Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Kizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....

Çok şükür canım hayırlı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. bizede dua et lütfen.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Darisi herkesin basina cok cok mutluyum.insallah herkes pozitif sonucu alir benim 2.denememdi ve hic umudum yoktu.Yolumuz cok uzun ve engebelide olsa hepimiz birgün pozitifi alacagiz
çok teşekkür ederim. amin inşallah. ISSIZZ dan da güzel haberi alırsak, değmeyin keyfimize :)))

Belirti varmıydı canım neler yaşadın..
Maşaşllllahhhhh
Senin hikayeni hatırlayamadım tekrar da bakmak isteedim
Nasıldı neler yaptın
Kizlar ilk denememde 14 gun yatmıştim ve negatifti ama bunda sadece ilk 3 gün evde dinlendim hatta yatmadim bile oturdum sonra ise basladim hergün zaten ayakta 1 saat yol çektim otobüsle.Tatile bile gittim.Hic bir belirtim olmadi gogus sisliği bile yoktu.Ama sonuc sukurler olsun ki pozitif.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

Canım tebriklerr o kadar seviniyorum ki pozitifleri duyunca. Bize de nasip olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah...

Kizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Çok sevindim darısı bizlere tez günde inşallah rabbim hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin canım

Hayırlı olsuuuun Gebeler takvim yapın :) ISSIZ sana da nasip olur inş Ben de kan verdim bugün ama hormon tahlili için. İnş bir şeyler yoluna girmeye başlamıştır ve bir adım daha yaklaşmışımdır.

Gözün aydın, Rabbim sağlıkla kavuştursun İkiz olma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…