Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Kizlar Doktorumla görüştüm erken yapmışsın ama 8.gune göre çok guzel degerin dedi pazartesi tekrar yapicam inşallah katlar
Rabbim sizlerede nasip etsin dualari.sizinle

Kizlar Doktorumla görüştüm erken yapmışsın ama 8.gune göre çok guzel degerin dedi pazartesi tekrar yapicam inşallah katlar
Rabbim sizlerede nasip etsin dualari.sizinle
Canim benim 5. Gun embriyosu. Bu sabah yaptim transferden sonra 6. Gunumdu. Hicbisey cikmadi. Acaba negatif mi sizce ?

Erken gebelik idrar testi

Bende yaptım idrar testi çok pişman oldum..
Yapmayalım kızlar idrar testi herkeste çıkmıyormuş.. dikkat etdiyseniz kimisinin 12 . Gün bthcg 100 kimisinin 1000 herkeste farklı sonuç çıkıyor..
Ben yaptım şimdi ikilemde yaşıyorum negatif gördüğüm için.. bütün gün ağladım..
Artık sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum umudum çok kırıldı..
Pazertesi kan sonucum çıkacak ve ben çok korkuyorum...

Canim benim 5. Gun embriyosu. Bu sabah yaptim transferden sonra 6. Gunumdu. Hicbisey cikmadi. Acaba negatif mi sizce ?
Canim içini rahattut sen benim erken tutunmuş ama kizimda anca 11.gün golge gibi görmüştüm testte
hem idrara daha geç geçiyor sabah test yaptigimda 10 15 dk sonra golge gibi gördüm yani dün yapsam hiç birsey cikmayacakmis kanimda olduğu halde
Insallah güzel sonuç alacaksiniz eminim

Canim içtiğimiz ilaclardan dolayi gelmiyor adet. Ilk tedavimde de oyle oldu benim. Test günüm olumsuz olduğunu öğrenince doktor ilaclari birak adetin gelecek gel kontrole demisti. Ilaclari birakinca iki gun sonra gelmişti

Kızlar bana bir akıl verin .Bugün bizim.evlilik yıldönümüz.transferin 8 günü. Şeytan git kan ver ya gunun neseyle dolsun ya zehir olsun.ikilemdeyim napmaliyim bana fikir verin

Kızlar bana bir akıl verin .Bugün bizim.evlilik yıldönümüz.transferin 8 günü. Şeytan git kan ver ya gunun neseyle dolsun ya zehir olsun.ikilemdeyim napmaliyim bana fikir verin
5.gün embriyosu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…