Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Cok teşekürler

Sagol canim inşallah seninde sonucun pazartesi çok guzel cikar
Inşallah ama içimdeki ses yine negatif olur diyor allah biliyor ya..
Kızlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim estrofem den dolayı adetim gecikmiş olabilir mi... ilk tedavimde test gününden 3 gün önce adetim geldi.. şimdi ne sivilcem var nede adetim geldi kafam çok karışık...
Ben adet olacağım zaman sivilce olur ama şimdi yok ...

İlaçlar adete olmaya engel oluyor diye bir şey duydum ama ilaç aldgı halde adet olan da var

Kizlarrr sonucum 85 çıktı cokkk mutluyum
Allah tamamına erdirsin sizin adınıza çok mutlu oldum. Ne güzel bir haber oldu.
Bizler için birde evde gebelik testi yapabilirmisin acaba bugün. İlk kanda görülen küçük değer teste çıkıyormu merak ettiğimiz şeylerden biri oldu.

Kizlarrr sonucum 85 çıktı cokkk mutluyum
Tebrik ederim canim cok sevindim rabbim devamini hayirlisi ile getirsin insallah.. benim de 8.gun ama ben beklicem 12.gunu cesaretim yok yapmaya benim de 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi. Senin kacinci tedaviydi birde problem neydi ?

Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bnmde bugun yumurtalariim toplandi bakalim hayirlisi allatan

Ayy çok şükür canımm çok sevindim. Bana da umut olsun inşallah. Tebrik ederim. Belirti var mıydı hiç
Sağol canim bende inanamiyorum hala
Belirtim belimde ve omuzlarimda bir agri var adet sancim olmadi sadece kasiklarimda ara ara igne batar gibi bir sanci oluyor
Vücut isim 36.6 37.3 arasi
Insallah bu duyguyu allahim sizede tattirsin

Sagol canim simdi dışardayım eve geçince yaparim tabikide sizin için

Tebrik ederim canim cok sevindim rabbim devamini hayirlisi ile getirsin insallah.. benim de 8.gun ama ben beklicem 12.gunu cesaretim yok yapmaya benim de 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi. Senin kacinci tedaviydi birde problem neydi ?
Canim bekle bencede ben büyük risk aldim bekleyemedim terside çıkabilirdi ama cok şükür
Bu 4.denemem 3 negatif var
3.gun 1 embriyo konuldu

Canim bekle bencede ben büyük risk aldim bekleyemedim terside çıkabilirdi ama cok şükür
Bu 4.denemem 3 negatif var
3.gun 1 embriyo konuldu
Hadi hayirlisi canim cok sevindim valla insallah bizlerede boyle guzel haber almayi nasib eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…