Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Allah razı olsun hepinizden desteğiniz için çok çok teşekkür ederim...
Hayırlısı olsun hakkımızda...
Randevu lu çalışıyorlar burda o yüzden saat 11 de randevum..

Sonuç ne zaman çıkacakmış? Genelde 1,5-2 saat sonra öğreniliyor.

Hayirlisi ile sonuclarin insallah tedavin benimde bugün 7.gunum gunler yaklaştıkça korkum artiyor ınsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte

Hayırlı haberler bekliyoruz inş canım

Kızlar benimde transferin 6. günü, cumartesi 4. gün 2 embriyo transferi olmuştu.. Buralarda cok kişi 6. gün idrar testlerinde silik çizgi gördüklerini yazmış ben de dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif ( Bu sefer tutacak diye çok ümitlendim umarım erken olduğu için çıkmamıştır. Bana verilen kağıtta 9.07 tahlil günü gözüküyor yani topladıgımda 12. gğün değilde 10. gün oluyor o da erken değilmi diye düşünmüyor diilim.. Forumlarda hep 14 gün yazıyor tahlil için.

Ben de 1 Nisan’da transfer olmuştum, 11 Nisan’da test yaptırmıştım yani 10. gün İçin rahat olsun.

İnşallah güzel haberler alırız arkadaşlar.bence kesinlikle idrar testi yapmayın6. Gün silikte olsa pozitifi gördüm7. Gün gayet net gördüm ilk idrarla yapmadıgım halde 8. Gün yani bugün sbaah 5 te uyandm ilk idrarla tekrar yapayım diye ama çizgi silikti çok korktm kimyasal oldu sandm ve uyuyamadm. Saat 07:30 da kan testi verdim 124 çıktı ama hala gerginim boş yere kendimi strese soktum hala da stresliyim gerçi dualarınızı bekliyorum

Birde sizinki 4. Gün embriyosu değilmi biraz daha geç gösterebilir kendini .. herkesin farkeder canım kadınların hormon al dengeleri başka başka ..

Birde sizinki 4. Gün embriyosu değilmi biraz daha geç gösterebilir kendini .. herkesin farkeder canım kadınların hormon al dengeleri başka başka ..
Evet dogru tabi ama işte bir ümit belki erkenden çıkarda mutlu olurum diye düşündüm.. içime bir korku düştü bu şekilde..5. gün pozitifi görenleri de okuyunca acaba diyorum işte...

Canim insallah mutlu haberini aliriz.Bizi unutma yaz hemen olur mu

Hayirlisi ile sonuclarin insallah tedavin benimde bugün 7.gunum gunler yaklaştıkça korkum artiyor ınsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte
Aynen bende tedirginim ama ilk seferki tedavim kadar stres yapmiyorum çünkü herşey olacağına varıyor. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasib etsin. Sizin kaçıncı gün embriyosu kac tane transfer edildi. Birde belirti var mi vücudunuz da. Benim transferin ilk gününden itibaren acayip göğüs ağrısı ve bel ağrısı var kasiklarima da giriyor ara sıra. Ilk tedavimde de aynıydı o yüzden ümidim kırılıyor biraz

Kızlar benim için dua edin lütfen varsa hayırlısı ile olsun yoksa rabbim sabır versin Inşallah... çok korkuyorum.. saat 16 de 17 de haber gelecek bekliyorum..
Niye o kadar geç çıkıyor sonuç

Kizlar gecen ay opu oldum ve 10 gun erkenden adet oldum (20si) doktorum da boyle olacagini soylemisdi,adetim daha 1 haftayfi bitmisdi simdi yine agrilarim ve lekelenmem var sizce tekrar adetmi oluyorum boyle duzensizlik normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…