Hayal Merhaba ve hoşgeldin , öncelikle hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün, kaçıncı gün embriyosuydu ? Benim test günüm 10. Güne denk geliyor bende ona şaşırmıstım herkese 12. Gün cogunlukla test günü veriliyor ama dr ların bir bildiği vardır. Bende dayanamayıp test yapanlardanım pozitif çıktı ama tabi değer çok düşük çıkıyor bu yüzden bence dr un emin olabilmek için 12. Gün yaptırmanı istemiş. Benimde yarın test günüm bakalım ne çıkacak :) Moral bozmayacaksan 9. Gün dene şansını istersen, ama bazen çıkmayabiliyorda.Merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız?
Ben de bu yolun yolcularındanım.
1. Denemem hisrosalpenks nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Doktorum da uyarmamıştı beni, maalesef boşuna hem sinirlerimiz yıprandı hem olumsuz sonucum oluştu.
2. Denemeyi yaptık, 2 tane embriyom oluştu.
Polip ameliyatını yumurta toplamayla olduğum için bekleme verdi doktor.
Perşembe günü transferim gerçekleşti. Bugün 5. Gün. Geçmiyor günler gerçekten.
3 gün boyunca ara ara kasık batmaları, baş
Ağrılarım, uyku halim ve halsizliklerim oldu. Bugün sabah da bel ağrısıyla uyandım. 12. Günü beklemek zor geliyor. 9. Gün yaptırsam kan testi sonuca ulaşır mıyım?
çok sevindim çoook. rabbim hayırlı etsin inşallahÇok şükür kızlar Allah isteyen herkese nasip etsiniki kat artmış inşallah sağlıkla kucağımza almak nasip olur
canımm, inşallah rabbim sabrını verir. ve en kısa zamanda yüzünü güldürür..Benim negatif kızlar 1.20 cıktı üzgünüm
Çok teşekkür ederim dua edin de sağlıkla ilerlesinçok sevindim çoook. rabbim hayırlı etsin inşallah
Amin canim cok teşekkür ederim .aaa süper canım.. çok sevindimmmm. rabbim kucağına almayı da nasip tsin inşallah. darısı hepimize olsun
Evet merakla bekliyoruz. Ama sonuc negatif olursada sakın üzülme cunku kanı bir kac gun önce vermiştin. Tekrarla mutlakaISSIZZ sonuç belli oldumu canim? Ben mi kaçırdım yoksa
Merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız?
Ben de bu yolun yolcularındanım.
1. Denemem hisrosalpenks nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Doktorum da uyarmamıştı beni, maalesef boşuna hem sinirlerimiz yıprandı hem olumsuz sonucum oluştu.
2. Denemeyi yaptık, 2 tane embriyom oluştu.
Polip ameliyatını yumurta toplamayla olduğum için bekleme verdi doktor.
Perşembe günü transferim gerçekleşti. Bugün 5. Gün. Geçmiyor günler gerçekten.
3 gün boyunca ara ara kasık batmaları, baş
Ağrılarım, uyku halim ve halsizliklerim oldu. Bugün sabah da bel ağrısıyla uyandım. 12. Günü beklemek zor geliyor. 9. Gün yaptırsam kan testi sonuca ulaşır mıyım?
Yazılanları en başından beri okudum ve emin olun acınızı ben de yaşıyorum çünkü ben de iki defa tüp yaptırdım ve kaliteli yumurtam olmadığı için transfer bile olmadım.Kendinizi yıpratmayın nolur.Bir de türkiye de deneyin tüp bebeği.sanırım yurtdışındasınız.farklı doktorlarda görsün.Kızlar test sonucum negatif..
Ben hiç iyi değilim tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak ağlamak istiyorum..
Yüreğim çok yanıyor.. bütün umudum hayallerim yerle bir oldu..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
Yazılanları en başından beri okudum ve emin olun acınızı ben de yaşıyorum çünkü ben de iki defa tüp yaptırdım ve kaliteli yumurtam olmadığı için transfer bile olmadım.Kendinizi yıpratmayın nolur.Bir de türkiye de deneyin tüp bebeği.sanırım yurtdışındasınız.farklı doktorlarda görsün.
Canım öncelikle Allah sabır versin rahimde bi sıkıntı olabilir mi.Bir de her şeye rağmen şükretmek lazım bazı insanların olan yumurtaları bile döllenemiyor.çok şükür çok kaliteli yumurtalarınız varmış.Allah en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah.umutsuz olmayınTurkiyede denedim canım ünlü profesör hemde..
Bursa acıbadem şahin zeteroglu..
Benden tedavi boyunca hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan transfer oldum ilaç kullandım.. benim şüphelerim var ihmal olduğunu düşünüyorum..
Bundan sonra burda deneyeceğim allahtan hayırlısı.. demin ev doktorumdan geldim.. herşeyin çok çok iyi çok şaşırdım dedi.. burda dene iyice incelemeden transfer yapmıyorlar burda üniversitede dedi.. hayırlısı artık...
Canım öncelikle Allah sabır versin rahimde bi sıkıntı olabilir mi.Bir de her şeye rağmen şükretmek lazım bazı insanların olan yumurtaları bile döllenemiyor.çok şükür çok kaliteli yumurtalarınız varmış.Allah en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah.umutsuz olmayın
İşte o kalitesiz döllenme olmayan yumurta benimki.Rabbim hepimize ayrı bir dert vermiş umarım hepimiz anneliği tadarız.Canım öncelikle Allah sabır versin rahimde bi sıkıntı olabilir mi.Bir de her şeye rağmen şükretmek lazım bazı insanların olan yumurtaları bile döllenemiyor.çok şükür çok kaliteli yumurtalarınız varmış.Allah en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah.umutsuz olmayın
canımm, bütün acılarını içimde hissettim. rabbim sabır versin. ama lütfen güçlü olmaya çalış. inşallah rabbim yüzünü çok çok güldürsün.. ( aminn )Kızlar test sonucum negatif..
Ben hiç iyi değilim tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak ağlamak istiyorum..
Yüreğim çok yanıyor.. bütün umudum hayallerim yerle bir oldu..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?