Inşallah ama içimdeki ses yine negatif olur diyor allah biliyor ya..Cok teşekürler
Sagol canim inşallah seninde sonucun pazartesi çok guzel cikar
İlaçlar adete olmaya engel oluyor diye bir şey duydum ama ilaç aldgı halde adet olan da varInşallah ama içimdeki ses yine negatif olur diyor allah biliyor ya..
Kızlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim estrofem den dolayı adetim gecikmiş olabilir mi... ilk tedavimde test gününden 3 gün önce adetim geldi.. şimdi ne sivilcem var nede adetim geldi kafam çok karışık...
Ben adet olacağım zaman sivilce olur ama şimdi yok ...
İdrarda bakmis miydin canim?Insallah aminnn
Allah tamamına erdirsin sizin adınıza çok mutlu oldum. Ne güzel bir haber oldu.Kizlarrr sonucum 85 çıktı cokkk mutluyum
Tebrik ederim canim cok sevindimKizlarrr sonucum 85 çıktı cokkk mutluyum
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bnmde bugun yumurtalariim toplandi bakalim hayirlisi allatanMerhaba arkadaşlar..
5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Bugün 2 ci transferimi oldum..
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu...
08.07. Bhcg test günüm..
Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Sağol canim bende inanamiyorum halaAyy çok şükür canımm çok sevindim. Bana da umut olsun inşallah. Tebrik ederim. Belirti var mıydı hiç
Sağol canim çok tesekkur ederimGözün aydın canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canim inşallah pazartesi sende guzel sonuc alicaksin eminim içini rahat tutTebrik ederim Allahım sağlıkla devam ettirsin gebeliğini. Rabbim bizlere de nasip et insallah
Amin cok teşekkür ederim hepinize rabbim sizlere de nasip etsin inşallahAllah tamamina erdirip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Baktim canim çok silik çizgi oluşmuştu bende dayanamadim kan verdimİdrarda bakmis miydin canim?
Sagol canim simdi dışardayım eve geçince yaparim tabikide sizin içinAllah tamamına erdirsin sizin adınıza çok mutlu oldum. Ne güzel bir haber oldu.
Bizler için birde evde gebelik testi yapabilirmisin acaba bugün. İlk kanda görülen küçük değer teste çıkıyormu merak ettiğimiz şeylerden biri oldu.
Canim bekle bencede ben büyük risk aldim bekleyemedim terside çıkabilirdi ama cok şükürTebrik ederim canim cok sevindimrabbim devamini hayirlisi ile getirsin insallah.. benim de 8.gun ama ben beklicem 12.gunu cesaretim yok yapmaya benim de 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi. Senin kacinci tedaviydi birde problem neydi ?
Demekki beta hcg artmaya devam ediyorKizlar sizin icin tekrar test yaptim daha belirgin cikti
Hadi hayirlisi canim cok sevindim valla insallah bizlerede boyle guzel haber almayi nasib eder RabbimCanim bekle bencede ben büyük risk aldim bekleyemedim terside çıkabilirdi ama cok şükür
Bu 4.denemem 3 negatif var
3.gun 1 embriyo konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?