- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Allah razı olsun hepinizden desteğiniz için çok çok teşekkür ederim...
Hayırlısı olsun hakkımızda...
Randevu lu çalışıyorlar burda o yüzden saat 11 de randevum..
Hayirlisi ile sonuclarin insallah tedavin benimde bugün 7.gunum gunler yaklaştıkça korkum artiyor ınsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikteMerhaba kızlar yazdiklarinizi okudum baştan sona benimde transferimin 7.gunu.. sonuç bekliyorum iki ay önce olumsuz ilk tüp bebek denemem oldu bu ikinci tedavi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah dualarim sizinleıssız inşallah sonucun pozitif olsun canım dua edicem sana ❤❤
Hayırlı haberler bekliyoruz inş canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar...
Bugün saat 11 de kan vereceğim..
Sonucu yazarım inşallah..
Hakkımız da hayırlısı olsun..
Dün gece çok ağrılarım oldu kasikda ölüyorum sandım... bacağıma vuruyor du ağrı..
Ağrı kesici ıctim de biraz kendime geldim...
Kızlar benimde transferin 6. günü, cumartesi 4. gün 2 embriyo transferi olmuştu.. Buralarda cok kişi 6. gün idrar testlerinde silik çizgi gördüklerini yazmış ben de dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif( Bu sefer tutacak diye çok ümitlendim umarım erken olduğu için çıkmamıştır. Bana verilen kağıtta 9.07 tahlil günü gözüküyor yani topladıgımda 12. gğün değilde 10. gün oluyor o da erken değilmi diye düşünmüyor diilim.. Forumlarda hep 14 gün yazıyor tahlil için.
Birde sizinki 4. Gün embriyosu değilmi biraz daha geç gösterebilir kendini .. herkesin farkeder canım kadınların hormon al dengeleri başka başka ..Kızlar benimde transferin 6. günü, cumartesi 4. gün 2 embriyo transferi olmuştu.. Buralarda cok kişi 6. gün idrar testlerinde silik çizgi gördüklerini yazmış ben de dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif( Bu sefer tutacak diye çok ümitlendim umarım erken olduğu için çıkmamıştır. Bana verilen kağıtta 9.07 tahlil günü gözüküyor yani topladıgımda 12. gğün değilde 10. gün oluyor o da erken değilmi diye düşünmüyor diilim.. Forumlarda hep 14 gün yazıyor tahlil için.
Evet dogru tabi ama işte bir ümit belki erkenden çıkarda mutlu olurum diye düşündüm.. içime bir korku düştü bu şekilde..5. gün pozitifi görenleri de okuyunca acaba diyorum işte...Birde sizinki 4. Gün embriyosu değilmi biraz daha geç gösterebilir kendini .. herkesin farkeder canım kadınların hormon al dengeleri başka başka ..
Canim insallah mutlu haberini aliriz.Bizi unutma yaz hemen olur muGünaydın kızlar hayırlı cumalar...
Bugün saat 11 de kan vereceğim..
Sonucu yazarım inşallah..
Hakkımız da hayırlısı olsun..
Dün gece çok ağrılarım oldu kasikda ölüyorum sandım... bacağıma vuruyor du ağrı..
Ağrı kesici ıctim de biraz kendime geldim...
İnşallah olumlu sonucla gelir
Aynen bende tedirginim ama ilk seferki tedavim kadar stres yapmiyorum çünkü herşey olacağına varıyor. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasib etsin. Sizin kaçıncı gün embriyosu kac tane transfer edildi. Birde belirti var mi vücudunuz da. Benim transferin ilk gününden itibaren acayip göğüs ağrısı ve bel ağrısı var kasiklarima da giriyor ara sıra. Ilk tedavimde de aynıydı o yüzden ümidim kırılıyor birazHayirlisi ile sonuclarin insallah tedavin benimde bugün 7.gunum gunler yaklaştıkça korkum artiyor ınsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte
Niye o kadar geç çıkıyor sonuçKızlar benim için dua edin lütfen varsa hayırlısı ile olsun yoksa rabbim sabır versin Inşallah... çok korkuyorum.. saat 16 de 17 de haber gelecek bekliyorum..
Niye o kadar geç çıkıyor sonuç
Geç olsun güç olmasın iyi şeyler hissediyorum..Bütün kan tahlillerini toplayıp merkeze gonderecekmisler öyle dediler canım..
Mecbur bekleyeceğiz.. benim oturduğum il küçük bir yer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?