Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Hangi şehir oldugunu söylersen daha cok yardımcı olabiliriz canim. İzmirde mesela tavmergen'i tavsiye ederim. Erol tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktordur. Ben kendisiyle 2.denememde pozitifi aldım.

Benim tedavim bursa acıbadem şahin zeteroglu yapıldı..
Hiç memnun değilim...
Bursa veya istanbul olabilir...

Dondurulmusun var mi ?

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa yazın lütfen...
Araştırmaya başlayacağız..
Bursa ART Prof. Dr. Osman Develioğlu. Gözün kapalı güvenebileceğin bir doktor ve kesinlikle işini çok iyi yapıyor.

Benim tedavim bursa acıbadem şahin zeteroglu yapıldı..
Hiç memnun değilim...
Bursa veya istanbul olabilir...

Benim de ilk tedavim Şahin Hocaylaydı. (1.si taze transfer, 2.si kalan dondurulmuş) Ordaki yoğunluk bekleme süresi bile beni strese sokuyordu. Nasip değilmiş tabi ama çok da profesyonel değil gibiler.
Şimdi 3. tedavim Şişli Memorial’de oluyor, transfer için adetimi bekliyorum. Ben de bir gidip görüşmeni tavsiye ediyorum.

Şahin bey sizin tedavinizi nasıl yaptı?
Sizden kan alıp takip yaptılar mi 2. Tedavi de dondurulmuş embriyo transferi öncesinde..
Benim kafamı çok kurcaladı bu durum..
Sizede kafasına göre ilaç mı verdi? Kan tahlili hiç yapmadan... şuan merkez araştıracağım bakalım Hayırlısı.. şahin beyde asla devam etmeyeceğim...

Ne kadar hizli toparlanirsan o kadar iyi inat edeceksin nedene odaklanacaksin her yolu deneyip bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum sende inan.

Ne kadar hizli toparlanirsan o kadar iyi inat edeceksin nedene odaklanacaksin her yolu deneyip bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum sende inan.

Inşallah canım inşallah..
Şuan yorgun.. kırgın.. üzgünüm..
Bian önce toparlanmak istiyorum..
Biraz zaman lazım..
Allah hepinizden razı olsun çok destek oluyorsunuz bana..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Zor süreçler bunlar...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Herşeyin bir zamani var diyenlere uyuz oluyordum ama gercekten herseyin bir zamani var. Vakti gelipte buraya hamileyim diye yazdiginda " evet dogru zaman bu diyeceksin "

Herşeyin bir zamani var diyenlere uyuz oluyordum ama gercekten herseyin bir zamani var. Vakti gelipte buraya hamileyim diye yazdiginda " evet dogru zaman bu diyeceksin "

Haklısın canım belkide herşeyin bir zamanı vardır..
Sadece ben yıllardır çok yoruldum..
Içimde tarifsiz bir korku var..
Ağlamamak için sıktığım çenemin acısını kalbimde hissediyorum.. bugün hiç ağlamadım haberi aldığım da..
Güçleniyorsun acıya dayanıyorsun yada başka çaren olmadığını bildiğim için kabulleniyorum..
Ol emrine bakar..
O herşeyin iyisini hayırlısını bilir..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Tam olarak kabullendigin zaman hersey cok daha kolay oluyor

Canım yaşadığın süreç çok zor.. Hepimiz için zor.. Bende çok depresifim.. 3 kez düşük yaşadım sürekli kafamda hep düşük olacak fikri var.sürekli olumsuz şeyleri görüyorum kendi kendime hüküm veriyorum. Aslında çok yanlış. Bunun bize hiç bir faydası yok. Olumlu düşüneceğiz, dua edeceğiz, elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz.

Hayat devam ediyor. Çocuk meselesine o kadar odaklıyız ki hayatı ıskalıyoruz hep. Belki rabbim hiç nasip etmeyecek Allah korusun ama, ne yapacağız bir ömür acı mı çekelim yani? İmtihan dünyası işte, herkesin bir derdi var.

İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder ama o güne kadar bizde maddi manevi elimizden geleni yapalım. Sakın moralini bozup tedavini erteleme. Bende şahin beye tedavi için niyetlenmiştim ama çok baştan savma gibi gelmişti sanırım öyle. Bu tedavilerde olmadı diye olmayacak diye bişey yok. Peşin hüküm verme sakın.

Rabbim kucağımızı doldursun inşallah tez zamanda hayırlısı ile.

Canim oncelikle gecmis olsun cok uzuldum gercekten benimde 2. Denemem sahin bey ile idi . Cok bastan savma bir tedavi sonrasi olumsuz sonuc aldim ve transfer olurken tutmayacagini biliyorladi ona ragmen yapildi vs.. bazen insan boyle yanilabiliyor iste uzulme. Simdi 3. Kez denedim ama benim durumum farkli yumurta donasyonu yapildi. Saglikli yumurta yok. Diyecegim o ki yilma! Turkiyede bir suru iyi doktor var . Ben sahsen Baku yu sectim donasyon oldugu icin ama orda normal tup bebekde yapiliyor fiyati 2000 azn euro olarak ne kadar hesaplarsin sen. Bilgi istersen yardimci olurum benim transferimin 5.gunu ayin 15. Kan tahlilili vericem sonuc icin takip et istersen

Rabbim kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. inşallah güzel sonuçlanır tedavin.. desteğin için çok teşekkür ederim.. bende şahin bey 'in ihmali olduğunu düşünüyorum.. başka merkezde başlayalım diyoruz hayırlısı olsun inşallah..

Kusy bayadir bakamadim foruma. Haftasonu girmisti araya. Senin icin sevindim. Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin

Dondurulmuşta kan değerlerime hiç bakılmadı adetin 2.-10.(muayene oldum sadece) ve transfer günü gittim, o tedavimde 7. günü kanamam başladı sonuç negatifti test gününü bile bekleyemeden öğrendik sonucu. İlk tedavimde 4. gidişimde yumurta toplandı. Şu an başka bir merkeze de gittiğim için karşılaştırma yapabiliyorum.

Negatif sonuç alan arkadaslar hepinizi ayri ayri o kadar cok üzüldüm ki o aciyi çok iyi bilirim defalarca yaşadım bizi bizden baskasi anlamiyor maalesef annemiz kardesimiz bile bu aciyi yasayan bilir
Anlamalarinida beklemiyorum rabbim bu aciyi yasatip anlatmasinda
2 ,3 tane çocuğu vardir sana derki bu günler en güzel gunlerin kiymetini bil alip bir bicak batirsa belki daha az acitir insanin canini
Insanlarimiz biraz daha duyarli olsa belki daha az uzulecegiz
Herkesin bir imtihani varmış bizim imtihanimizda bu Allahtan umudunuzu kesmeyin o oldedimi olmayacak sey yok rabbim bu surede sabrini büyük versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…