- 23 Ocak 2019
- 3.671
- 11.631
- 208
- 35
Çok sevindim canim yarinda ben verecem kan insallah benimde artarÇok şükür kızlar Allah isteyen herkese nasip etsiniki kat artmış inşallah sağlıkla kucağımza almak nasip olur
Hayirlisi olsun canim uzulmemek elde degilBenim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Teşekkür ederim canım inşallah seninkide en az iki kat artarÇok sevindim canim yarinda ben verecem kan insallah benimde artar
Benim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Uzulmemek elde degil canim inan ki biliyorum ama Rabbim daha da guzellestirecegi icin bekletiyordur belkide biz kolay anne olmuyoruz mukafatini kat kat verir elbetBenim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Benim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Senin sonucun belli oldu mu ?Canım üzülme nolursun..
Bizim elimizde olan bişey değil..
Seni çok çok iyi anlıyorum..
Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Kaçıncı denemendi senin?
Hayır yarın belli olacak ama ben artık hiç olumlu düşünmüyorum..Senin sonucun belli oldu mu ?
NiçinHayır yarın belli olacak ama ben artık hiç olumlu düşünmüyorum..
Öyle düşünme bir sürü insan var idrar testi negatif olup kan pozitif olan . İnşallah sana yarın çok güzel haberler getirir .9. Günü idrar testi negatif çıktı umudum çok kırıldı...
Yarın positif olursa şok olurum çok hazırladım kendimi negatife...
Benim bu 2.denemeydi doldurulmuştu uMutluuydum nasip olmadi cnmCanım üzülme nolursun..
Bizim elimizde olan bişey değil..
Seni çok çok iyi anlıyorum..
Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Kaçıncı denemendi senin?
Tebrikler canim ilk kacti simdi kac cikti ? Insallah saglikla ilerlerÇok şükür kızlar Allah isteyen herkese nasip etsiniki kat artmış inşallah sağlıkla kucağımza almak nasip olur
Tebrikler canim ilk kacti simdi kac cikti ? Teşekkür ederim canım ilkini 8. Gün sabah 07:30 da yaptrmıştım 124 çıkmıştı 10. Gün saat13:00 da yaptırdm 338 çıktı.test günüm normalde yarın
aaa süper canım.. çok sevindimmmm. rabbim kucağına almayı da nasip tsin inşallah. darısı hepimize olsunKizlarrr sonucum 85 çıktı cokkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?