ayyyy çok sevindimmmm.. muhteşem bi haber. hadi gözün aydın canım. darısı hpimize inşallahKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Kizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Darisi herkesin basina cok cok mutluyum.insallah herkes pozitif sonucu alir benim 2.denememdi ve hic umudum yoktu.Yolumuz cok uzun ve engebelide olsa hepimiz birgün pozitifi alacagizayyyy çok sevindimmmm.. muhteşem bi haber. hadi gözün aydın canım. darısı hpimize inşallah
Canim sana ve herkese dua edeceğim.Bizi bizden başka kimse anlamaz.Amin insallah cok korkuyorum yinede.Çok şükür canım hayırlı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. bizede dua et lütfen.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
çok teşekkür ederim. amin inşallah. ISSIZZ dan da güzel haberi alırsak, değmeyin keyfimize :)))Darisi herkesin basina cok cok mutluyum.insallah herkes pozitif sonucu alir benim 2.denememdi ve hic umudum yoktu.Yolumuz cok uzun ve engebelide olsa hepimiz birgün pozitifi alacagiz
Darisi herkesin basina cok cok mutluyum.insallah herkes pozitif sonucu alir benim 2.denememdi ve hic umudum yoktu.Yolumuz cok uzun ve engebelide olsa hepimiz birgün pozitifi alacagiz
çok teşekkür ederim. amin inşallah. ISSIZZ dan da güzel haberi alırsak, değmeyin keyfimize :)))
çok çok amin. bu sayfanın ilk haberi sevindirici oldu. sonuna kadar da öyle olsun inşallah..Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize..
MaşaşllllahhhhhKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Belirti varmıydı canım neler yaşadın..
Kizlar ilk denememde 14 gun yatmıştim ve negatifti ama bunda sadece ilk 3 gün evde dinlendim hatta yatmadim bile oturdum sonra ise basladim hergün zaten ayakta 1 saat yol çektim otobüsle.Tatile bile gittim.Hic bir belirtim olmadi gogus sisliği bile yoktu.Ama sonuc sukurler olsun ki pozitif.Maşaşllllahhhhh
Senin hikayeni hatırlayamadım tekrar da bakmak isteedim
Nasıldı neler yaptın
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnnKizlar ilk denememde 14 gun yatmıştim ve negatifti ama bunda sadece ilk 3 gün evde dinlendim hatta yatmadim bile oturdum sonra ise basladim hergün zaten ayakta 1 saat yol çektim otobüsle.Tatile bile gittim.Hic bir belirtim olmadi gogus sisliği bile yoktu.Ama sonuc sukurler olsun ki pozitif.
Canım tebriklerr o kadar seviniyorum ki pozitifleri duyunca. Bize de nasip olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah...Kizlar ilk denememde 14 gun yatmıştim ve negatifti ama bunda sadece ilk 3 gün evde dinlendim hatta yatmadim bile oturdum sonra ise basladim hergün zaten ayakta 1 saat yol çektim otobüsle.Tatile bile gittim.Hic bir belirtim olmadi gogus sisliği bile yoktu.Ama sonuc sukurler olsun ki pozitif.
Çok sevindim darısı bizlere tez günde inşallah rabbim hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin canımKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Hayırlı olsuuuunKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Kizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Tesekkur ederimm evet 2 embriyo transfer edilmisti.Gözün aydın, Rabbim sağlıkla kavuştursunİkiz olma ihtimali var mı?
Allah saglikla kucağına almayida nasip etsin insallah bizlerde guzel sonuc alirizKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Tesekkur ederimm evet 2 embriyo transfer edilmisti.
Yaaa gercekten mi❤ sizin kaçti?Benimki de böyle yüksek çıkmıştı ve ikizlere hamileyim de o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?