Hangi şehir oldugunu söylersen daha cok yardımcı olabiliriz canim. İzmirde mesela tavmergen'i tavsiye ederim. Erol tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktordur. Ben kendisiyle 2.denememde pozitifi aldım.
Dondurulmusun var mi ?Çok teşekkür ederim canım desteğin için..
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi..allah yardımcımız olsun..
Benden tedavi boyunca hiç kan alınmadı..
Özellikle sordum gerek yok dedi..
Ben ihmal olduğunu düşünüyorum çok üzgünüm bide bugün gel bidaha deneyelim dedi aslaaa gitmem birdaha oraya...
2 ay sonra başlarız tekrardan inşallah..
Biraz dinlenmem lazım iyi değilim şuan..
Dondurulmusun var mi ?
Bulent tiras ve yucel karamani arastir.Yok canım 2 tane vardı oda bu kez transfer edildi işte..
Tedaviye en baştan başlayacağız bu kez...
Bende Memorial şişli , Semra Kahraman’a bir bak derim.Yok canım 2 tane vardı oda bu kez transfer edildi işte..
Tedaviye en baştan başlayacağız bu kez...
Bursa ART Prof. Dr. Osman Develioğlu. Gözün kapalı güvenebileceğin bir doktor ve kesinlikle işini çok iyi yapıyor.Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa yazın lütfen...
Araştırmaya başlayacağız..
Benim tedavim bursa acıbadem şahin zeteroglu yapıldı..
Hiç memnun değilim...
Bursa veya istanbul olabilir...
Benim de ilk tedavim Şahin Hocaylaydı. (1.si taze transfer, 2.si kalan dondurulmuş) Ordaki yoğunluk bekleme süresi bile beni strese sokuyordu. Nasip değilmiş tabi ama çok da profesyonel değil gibiler.
Şimdi 3. tedavim Şişli Memorial’de oluyor, transfer için adetimi bekliyorum. Ben de bir gidip görüşmeni tavsiye ediyorum.
Kızlar test sonucum negatif..
Ben hiç iyi değilim tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak ağlamak istiyorum..
Yüreğim çok yanıyor.. bütün umudum hayallerim yerle bir oldu..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
Ne kadar hizli toparlanirsan o kadar iyi inat edeceksin nedene odaklanacaksin her yolu deneyip bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum sende inan.
Inşallah canım inşallah..
Şuan yorgun.. kırgın.. üzgünüm..
Bian önce toparlanmak istiyorum..
Biraz zaman lazım..
Allah hepinizden razı olsun çok destek oluyorsunuz bana..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Zor süreçler bunlar...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Herşeyin bir zamani var diyenlere uyuz oluyordum ama gercekten herseyin bir zamani var. Vakti gelipte buraya hamileyim diye yazdiginda " evet dogru zaman bu diyeceksin "
Haklısın canım belkide herşeyin bir zamanı vardır..
Sadece ben yıllardır çok yoruldum..
Içimde tarifsiz bir korku var..
Ağlamamak için sıktığım çenemin acısını kalbimde hissediyorum.. bugün hiç ağlamadım haberi aldığım da..
Güçleniyorsun acıya dayanıyorsun yada başka çaren olmadığını bildiğim için kabulleniyorum..
Ol emrine bakar..
O herşeyin iyisini hayırlısını bilir..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
canımmm, rabbim sabır versin. inşallah en kısa zamanda gönlündeki muratını nasip eder rabbimm.Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı seyleri dün yaşadım
Canim oncelikle gecmis olsun cok uzuldum gercekten benimde 2. Denemem sahin bey ile idi . Cok bastan savma bir tedavi sonrasi olumsuz sonuc aldim ve transfer olurken tutmayacagini biliyorladi ona ragmen yapildi vs.. bazen insan boyle yanilabiliyor iste uzulme. Simdi 3. Kez denedim ama benim durumum farkli yumurta donasyonu yapildi. Saglikli yumurta yok. Diyecegim o ki yilma! Turkiyede bir suru iyi doktor var . Ben sahsen Baku yu sectim donasyon oldugu icin ama orda normal tup bebekde yapiliyor fiyati 2000 azn euro olarak ne kadar hesaplarsin sen. Bilgi istersen yardimci olurum benim transferimin 5.gunu ayin 15. Kan tahlilili vericem sonuc icin takip et istersenHaklısın canım belkide herşeyin bir zamanı vardır..
Sadece ben yıllardır çok yoruldum..
Içimde tarifsiz bir korku var..
Ağlamamak için sıktığım çenemin acısını kalbimde hissediyorum.. bugün hiç ağlamadım haberi aldığım da..
Güçleniyorsun acıya dayanıyorsun yada başka çaren olmadığını bildiğim için kabulleniyorum..
Ol emrine bakar..
O herşeyin iyisini hayırlısını bilir..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Canim oncelikle gecmis olsun cok uzuldum gercekten benimde 2. Denemem sahin bey ile idi . Cok bastan savma bir tedavi sonrasi olumsuz sonuc aldim ve transfer olurken tutmayacagini biliyorladi ona ragmen yapildi vs.. bazen insan boyle yanilabiliyor iste uzulme. Simdi 3. Kez denedim ama benim durumum farkli yumurta donasyonu yapildi. Saglikli yumurta yok. Diyecegim o ki yilma! Turkiyede bir suru iyi doktor var . Ben sahsen Baku yu sectim donasyon oldugu icin ama orda normal tup bebekde yapiliyor fiyati 2000 azn euro olarak ne kadar hesaplarsin sen. Bilgi istersen yardimci olurum benim transferimin 5.gunu ayin 15. Kan tahlilili vericem sonuc icin takip et istersen
Şahin bey sizin tedavinizi nasıl yaptı?
Sizden kan alıp takip yaptılar mi 2. Tedavi de dondurulmuş embriyo transferi öncesinde..
Benim kafamı çok kurcaladı bu durum..
Sizede kafasına göre ilaç mı verdi? Kan tahlili hiç yapmadan... şuan merkez araştıracağım bakalım Hayırlısı.. şahin beyde asla devam etmeyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?