Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Benim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm

Benim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Uzulmemek elde degil canim inan ki biliyorum ama Rabbim daha da guzellestirecegi icin bekletiyordur belkide biz kolay anne olmuyoruz mukafatini kat kat verir elbet benim de carsamba test günüm bende umutsuzum ne yapalim hersey Rabbimin elinde

Canım üzülme nolursun..
Bizim elimizde olan bişey değil..
Seni çok çok iyi anlıyorum..
Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Kaçıncı denemendi senin?
Senin sonucun belli oldu mu ?

9. Günü idrar testi negatif çıktı umudum çok kırıldı...
Yarın positif olursa şok olurum çok hazırladım kendimi negatife...
Öyle düşünme bir sürü insan var idrar testi negatif olup kan pozitif olan . İnşallah sana yarın çok güzel haberler getirir .

Kizlar mrb dun 9 gun kan testi yaptirdim 35.06 cikti evde idrar yestindende silik ikinci ciGi gorundu siZce deger igimi daha saligunu asil kqn vercem tarih deger artmismidir ki adet olcakmisim gibi kasik karin agrim var birde mide bulantim

Canım üzülme nolursun..
Bizim elimizde olan bişey değil..
Seni çok çok iyi anlıyorum..
Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Kaçıncı denemendi senin?
Benim bu 2.denemeydi doldurulmuştu uMutluuydum nasip olmadi cnm

Merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız?
Ben de bu yolun yolcularındanım.
1. Denemem hisrosalpenks nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Doktorum da uyarmamıştı beni, maalesef boşuna hem sinirlerimiz yıprandı hem olumsuz sonucum oluştu.
2. Denemeyi yaptık, 2 tane embriyom oluştu.
Polip ameliyatını yumurta toplamayla olduğum için bekleme verdi doktor.
Perşembe günü transferim gerçekleşti. Bugün 5. Gün. Geçmiyor günler gerçekten.
3 gün boyunca ara ara kasık batmaları, baş
Ağrılarım, uyku halim ve halsizliklerim oldu. Bugün sabah da bel ağrısıyla uyandım. 12. Günü beklemek zor geliyor. 9. Gün yaptırsam kan testi sonuca ulaşır mıyım?

Hayal mrb ben yaptirdim 9 gunde pozitifi gordum ama en iyi sonucu doktorun soledi tarihte ofrenceksin ben yarın net ogrencem 2 kaylanip katlanmadini degerlerimin isalla pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…