Canim benim 5. Gun embriyosu. Bu sabah yaptim transferden sonra 6. Gunumdu. Hicbisey cikmadi. Acaba negatif mi sizce ?Kizlar Doktorumla görüştüm erken yapmışsın ama 8.gune göre çok guzel degerin dedi pazartesi tekrar yapicam inşallah katlar
Rabbim sizlerede nasip etsin dualari.sizinle
Canim benim 5. Gun embriyosu. Bu sabah yaptim transferden sonra 6. Gunumdu. Hicbisey cikmadi. Acaba negatif mi sizce ?
Erken gebelik idrar testiIdrarda mi baktın canım yoksa kan testi mi?
Erken gebelik idrar testi
Canim içini rahattut sen benim erken tutunmuş ama kizimda anca 11.gün golge gibi görmüştüm testteCanim benim 5. Gun embriyosu. Bu sabah yaptim transferden sonra 6. Gunumdu. Hicbisey cikmadi. Acaba negatif mi sizce ?
Canim içtiğimiz ilaclardan dolayi gelmiyor adet. Ilk tedavimde de oyle oldu benim. Test günüm olumsuz olduğunu öğrenince doktor ilaclari birak adetin gelecek gel kontrole demisti. Ilaclari birakinca iki gun sonra gelmiştiInşallah ama içimdeki ses yine negatif olur diyor allah biliyor ya..
Kızlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim estrofem den dolayı adetim gecikmiş olabilir mi... ilk tedavimde test gününden 3 gün önce adetim geldi.. şimdi ne sivilcem var nede adetim geldi kafam çok karışık...
Ben adet olacağım zaman sivilce olur ama şimdi yok ...
5.gün embriyosu mu?Kızlar bana bir akıl verin .Bugün bizim.evlilik yıldönümüz.transferin 8 günü. Şeytan git kan ver ya gunun neseyle dolsun ya zehir olsun.ikilemdeyim napmaliyim bana fikir verin
2 tane 4 gun5.gün embriyosu mu?
Git baktir canim neyse sonuc ciksin.Kızlar bana bir akıl verin .Bugün bizim.evlilik yıldönümüz.transferin 8 günü. Şeytan git kan ver ya gunun neseyle dolsun ya zehir olsun.ikilemdeyim napmaliyim bana fikir verin
Baktircam olumsuz olsa da öyle de böylede üzülmez zaten.nasipte ne varsa o olacakGit baktir canim neyse sonuc ciksin.
İcini ferah tut canimBana da dua edin arkadaşlar bugün ikinci kan testimi verdim inşallah güzel artmıştır.nedense bi umutsuzluk var
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canımmKızlar kan verdim ben..
İnşallah pozitifi görürsün canımKızlar kan verdim ben..
Bana da dua edin arkadaşlar bugün ikinci kan testimi verdim inşallah güzel artmıştır.nedense bi umutsuzluk var
Çok şükür kızlar Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah güzel hayırlı sonuçlarla gelirsin canım
Aminn canım inşallah. Bizlere de dua et lütfenÇok şükür kızlar Allah isteyen herkese nasip etsiniki kat artmış inşallah sağlıkla kucağımza almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?