Resmen aynı duyguları yaşıyoruz yapmayınca bir ümit kalbim pır pır oluyordu ama şimdi o da gitti ama insan merakına yenik düşüyorÇok pişman oldum kızlar yaptığıma..
Gitgellerle yaşıyordum şimdi hepten ümidim kırıldı yarın kan testi yapmayı düşünüyoruz ama benim içimdeki ses artık kesin olmadı diyor umarım bir süpriz olur.. ben yanlış yaptım siz yapmayın kan testini bekleyin lütfen...
Resmen aynı duyguları yaşıyoruz yapmayınca bir ümit kalbim pır pır oluyordu ama şimdi o da gitti ama insan merakına yenik düşüyor
Hakkımızda hayırlısı buymuş canım ne diyelim rabbim başka dert vermesinHani silik de olsa minik bir cizgi görürüm diye yaptım.. yıllardır çok iyi tanıdığım TEK CIZGI yi bir kez daha gördüm.. bu kez daha çok acıttı kalbimi diğer tek çizgiler gibi değil daha çok yaraladı... oysa o testi ben uzun zamandır saklıyorum onda çift çizgi görmek için sakladım hep adetim gecikse bile yapmadım test...
Çok pişmanım...
Küçücük belirti bile beni mutlu ediyordu..
Şuan kocaman bir boşluk hissediyorum...
Bikac gün daha süreydi kendimi hamile gibi hissetmem mutluluğum hayallerim umutlarım yerle bir oldu o test ile birlikte...
Canım üzme kendini.hem sen çok erken yapmışsın seninki 3.gün embriyosu.bence tam zamanında kan testi yaptır ve umutsuz olma lütfenHakkımızda hayırlısı buymuş canım ne diyelim rabbim başka dert vermesinseninle ortak yanımız fazla evlilik süremiz bu sürede yaşadıklarımız falan inşallah biz de hamile kalacağız kendimizi üzüp başka sıkıntılar çıkaracağız Allah korusun seni şuan benden iyi kimse anlayamaz bunu bilesin ama kendimi geçtim eşim üzülmesin diye toparlamalıyım kendimi sabah işten gelecek ve ben onu üzmek istemiyorum en büyük destekçi onlar sen de toparla kendini evet işimiz zor yolumuz uzun ama biz en son noktayı yaptık tüp bebek başka bir şey geliyor mu elinden kaderimiz de böyleymiş bizim
Ne kadar guzel yazmissiniz. Aynen de oyle. Yarim ola hayrola insallahGülüm dur sakin ol gözünü seveyim, bi kere idrar testi kesin değil, hem diyelim negatif oldu son şans değil ya bu gene olur Allah sağlık sıhhat versin. Kan da negatif çıkarsa acını paylaşacağız tabi ki, ağlayacaksın, üzüleceksin, hissiyatlarını, kırılmışlıklarını buraya yazacaksın, biz de destek olmaya çalışacağız süreç böyle. Pozitif çıkarsa sevineceğiz, mutluluktan ağlayacağız bu sefer, ama yine beraber olacağız, pozitif de olsa negatif de olsa buradayız, yanındayız. Rabbim dermansız dert vermesin inş olur elbet bir gün. Kesin sonucu bekleyelim olur mu güzelim.
Olsaydı çıkardı canım yaCanım üzme kendini.hem sen çok erken yapmışsın seninki 3.gün embriyosu.bence tam zamanında kan testi yaptır ve umutsuz olma lütfen
günaydınlar.. hayırlı cumalar cümleten. alla kabul ederse dün gece hepimiz için yasin okudum. dua ettim. inşallah sırasıyla güzel haberler alırız.Günaydın kızlarHayırlı cumalar
ISSIZZ canım bugün hayırlı haberler ver bize inşallah, dualarım seninle
günaydınlar.. hayırlı cumalar cümleten. alla kabul ederse dün gece hepimiz için yasin okudum. dua ettim. inşallah sırasıyla güzel haberler alırız.
amin canım çok teşekkür ederim.Günaydıın kızlar.. H Havva Aras Allah kabul etsin canım...
aminn canım cümlemizin duaları kabul olur inşallahAllah kabul etsin canım
Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Bugün saat 11 de kan vereceğim..
Sonucu yazarım inşallah..
Hakkımız da hayırlısı olsun..
Dün gece çok ağrılarım oldu kasikda ölüyorum sandım... bacağıma vuruyor du ağrı..
Ağrı kesici ıctim de biraz kendime geldim...
yaa inşallah pozitif olur sonucun. hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar hayırlı cumalar...
Dün gece çok ağrılarım oldu kasikda ölüyorum sandım... bacağıma vuruyor du ağrı..
Allah kabul etsin canım. Hep beraber güzel haberler alırız inşallahgünaydınlar.. hayırlı cumalar cümleten. alla kabul ederse dün gece hepimiz için yasin okudum. dua ettim. inşallah sırasıyla güzel haberler alırız.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız seninleGünaydın kızlar hayırlı cumalar...
çooook çooook aminnnn..Allah kabul etsin canım. Hep beraber güzel haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?