Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Resmen aynı duyguları yaşıyoruz yapmayınca bir ümit kalbim pır pır oluyordu ama şimdi o da gitti ama insan merakına yenik düşüyor

Resmen aynı duyguları yaşıyoruz yapmayınca bir ümit kalbim pır pır oluyordu ama şimdi o da gitti ama insan merakına yenik düşüyor

Hani silik de olsa minik bir cizgi görürüm diye yaptım.. yıllardır çok iyi tanıdığım TEK CIZGI yi bir kez daha gördüm.. bu kez daha çok acıttı kalbimi diğer tek çizgiler gibi değil daha çok yaraladı... oysa o testi ben uzun zamandır saklıyorum onda çift çizgi görmek için sakladım hep adetim gecikse bile yapmadım test...
Çok pişmanım...
Küçücük belirti bile beni mutlu ediyordu..
Şuan kocaman bir boşluk hissediyorum...
Bikac gün daha süreydi kendimi hamile gibi hissetmem mutluluğum hayallerim umutlarım yerle bir oldu o test ile birlikte...

Hakkımızda hayırlısı buymuş canım ne diyelim rabbim başka dert vermesin seninle ortak yanımız fazla evlilik süremiz bu sürede yaşadıklarımız falan inşallah biz de hamile kalacağız kendimizi üzüp başka sıkıntılar çıkaracağız Allah korusun seni şuan benden iyi kimse anlayamaz bunu bilesin ama kendimi geçtim eşim üzülmesin diye toparlamalıyım kendimi sabah işten gelecek ve ben onu üzmek istemiyorum en büyük destekçi onlar sen de toparla kendini evet işimiz zor yolumuz uzun ama biz en son noktayı yaptık tüp bebek başka bir şey geliyor mu elinden kaderimiz de böyleymiş bizim

Canım üzme kendini.hem sen çok erken yapmışsın seninki 3.gün embriyosu.bence tam zamanında kan testi yaptır ve umutsuz olma lütfen

Ne kadar guzel yazmissiniz. Aynen de oyle. Yarim ola hayrola insallah

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar

ISSIZZ canım bugün hayırlı haberler ver bize inşallah, dualarım seninle
günaydınlar.. hayırlı cumalar cümleten. alla kabul ederse dün gece hepimiz için yasin okudum. dua ettim. inşallah sırasıyla güzel haberler alırız.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Bugün saat 11 de kan vereceğim..
Sonucu yazarım inşallah..
Hakkımız da hayırlısı olsun..
Dün gece çok ağrılarım oldu kasikda ölüyorum sandım... bacağıma vuruyor du ağrı..
Ağrı kesici ıctim de biraz kendime geldim...

Neden 11, neden? Daha erken olamaz mıydı?

Hayırlı olur inşallah, pozitif olur

yaa inşallah pozitif olur sonucun. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız seninle

Allah razı olsun hepinizden desteğiniz için çok çok teşekkür ederim...
Hayırlısı olsun hakkımızda...
Randevu lu çalışıyorlar burda o yüzden saat 11 de randevum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…