek..
Sen zaten pazartesiye kalmasın diye bugün verdin gene öyle mi olacak ki... Akşamları çalışır mı genelde laboratuvarlar? Belki daha gelir ne bileyim. Burada da bizim gece çalışıyor hastaneler. 9-10 gibi sonuç verebiliyorlar. Sizde nasıl?
Hangi ulke canim cok merak ettim
Nasi bi ulkeymis ya insan bole duydukca turkiyenin kiymetini anliyo valla. İnsan kendi istegiyle gidip tahlil yaptiramaz mi ya ? Ne sacmaHangi ülkeden olduğumu yazamiyorum canım..
Burda bütün özelimizi yazıyoruz tanıyan biri çıkar diye korkuyorum kusura bakma lütfen ..
İlginç ya ne desem bilemedim. Hele o ruh halinde insan ne kadar heyecanlanıyor dakikalar zor geçerken böyle ertelenmesi kötü olmuş.Hiç bilmiyorum canım aradım açan yok sanırım pazartesine kalacak..
Çok üzgünüm o kadar bekledim..
Ararım dedi aramadı doktor
İlginç ya ne desem bilemedim. Hele o ruh halinde insan ne kadar heyecanlanıyor dakikalar zor geçerken böyle ertelenmesi kötü olmuş.
Inşallah canım çok üzgünüm haber vereceğim dedi doktor saatlerdir yüreğim ağzımda bekledim hafta sonu girdi araya gelde sabır et..Kaç saattir foruma girmiyordum. Eve gelir gelmez sonuç ne çıktı diye bakayım dedim ama henüz öğrenmemişsinBu kadar bekledik, inşallah sonu güzel olur
Inşallah canım çok üzgünüm haber vereceğim dedi doktor saatlerdir yüreğim ağzımda bekledim hafta sonu girdi araya gelde sabır et..
Çok korkuyorum zaten ikilemdeyim iyice uzadı şimdide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?