- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Amin canımİşte o kalitesiz döllenme olmayan yumurta benimki.Rabbim hepimize ayrı bir dert vermiş umarım hepimiz anneliği tadarız.
Cok üzüldüm canim ama sende hic bir sorun yok eminim tek sorun yanlış merkez yanlis doktor secmen benim gibi; sahin beyde isin sansa kaliyor tamamen ben 3 kere yaptim o hatayi sahin beydeTurkiyede denedim canım ünlü profesör hemde..
Bursa acıbadem şahin zeteroglu..
Benden tedavi boyunca hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan transfer oldum ilaç kullandım.. benim şüphelerim var ihmal olduğunu düşünüyorum..
Bundan sonra burda deneyeceğim allahtan hayırlısı.. demin ev doktorumdan geldim.. herşeyin çok çok iyi çok şaşırdım dedi.. burda dene iyice incelemeden transfer yapmıyorlar burda üniversitede dedi.. hayırlısı artık...
Lütfen kendini yıpratma ben de 3 kere denedim her seferinde dibe vurdum ama toparlayıp ayağa kalktım ve yoluma devam ettim . İnşallah yumurta sperm olduğu sürece denemeye devam edeceğiz Rabbim görüyor verdiğimiz emekleri o gün bugün değil belki ama inşallah bir gün hepimiz tadacağız anneliği buna yürekten inanıyorum .Kızlar test sonucum negatif..
Ben hiç iyi değilim tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak ağlamak istiyorum..
Yüreğim çok yanıyor.. bütün umudum hayallerim yerle bir oldu..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
Canim senden kan almadan direk transfere geciyorsa o doktor. Sen keske hemen dosyani alip baska doktora gitseydin.tedavini baska doktora yaptirsaydin. Oyle sacma sey mi olur? Neye gore ilac yaziyo. Sana burdaki bruksel tup bebegi oneriririm. Yillardir cocugu olmayan defalarca basarisiz tup bebek yaptiran yuzlerce kisiyi evlat sahibi yapiyorlar. Yada kendin baska dr arastir bulent tiras ve semra hanim da iyi diyorlar. ve kesinlikle turkiyede istanbul da yaptir. Burda ilgi alaka cok guzel. Ve teknoloji olarak son sistemler kullaniliyor.Bakıldı canım herşey normal di..
Tek kafamı kurcalayan şey..
Sen benden kan almadan nasıl neye göre o kadar ilaç yükledin.. dikkat etdiyseniz hepimizin ilacı farklı...
Çünkü bünyemiz farklı.. normalde e 2 ye fln Progestan fln kanda bakılması gerekiyor.. sordum doktora gerek yok dedi..
Çok şaşkınım..
Canim sakin kendini uzme, bak sende en azindan iyi kaliteli embrionlar okusuyo tutubmama sebebini arastirin, bende iki kez yaptimhicbirinde yumurta o kadar kalitesizki embrion olusmadi, her ikisindede doktorlarim baslarken cok iyi konusup en sonunda size donor ve ya evlatlik edinmeyi tavsiye ederiz dediler... allahtan umut kesilmez hayirlisiyla hepimiz anne olcaz, tavsiyem daha farkli doktorla calis cunki bi doktorun israrla baktigina digeri bakmiyo hepsinin yontemi farkli belki gozden kacirdiklari bisey vardirKızlar test sonucum negatif..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
Yazılanları en başından beri okudum ve emin olun acınızı ben de yaşıyorum çünkü ben de iki defa tüp yaptırdım ve kaliteli yumurtam olmadığı için transfer bile olmadım.Kendinizi yıpratmayın nolur.Bir de türkiye de deneyin tüp bebeği.sanırım yurtdışındasınız.farklı doktorlarda görsün.
Seninle konuşmuştukCanim bende ayni durumdayim kac yasindasin ne yapmati dusunuyosun?
Canım hayırlısı olsun sağlık olsun siz eşinizle iyi olun da gerisi allahın izniyle vakti zamanı gelince olacak inşallah bir an önce sağlıkla bebeğine kavus inşallah dualarımdasin çok ara vermeden denemeni tavsiye ediyorum iyi bir doktorla gerisi takdiri ilâhi insallah olarakKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteğiniz için..
Insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..
Toparlanmam için zaman lazım sanırım..
Doktoru aradim söyledim tekrar denemek istiyor ben deneme tahtası mıyım...?
Başka merkez araştıracağım..
Kana bakmaması bende çok büyük kuşku uyandırdı..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum haziran da o zaman bakmıştı kanıma..
Bu yıl 2. Tedavimde sadece 2 kez ultrasonda baktı ve ilaçları yazdı transfer yaptı gönderdi..
O ilaçlar bende inanılmaz ağrılar yaptı belkide bana dozu yüksek geldi.. ağlıyordum ağrıdan eşim hep diyorduki belkide tutunuyordur..
Ama malesef negatif ile sonuçlandı...
Bikac ay dinlenmeyi düşünüyorum iyi değilim sonra yeni bir merkez yeni umutlar yeni hayaller.. rabbim hepimizin sonunu güzel etsin... aminnn
Canım hayırlısı olsun sağlık olsun siz eşinizle iyi olun da gerisi allahın izniyle vakti zamanı gelince olacak inşallah bir an önce sağlıkla bebeğine kavus inşallah dualarımdasin çok ara vermeden denemeni tavsiye ediyorum iyi bir doktorla gerisi takdiri ilâhi insallah olarak
Ben 4. Tedavime memorialde başlayacağım . 1 kez muayene oldum 1 kez de görüşmeye gittim doktorlar kaliteli her sorduğun soruya cevap veriyorlar ben bi de pimpirikli biriyim gayet tatmin edici cevaplar aldım .Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa yazın lütfen...
Araştırmaya başlayacağız..
Gerçekten cok cok üzüldümKızlar test sonucum negatif..
Benn hiç iyi değilim..
Hangi şehir oldugunu söylersen daha cok yardımcı olabiliriz canim. İzmirde mesela tavmergen'i tavsiye ederim. Erol tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktordur. Ben kendisiyle 2.denememde pozitifi aldım.Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa yazın lütfen...
Araştırmaya başlayacağız..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı seyleri dün yaşadımKızlar test sonucum negatif..
Benn hiç iyi değilim..
Gerçekten cok cok üzüldümLütfen kendini yıpratma yeniden ayaga kalk bir sonrakinde olacak insallah bu arada transferden önce ve sonra e2 ile progesteron bakilmadi mi? Özellikle progesteron cok önemli egerki düşük ise hemen igne takviyesine başlıyorlar.Bakmadilarsa muhakkak doktorunu degistir canim.. Hem şu zamana kadar neleri aşmişsin hidroselpenk , ameliyat vs. Bunu da aşacaksın.Biraz daha yaklaştin bebegine öyle düşün olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?