Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

ISSIZZ hayırlısı olsun... Zamanı değilmiş demekten başka elimizden bir şey gelmiyor keşke gelse. Aklıma ne geldi, sen tek tüpünü aldırmıştın değil mi? Diğer tüpte de hidrosalpenks oluşmuş olma ihtimali var mı acaba... Bana hidrosalpenks diğer tüpte tekrarlayabiliyor dedi çünkü. Ben de korkuyorum bu yüzden

Cok üzüldüm canim ama sende hic bir sorun yok eminim tek sorun yanlış merkez yanlis doktor secmen benim gibi; sahin beyde isin sansa kaliyor tamamen ben 3 kere yaptim o hatayi sahin beyde
Doktorumu degistirince ilk denemede hamile kaldim 3.gun ve tek embriyola cok şükür
Baska merkezde ilk denemede hamile kalacaksin bundan tamamen eminim ve inaniyorum
Asla umudunu kaybetme

Lütfen kendini yıpratma ben de 3 kere denedim her seferinde dibe vurdum ama toparlayıp ayağa kalktım ve yoluma devam ettim . İnşallah yumurta sperm olduğu sürece denemeye devam edeceğiz Rabbim görüyor verdiğimiz emekleri o gün bugün değil belki ama inşallah bir gün hepimiz tadacağız anneliği buna yürekten inanıyorum .

Allah isteyen herkesin kucağına yavrusunu almayı nasip etsin inşallah, çok zor süreçler.. hepimizin duası aynı hikayesi Farklı olsa da. Ben de adeti bekliyorum tedaviye başlamak için. Taze transfer olup olmayacağı neye göre belli oluyor

Canim senden kan almadan direk transfere geciyorsa o doktor. Sen keske hemen dosyani alip baska doktora gitseydin.tedavini baska doktora yaptirsaydin. Oyle sacma sey mi olur? Neye gore ilac yaziyo. Sana burdaki bruksel tup bebegi oneriririm. Yillardir cocugu olmayan defalarca basarisiz tup bebek yaptiran yuzlerce kisiyi evlat sahibi yapiyorlar. Yada kendin baska dr arastir bulent tiras ve semra hanim da iyi diyorlar. ve kesinlikle turkiyede istanbul da yaptir. Burda ilgi alaka cok guzel. Ve teknoloji olarak son sistemler kullaniliyor.

Uzulme. Cok ciddi sorunun yoksa cocuk sahibi olmaman imkansiz. Sen sadece dogru doktora denk gelmemissin.

Canim sakin kendini uzme, bak sende en azindan iyi kaliteli embrionlar okusuyo tutubmama sebebini arastirin, bende iki kez yaptimhicbirinde yumurta o kadar kalitesizki embrion olusmadi, her ikisindede doktorlarim baslarken cok iyi konusup en sonunda size donor ve ya evlatlik edinmeyi tavsiye ederiz dediler... allahtan umut kesilmez hayirlisiyla hepimiz anne olcaz, tavsiyem daha farkli doktorla calis cunki bi doktorun israrla baktigina digeri bakmiyo hepsinin yontemi farkli belki gozden kacirdiklari bisey vardir

Canim bende ayni durumdayim kac yasindasin ne yapmati dusunuyosun?

haftasonu girip girip baktım bu konuya. Lütfen ağlayın sızlanın ama sonunda dimdik bir şekilde yeniden başlayın. Elbette sizde anne olacaksınız. Merkez ve yöntemlerini araştırıp tutunmama hakkında görüşler alın başka doktorlardanda. Mesela rahim içi görüntülendimi? Tüplere bakıldımı? Embriyolar genetiğe gittimi? Burda herkes öyle güzel destek veriyor ki birbirine. Anne olacaksınız, olacağız umutsuz olmayın

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteğiniz için..
Insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..
Toparlanmam için zaman lazım sanırım..
Doktoru aradim söyledim tekrar denemek istiyor ben deneme tahtası mıyım...?
Başka merkez araştıracağım..
Kana bakmaması bende çok büyük kuşku uyandırdı..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum haziran da o zaman bakmıştı kanıma..
Bu yıl 2. Tedavimde sadece 2 kez ultrasonda baktı ve ilaçları yazdı transfer yaptı gönderdi..
O ilaçlar bende inanılmaz ağrılar yaptı belkide bana dozu yüksek geldi.. ağlıyordum ağrıdan eşim hep diyorduki belkide tutunuyordur..
Ama malesef negatif ile sonuçlandı...
Bikac ay dinlenmeyi düşünüyorum iyi değilim sonra yeni bir merkez yeni umutlar yeni hayaller.. rabbim hepimizin sonunu güzel etsin... aminnn

Canım hayırlısı olsun sağlık olsun siz eşinizle iyi olun da gerisi allahın izniyle vakti zamanı gelince olacak inşallah bir an önce sağlıkla bebeğine kavus inşallah dualarımdasin çok ara vermeden denemeni tavsiye ediyorum iyi bir doktorla gerisi takdiri ilâhi insallah olarak

Sağol canım benim inşallah..
2 ay adetten sonra gitmek istiyorum bu kez iyice incelenmesini isteyeceğim başka merkezde.. bugün doktor gel bidaha deneyelim dedi ama daha gitmeyecegim ona güvenmiyorum...
Allahtan hayırlısı elimden bişey gelmiyor herşey nasip...

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa yazın lütfen...
Araştırmaya başlayacağız..

Ben 4. Tedavime memorialde başlayacağım . 1 kez muayene oldum 1 kez de görüşmeye gittim doktorlar kaliteli her sorduğun soruya cevap veriyorlar ben bi de pimpirikli biriyim gayet tatmin edici cevaplar aldım .

Gerçekten cok cok üzüldüm Lütfen kendini yıpratma yeniden ayaga kalk bir sonrakinde olacak insallah bu arada transferden önce ve sonra e2 ile progesteron bakilmadi mi? Özellikle progesteron cok önemli egerki düşük ise hemen igne takviyesine başlıyorlar.Bakmadilarsa muhakkak doktorunu degistir canim.. Hem şu zamana kadar neleri aşmişsin hidroselpenk , ameliyat vs. Bunu da aşacaksın.Biraz daha yaklaştin bebegine öyle düşün olur mu..

Hangi şehir oldugunu söylersen daha cok yardımcı olabiliriz canim. İzmirde mesela tavmergen'i tavsiye ederim. Erol tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktordur. Ben kendisiyle 2.denememde pozitifi aldım.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı seyleri dün yaşadım

Çok teşekkür ederim canım desteğin için..
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi..allah yardımcımız olsun..
Benden tedavi boyunca hiç kan alınmadı..
Özellikle sordum gerek yok dedi..
Ben ihmal olduğunu düşünüyorum çok üzgünüm bide bugün gel bidaha deneyelim dedi aslaaa gitmem birdaha oraya...
2 ay sonra başlarız tekrardan inşallah..
Biraz dinlenmem lazım iyi değilim şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…